Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

hangı marka lenslerın..tonu ne

çok güzel bir buluş uyanır uyanmaz lensini takan tanıyorum kendi göz rengini benim hiç görmedigim ille de dogallık diye tutturmamak lazım

Panamada yapılıyor.colorırıs gıbı bır ısmı vardı sanırım.ama sonuclar harıka.ırıse dokunmuyor.seffaf bolumden rulo halındekı sankı ınce bır lens tabakasını ıcerı yerlestırıyor ve ruloyu acıyor .ıstedıgın goz renge sahıp oluyorsun.ıstedıgınde de cıkarılabılıyor.onbın dolar vs dıye okumustum yabancı sıtelerden.konaklama falan dahıl.15 -30 dakıkalık prosedur ve lokal anestezı ıle yapılıyordu.hatta hemen yururup yemege gıdenlerın fotoları vardı.ben begendım.burada olsa paramda olsa yapardım)))))sanırım parıs hılton ablamız yenı yaptırmıs mavı lenslerle ugrasmamak ıcın))))hep derım cırkın kadın yok parasız kadın var dıye))))

Benim göz rengim mavi.
Ama mavi olmasaydı bile doğal kullanmayı tercih ederdim.Sonuçta bu göz yani.
Göz rengim mavi olsa ne olur kahverengi olsa ne olur Allah aşkına:1closedeyes:

Bence çok kötü değil.sadece estetik amaçlı gözümle kımseyı oynatmam ama trafik kazası geçirmiş rengi kaybolmuş beyaz-grı olmus gözler için çok güzel bir çözüm.bu durumda olup üzülen çok insan var.bence çözümleri sunulsun isteyen yaptırsın istemeyen kendi bilir.ben renkli gözlüyüm ama kahverengi veya bal rengi gözlere bayılıyorum.

slm canım ben panamaya gidebilirim bu ameliyat için bana bu konu hakkında nerden bilgi ögrendin ne ögrendin yardım eder misin ...Özel mesaj istersensüprizzzzz

tövbe tövbe. Sağlıklı gözlerimiz olduğuna şükredelim bence. Allah başka dert vermesin.

tövbe tövbe. Sağlıklı gözlerimiz olduğuna şükredelim bence. Allah başka dert vermesin.

Evet aynen yaa yarin obur gun ameliyatla cilt rengini dei$tirmek sac rengini dei$tirmek di$ rengini dei$tirmek diye bi$ey ciksa millet onada heveslencek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok fazla yaptıran olmaz heralde, düşünsenize göz rengini değiştireyim derken kör oluyormuşsun, bazı estetik ameliyatlar zorunlu olarak yaptırılıyor, ne bileyim göğüs sarkması gibi ama bu tamamen estetik. İnsanın doğal rengi yüzüne en çok yakışanı bence, arada sıkılırsan lens takarsın da bu doğal yapıyla oynamak oluyor. Genetiği değiştirilmiş organizma gibi :)

ay bence cok sacma ama :2: öyle dglmi`? lens var cikar tak birgün belki yan etkisi olabilir yada yanlis bi ameliyatda gözünüzü kaybedebilirsiniz bu cok riklidir

slm canım ben panamaya gidebilirim bu ameliyat için bana bu konu hakkında nerden bilgi ögrendin ne ögrendin yardım eder misin ...özel mesaj istersensüprizzzzz
selam arzucum..ben renklı numaralı lens ararken tesadüfen nette görmüştüm.colorırıs.com olmalı web adresi...arama motoruna colorırıs yaz hemen cıkar.ama panamaya gidip yaptırırsan bana da mutlaka yasadıklarını ve sonucu bıldır lutfen.çatlarım meraktan))))hoşcakal

bu ameliyat çok ama çok riskli, glakoma geçiren var bu ameliyatı olup. youtube da new color iris diye aratın. kör olabilirsiniz. zaten sonuçlar da iyi değil robot gibi oluyor göz. çok ama çok riskli fda onayı yok

tamam canım ederim :)

yalnız bu ameliyatı kötüleyen arkadaşlar canlı bir örnek mi var sizde yoksa nerden biliyorsunuz bu tehlikeleri içerdigini bu ameliyatın ?

estetiğe karşı biri değilim... gerek ünlülerden gerekse normal zamanda gördüğümüz bir çok kişide estetik var... ama hepsi dünya güzeli filan değil.. tamam estetik eski hallerine göre güzellik katıyor birazda değişiminverdiği özgüvende geliyor o kadar. kumaşı güzelse yapılanlar kendini daha güzel gösteriyor bence.. mesela rojda demirer burnunu yaptırdı ama etrafımıza bakalım kaç kişi onun 2 katı ameliyat yapsa bile ona yetişir ? onun havasına ulaşır ? aynısı petek dinçöz için de geçerli... ancak bu gözrengi değiştirmek hem riskli hemde biraz komplexe giriyor ne yazıkki... tamam burnu kemerlidir, özgüvenini zedeliyordur anlarım, dudakları dişleri aynı şekilde... ama göz bu ya :d bir insanı nasıl çirkinleştirebilir, nasıl havasını bozar... bence insan sansını fazla zorlamamalı...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…