ameliyat hikayem başarısız estetik

Honeybee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
48
10
3
Kızlar herkez doktorunun ismini yazsın ki başkalarıda madur olmasın KBB Dr daha önce ameliyat olmuş burnu kıkırdaksız, desteksiz ve orantısız yaptı. Tekrar revizyon gerektirecek bir hale getirdi. Üstüne 5 bin tl para istedi düzeltmek için üstelik kıkırdak almadan hiçbir yerden sadece erimeyen dikişle kaldırıp görüntüsünü düzeltcekmiş. Nefes hiçbir şekilde alamıyorum ameliyattan önce her şeyi garanti ederken, sonrasında ben garanti veremem tekrar ameliyat ettiğimde yine nefes alamıyabilirsin, yine düşebilir, asimetride olabilir dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güneşli kaş tıp enver avseren kbb doktoru kesinlikle ameliyat olmayın hiç bir şekilde tavsiye etmem

Sorun çözüldü kızlar dr enver avseren acılmış konuyu kardeşim benim telefonumdan benim adıma yazmış sonradanda silememiş cıkmış şıfremi unuttugum icinde giris yapamadım ondan başka hesap acmak zorunda kaldım tamamen yanlış anlaşılıp yazılmış bi post yeni farkettim böyle bi konu açıldıgını doktor enver avseren insanlık olarak cok iyi biri illaki ufak tefek hatalar olabilir tekrar konuştuk burnumu sadece hastahane masraflarına kıkirdakla destekleyerek düzeltti cok cok daha iyi oldu suan memnunum açılan konuyu lütfen önemsemeyin ve ciddiye almayın tamamen kardeşimin yarım yamalak bilgisi ile benim haberim olmadan yazılmış bir posttur dr enver avseren çok iyi ve ilgili bir cerrahtır gönül rahatlıgıyla gidebilirsiniz enver beye tavsiye ederim

Sorun çözüldü kızlar dr enver avseren acılmış konuyu kardeşim benim telefonumdan benim adıma yazmış sonradanda silememiş cıkmış şıfremi unuttugum icinde giris yapamadım ondan başka hesap acmak zorunda kaldım tamamen yanlış anlaşılıp yazılmış bi post yeni farkettim böyle bi konu açıldıgını doktor enver avseren insanlık olarak cok iyi biri illaki ufak tefek hatalar olabilir tekrar konuştuk burnumu sadece hastahane masraflarına kıkirdakla destekleyerek düzeltti cok cok daha iyi oldu suan memnunum açılan konuyu lütfen önemsemeyin ve ciddiye almayın tamamen kardeşimin yarım yamalak bilgisi ile benim haberim olmadan yazılmış bir posttur dr enver avseren çok iyi ve ilgili bir cerrahtır gönül rahatlıgıyla gidebilirsiniz enver beye tavsiye ederim

öncelikle şifrenizi unuttuğunuz için değil konuları silmeye kalktığınız için hesabınız kapatıldı. 20 senedir bu site açık ve inanın artık kardeşim yaptı cümlesini dikkate almıyoruz. Bir konu açıyorsunuz ve arkasında durun. Doktor taleplerinizi kabul etmeseydi piyasanın en kötü doktoruydu ama gidip taleplerinizi kabul edince insanlığı bir anda muhteşeme dönüverdi. doktorları seni Kadınlar Kulübünde rezil ederim diye tehdit edip sonra istediğinizi elde edince başlıyorsunuz kardeşim açtı, şunu silin bunu silin. Kusura bakmayın hiç bir şey silinmeyecek, bende doktorun yerinde olsam sizi ticari ve kişisel itibarımı zedeliyor diye dava ederim.

üye olurken de üye olduktan sonrada sizlerin karşısına site kuralları geliyor dm ile size ilk yazılan mesajda açılan konuların asla silinmeyeceğidir. Çocuk oyuncağına çevirdiniz, hekimleri de siteyi de... Gidin yasal süreci başlatın, yazdıklarımı silmiyor Kadınlar Kulübü diye ... Doktor beyde şunu düşünsün bugün bana böyle yaptırımda bulunan iki sonra neler yaptırır. Bu kadar da taviz vermeyin...

burnumu sadece hastahane masraflarına kıkirdakla destekleyerek düzeltti cok cok daha iyi

yazıp ta hala revizyon arayışındasın yapma bunu !

Back
X