bende lens kullaniyorum. ama arada. hep takmiyorum. sadece canim isterse :))). benim lenslerimin rengi harika bi mavi. kendi gözlerim kahverengi. böyle bi ameliyat yaptirirmiydimdiye düsündüm ve su kaniya vardim; ASLA! kimi zaman kendimi lensli begeniyorum ama kimi zamanda lenslerle hic begenmiyorum ve kara gözlerim cook hosuma gidiyor. ALLAH ne güzel yaratmis iste ne ugrasiyosun diyorum kendi kendime. eminim yaptirsam böyle biseyi eski kara gözlerimi özleyip bin pisman olacagim. hem degmez 3 günlük dünya icin kendini degistirmeye.
..ne saçma bişey bu böyle..
Panamada yapılıyor.colorırıs gıbı bır ısmı vardı sanırım.ama sonuclar harıka.ırıse dokunmuyor.seffaf bolumden rulo halındekı sankı ınce bır lens tabakasını ıcerı yerlestırıyor ve ruloyu acıyor .ıstedıgın goz renge sahıp oluyorsun.ıstedıgınde de cıkarılabılıyor.onbın dolar vs dıye okumustum yabancı sıtelerden.konaklama falan dahıl.15 -30 dakıkalık prosedur ve lokal anestezı ıle yapılıyordu.hatta hemen yururup yemege gıdenlerın fotoları vardı.ben begendım.burada olsa paramda olsa yapardım)))))sanırım parıs hılton ablamız yenı yaptırmıs mavı lenslerle ugrasmamak ıcın))))hep derım cırkın kadın yok parasız kadın var dıye))))
tövbe tövbe. Sağlıklı gözlerimiz olduğuna şükredelim bence. Allah başka dert vermesin.
selam arzucum..ben renklı numaralı lens ararken tesadüfen nette görmüştüm.colorırıs.com olmalı web adresi...arama motoruna colorırıs yaz hemen cıkar.ama panamaya gidip yaptırırsan bana da mutlaka yasadıklarını ve sonucu bıldır lutfen.çatlarım meraktan))))hoşcakalslm canım ben panamaya gidebilirim bu ameliyat için bana bu konu hakkında nerden bilgi ögrendin ne ögrendin yardım eder misin ...özel mesaj istersensüprizzzzz
selam arzucum..ben renklı numaralı lens ararken tesadüfen nette görmüştüm.colorırıs.com olmalı web adresi...arama motoruna colorırıs yaz hemen cıkar.ama panamaya gidip yaptırırsan bana da mutlaka yasadıklarını ve sonucu bıldır lutfen.çatlarım meraktan))))hoşcakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?