Ameliyat hakkinda yardim

Nefes darligi felan yasadinmi bide kusman oldumu

Ay canim sende saglicakla ol cok az kaldi herkes bi an once zaman gelsede olsam diyor ben tam tersi Allahim zaman yavas aksin diyorum o gun heycandan napican bilmiyirum neyseki sakinlestirici veriyolarmis

Ay canim sende saglicakla ol cok az kaldi herkes bi an once zaman gelsede olsam diyor ben tam tersi Allahim zaman yavas aksin diyorum o gun heycandan napican bilmiyirum neyseki sakinlestirici veriyolarmis
Amin hepimiz insallah sorunsuz atlatiriz gecen senede meme ameliyatini sabirsizlan bekliyodum onu atlattim sükür sira burunda

Nefes darligi felan yasadinmi bide kusman oldumu
normalde panik atagim var ama gercekten uyuma anini hatirlamiyrm bile emin olabilirsin.kusma olmamasi icin 8 saat once su bile icme birde dr uma mide hassasiyetim var kusmak istemiyrm demistim.anestezi uzmanina da soykedim.ona gore ilac yapacagz dedi ve birak kusmayi midem bile bulanmadi.basim da agrimadi.dedimya 2 gun sonra basliyor hersey

Kolay olmus ama seninki neler duydum ya kusup asiri zorlananlar anestezi dokunanlar fln darisi basima insallah

Ben nefes darlığı yaşadım. Ameliyatın 2.günü tamponlar kandan dolayı tıkanmaya başlayınca bi de hayatımda hiç ağızdan nefes almak zorunda kalmamış biri olarak çok zor bir gece geçirmiştim o gün. Burnum tamamen tıkandı ve birden panik oldum. kalp çarpıntım başladı solunum yetmezliğinden ölüyorum sandım ama meğer panik atak geçiriyormuşum :))) sonra okyanus suyunu sıkıp biraz rahatlamıştım. Tamponlar çıkana kadar bütün bu işkence ondan sonra zaten iki burnun açık şekilde yavaşça okyanus suyunu sıktıktan sonra sümküredebiliyosun ve daha çok rahatlıyorsun içi temizlenince.

Ayy agzimdan nefes almayi dusununce bende daraliyorum

Evet çok fazla doktor var işte insan kararsız kalıyor acaba hangisi daha iyi bilemiyoruz o sebeple araştırıyorum hala. Çok pahalılar fiyatlar uçmuş neredeyse bir araba parası

Evet çok fazla doktor var işte insan kararsız kalıyor acaba hangisi daha iyi bilemiyoruz o sebeple araştırıyorum hala. Çok pahalılar fiyatlar uçmuş neredeyse bir araba parası
Devlette guvenilen bi doktor bulmak daha mantikli bence 2.000-3.000 arasi bi fiyat oduyorsun.Burda esabil doktir var herkes tarafindan cok seviliyo ozeldede calisiyor ama ben nasilsa ayni doktor yapicak diye devlet olup beklemeyi tercih ettim.

Merhaba ben de öyle olmuştum inanılmaz korkuyordum. Ama olmak da zorundaydım bu kararı vermek zor oldu Eyüp Bozkurt diye bir doktor var ona olmuştum ameliyatı hiç beklediğim kadar kötü olmadı, kolay toparlandım yani tabii sonuçta ameliyat olduğun için biraz sıkıntılar oluyor sonraki süreçte alışma konusunda. Ancak öyle aman aman bir yan etkisi falan olmadı Eyüp bey sağolsun operasyon öncesinde ve sonrasında çok ilgilendiler, biraz da hastane ve doktorla alakalı ameliyat sürecinin nasıl geçeceği, bütün ameliyatlarda böyle bu, annem de kalp ameliyatı olmuştu mesela, kardeşim menüsküs ameliyatı oldu ablam parmağından ameliyat oldu ailede herkes ameliyat oldu bizim

Bu ameliyati atlatirsam bidaha olmam gerektiginde bu kadar stresli olmam diye dusunuyorum basima ne gelecgini bilmedigimden stresimi atamiyorum

Merhabalar inanın aynı düşüncelere sahibiz bende sırf kesilmekten korktuğum için sezeryana asla sıcak bakmadım ve suni sancı alarak normal doğum yaptım. Hamileyken doktor söylüyordu bana et büyümesi var diye ve kızım şu an 2.5 yaşında et kemik eğriliği ne ararsanız var hiç nefes alamadığım için uyku problemim oluyor ve birde üzerine çalıştığım için hergün yorgun oluyordum. En son herşeyi göze aldım 2 hafta önce ameliyat oldum. Zaten ameliyattan önce imzalattıkları kağıdı okuduğunuzda o an vazgeçmek istiyorsunuz ameliyattan ama ben rabbime sığındım çok dua ettim bin şükür sorun yaşamadan çıktım ameliyattan. Tamponlarım alındığında kapalı olan burnumdan nefes aldığımda da bu mutluluğumu tarif bile edemem. Yani ölüm geldiyse kapıya ameliyatta ölmekte ölümün bi suretidir. Sağlığınızı ertelemeyin

Suan surekli kendimi sakinlestiriyorum ya neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum annem cokmu acelesi var cocuklarin kucuk gozune gorunduk var fln dedi ay iyice beni kotu yapti herseyin en kotusunu dusunurum bu hep boyleydi ama dedigin gibi Allaha siginiyorum ogun bisey olcaksa ameliyat olmasamda olur Allaha teslimiz canim ameliyatin istedigin gibi oldumu?

Evet güzel geçti ameliyat. Tamponlar ve ateşim alındığında bi an pişman oldum ağladım çünkü burnum böyle çok kötü duruyordu aynada çok farklı bi insan var gibiydi. Ama sonrasında hatta şu son iki gündür burnum inanılmaz güzelleşti. Nefes almamda da çok şükür bin şükür bi sorunum yok. Ara ara tıkanınca biraz moralim bozuluyor ama bu sorunlarımın tamamen düzelmesi 3 ayı bulabilirmiş. Burnumun yüzüme oturması da 1 yılı bulabilirmiş. Burun işi sabır gerektiriyormuş yaşayarak öğrenmek durumunda kaldım ki ben nerdeyse hiç araştırma yapmadan girdim ameliyata.nefes alabileyim yeter diyordum şekliyle de oymadık birazcık şimdilik herşey yolunda yani

Sen nerde oldun

Ben sezeryandan sonra 2 gun uyumadim doktoruma demistim biraz narkoz verinde uyuyim sahane bir uyku tavsiye ederim korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…