Anestezi teknisyeni yım sizi uyutanlardan yani rahat olun bir sıkıntı olmaz ayrıca yakın zamanda rinoplastide oldum ondada hiç korkacak bişey yok çok güzel uyuyup uyanirsiniz merak etmeyinKizlar ben sirf sezeryana girmemek icin(ameliyat diye) 2 kere normal dogum icin dua edip binbir zorlukla normal dogurdum.Simdi aartik burnumdan nefes dogru duzgun nefes alamaz genzimden konusur geceleri horlar oldum.Doktorum burun kemiginde yamukluk ve et buyumesi icin ameliyat deyince artik kacamadim.17 ocakta ameliyat olacagim zaman yaklastikca asiri heycan basiyor, heycandanda cok korku.Narkozdan etkilerinden cok korkuyorum.2 oglum var ya uyuyupta bidaha kalkamazsam diye bile kuruyorum kafamda.Kendimi nasil sakinlestiricem bu sureci yasayanlar yardimci olursa cok sevinirim
Ay hani anlatiyorlar ya kustum basim dondu kendime gelemedm kalbim carpti diye korkutuyolar ne olacagini bilmedgmden cok heycan yapiyorumAnestezi teknisyeni yım sizi uyutanlardan yani rahat olun bir sıkıntı olmaz ayrıca yakın zamanda rinoplastide oldum ondada hiç korkacak bişey yok çok güzel uyuyup uyanirsiniz merak etmeyin☺
Yok yok siz rahat olun nasıl uyursaniz öyle uyanirsiniz merak etmeyin sonuçta ameliyat illaki ufak tefek şeyler olacak ama gözünüzde büyütmeyinAy hani anlatiyorlar ya kustum basim dondu kendime gelemedm kalbim carpti diye korkutuyolar ne olacagini bilmedgmden cok heycan yapiyorum
Amacım asla korkutmak değil ama zaten esiniz de daha yeni olmuş yani bahsettiğim süreç sadece acı sızı değil anestezi kısmı herhalde en kolayıdır zaten ne olduğunu anlamıyorsunuz verilen sakinleştirici ile o yüzden zor olmazEşim 2 hafta önce oldu ilk 1 hafta zorlandı acıdan ağrıdan değil ağzından nefes almak zorunda kaldığı için.zor bir surec tabiki ama beni anestezi korkutuyor açıkçası
Ondan sonra başlıyor derken sonrası m korkutucu ?Bence ameliyattan uyanamamaktan değil iyileşme sürecinden korkun :) süreç ondan sonra başlıyor
Normal doğum kadar zoru var mı ? Onu iki kez başarmışsınız ameliyattan mı korkuyorsunuz. Merak etmeyin iyi bir hastanede bir şey olmazKizlar ben sirf sezeryana girmemek icin(ameliyat diye) 2 kere normal dogum icin dua edip binbir zorlukla normal dogurdum.Simdi aartik burnumdan nefes dogru duzgun nefes alamaz genzimden konusur geceleri horlar oldum.Doktorum burun kemiginde yamukluk ve et buyumesi icin ameliyat deyince artik kacamadim.17 ocakta ameliyat olacagim zaman yaklastikca asiri heycan basiyor, heycandanda cok korku.Narkozdan etkilerinden cok korkuyorum.2 oglum var ya uyuyupta bidaha kalkamazsam diye bile kuruyorum kafamda.Kendimi nasil sakinlestiricem bu sureci yasayanlar yardimci olursa cok sevinirim
Ay ayni bendeki korku ya cocuklarimi bi daha goremezsen diye dusundugm oluoyrBende estetik olmak istiyorum ama en büyük korkum uyanamamak.bebegim var benimde onu bir daha göremezsem diye korkuyorum.
