Ameiyat Sonrası burun büyümesi / küçülmesi ??

Olmak zorundayim burnum cokuk benim yuzume yapisik doktor ta burnun baslangicindan oymus

Canim né guzel iste :) bende burnumun basladigi yer alcak olsun isterdim ama degil .... benim icin en onemli nokta orasi .. de seninki cok Mu yapisik yuzune hani cinesler gibi .?

Canim né guzel iste :) bende burnumun basladigi yer alcak olsun isterdim ama degil .... benim icin en onemli nokta orasi .. de seninki cok Mu yapisik yuzune hani cinesler gibi .?
benim burun sirtima resmen alnimdan baslatmis yukseltmis sizinde soyledgniz sey o mu acaba

Anladım formun fazla değişmemesi çok iyi olmuş.genelde eğrilikler düzeltiğinde bi değişme olur sizde olmamış çok iyi. o problem geçer zamanla.nereyle fazla uğraşlirsa orada büyüme birazdaha fazla oluyo.kikirdaga kemiğe nerede en fazla müdahele varsa oraada ödem fazlalaşıyo gecmiş olsun

Maili yolladım , bakabilir misiniz?

Selam kızlar
Ameliyatımın 25. günündeyim.Hem sento hem rinoplasti ameliyatlarına girdim aynı anda. Nefes sorunum düzeldiği ve burun sırtındaki eğrilik gittiği için çok mutluyum ama burnum oldukça büyük görünüyor sanki.

Hatta eski boyutun daha büyük geliyor gözüme bazen fotoğraflarda.

Bu konuda sizlere danışmaktan başka çarem kalmadı. Burnum şu an şiş mi ? / sonradan inecek mi ? / hep böyle mi kalacak ? gibi sorunların cevabını kestiremiyorum.
Şu an 25. gün bitti , tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum
canim naptin nasil gidiyor var mi bi degisiklik

Back
X