Canim sonrasi degilde ben parol icmeyi sevmeyen insanim kucukken antibiyotik alerji yapmisti acile zor yetismistik o bilinc altimda oyle bi kalmiski hayirlisiyla olsam bitse diyorum sonrasi agrilar fln hic gozumde yokArkadaşlar şöyle söylüyeyim dışarı çıktığınızda araba çarpma olasılığı burun ameliyatında ölme riskinizden kat kat daha yüksek. Nasıl bu yüzden dışarı çıkmaktan vazgeçmiyorsak ameliyattan da korkmayın. 2.haftam bitti ve gayet normal haldeyim çok çok iyiyim. Sonrasındaki süreç ise ameliyattan sonraki gün yani 2.gün ve 3.gün zorlu geçiyor yalan yok gözüm şişmişti biraz ama 4.gün ve sonrasında tamamen normalleşmeye başladı hayatım ilk 1 haftadan sonra zaten bir şeyiniz kalmıyor
Canım vallahi sadece 1 kez parol içtim ben o da ailemdekiler çok ısrar etti iç iç diye çünkü cidden hiçbir şekilde ağrı olmadı bende eminim sen de de öyle olacaktır. Zaten serumla birlikte ağrı kesici veriyorlar o baya etkili oluyor sonrasında da ağrın olmuyor zaten.Sadece şişlik oluyor onun dışında hiçbir sorun yok. Ama antibiyotik alerji yapıyorsa bu ciddi bir şey doktorunla konuş çünkü ben 1 paket antibiyotik bitirdim yani 14 tane antibiyotik içtim bildiğim kadarıyla da ameliyattan sonra veriyor çoğu doktor. Doktoruna en başta söyle bu durumu o daha iyi bilir canım ama korkmana hiç gerek yok emin ol şimdiden geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın.Canim sonrasi degilde ben parol icmeyi sevmeyen insanim kucukken antibiyotik alerji yapmisti acile zor yetismistik o bilinc altimda oyle bi kalmiski hayirlisiyla olsam bitse diyorum sonrasi agrilar fln hic gozumde yok
Guzel mesajin icin cok ama cok tesekkur ederimCanım vallahi sadece 1 kez parol içtim ben o da ailemdekiler çok ısrar etti iç iç diye çünkü cidden hiçbir şekilde ağrı olmadı bende eminim sen de de öyle olacaktır. Zaten serumla birlikte ağrı kesici veriyorlar o baya etkili oluyor sonrasında da ağrın olmuyor zaten.Sadece şişlik oluyor onun dışında hiçbir sorun yok. Ama antibiyotik alerji yapıyorsa bu ciddi bir şey doktorunla konuş çünkü ben 1 paket antibiyotik bitirdim yani 14 tane antibiyotik içtim bildiğim kadarıyla da ameliyattan sonra veriyor çoğu doktor. Doktoruna en başta söyle bu durumu o daha iyi bilir canım ama korkmana hiç gerek yok emin ol şimdiden geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın.
ayni seyleri yasayarak ameliyata girdim hatta vedalastm belki cikamam diye cok korkuyrdum ama asil korkmam gereken sonrasiyms.uyuyup uyanmak harika birseymis hic birsey hissetmiyrsn.hatta ilk gece cok iyiydi ertesi gun itibariyle sismeye baslayinca kabus basliyor ama 5 gun sonra hersey normale donmeye basliyor.sabir sabir sabir...sonrasi uzun bekleyis odemlerin inmesi ayri dert...yani sen ameliyatgan degil sonrasndan korkKizlar ben sirf sezeryana girmemek icin(ameliyat diye) 2 kere normal dogum icin dua edip binbir zorlukla normal dogurdum.Simdi aartik burnumdan nefes dogru duzgun nefes alamaz genzimden konusur geceleri horlar oldum.Doktorum burun kemiginde yamukluk ve et buyumesi icin ameliyat deyince artik kacamadim.17 ocakta ameliyat olacagim zaman yaklastikca asiri heycan basiyor, heycandanda cok korku.Narkozdan etkilerinden cok korkuyorum.2 oglum var ya uyuyupta bidaha kalkamazsam diye bile kuruyorum kafamda.Kendimi nasil sakinlestiricem bu sureci yasayanlar yardimci olursa cok sevinirim
Ay aynen bende panik atak bi insanim hemde asiri fazla herseyi kafama takarim hastalil hastasiyum ama cok sukurki bi hastaligm yok :)) hastaneyi bende cok severimMerak etme herkeste o korku illaki oluyor :) Ancak anestezi uzmanları senin bir damla kanından sana verecekleri ilaçların dozunu ayarlayabiliyorlar. Senin bünyene göre en uygun anestezi tekniğini ve ilaçlarını uyguluyorlar. Benim panik atagim var ondan mıdır bilmem hastanede ve doktorların elinde kendimi hiç bi yerde olmadığı kadar güvende hissediyorum ve kendimi onlara birakiveriyorum :)
Ve anestezi dünyanın en huzurlu uykusu ve bence uçağa bindiğinde uçağın düşme riski neyse anesteziden uyanamama riski de odur. Doktorlara güvenmelisiniz. Zaten ameliyat masası bir insan için en güvenli ve en zor ölünecek yerdir. Bütün yaşamsal fonksiyonlarınız saniye saniye izleniyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?