Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

bence doğal güzelliklere haksızlık herşey sunileşti bakalım daha neler çıkıcakk

İRİS İMPLANT renk,görüntü bozuklukları gibi saglık sorunlarının çözümü için icat olunmuş birşey van kadisi gibi iki gözü farklı renkte olanlar vs ;ama kör olma hatta ölüm riski bile var

doğal nedir?... bence doğal sabah uyandığında o halinle bile aynaya özgüvenle bakabilmektir. ben makyajdan nefret ederim ve makyaj yapmak zorunda kalmamak için de elimden geleni yaparım. şahsen maddiyatım çok iyi olsun göz rengimi bile değiştiririm bu doğallığı bozmaz sadece görüntümü değiştirir. ama yüzümü boyarsan ne olur... işte ozaman doğallıktan eser kalmaz. estetik mi gerekiyor olurum kardeşim. insanlar baktıklarında nerden bilecekki estetik yada gerçek. zaten estetikte gerçek değilmi. bence boya sahte. ben sadece örnek olarak makyajı verdim. umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

mesajına cevap vermeden geçemedim,tamam sabah uyandığında aynaya özgüvenle bakmak,insanın kendisi ile barışık olmasıdır güzel,ama estetik yada vs zevk için yapılan herşey doğallığı bozar bence,makyaj bence sadece bi bakım ve değişimdir.

şahsen zevk için gözümle yüzümle oynamam,sağlığım yerindeyse ne gerek,nasıl yaratıldıysam odur yani bi makyaj,bide yerinde giyim yeter bana..

Son düzenleme:
bunu duymuştum 1 sene önce.fakat herkes yapmaya yanaşmıyormuş doktorlar. van kedisi gibi olanlra yapılıyor genelde.çünkü çok riskliymiş.kör olma tehlikei olduğundna yapanların çoğu çıkartmış.en önemli organ göz.göz gitti herşey bitti..damlayla filan göz rengi değiştirme bulsalar ne süper olur

Yani sağlık için gerekliyse çok iyi birşey ama bunu estetik için yaptıranların aklına şaşarım..

estetıgı de dozunda bıraksınlar allahım ya,kçr olcaklar sonra

belki 1 nesil sonra çok kolay ve basit bir işlem olacak,şimdi nasıl estetik yaptırmayı düşünüyoruz belki o da risksiz olacak

canım istersen ver msn adresını konusalım ben bılıyorum buldum hastaneyı heryerı ..bende gıtmek ıstıyorum ama tek basıma korkuyorum olmazsa beraber gıderız:))

selam arkadaşlar yeni katıldım bende herkese öncelikle merhaba :) konuyla ilgili olarak bende duydum ama nerde yapılıyor açık adres verirseniz daha iyi olacak

Çok gereksiz birşey bence. İleride heryer mavi ve yeşil göz kaynayacak. Kahverengi göz kalmayacak ortalıkta tabiki ben hariç sonrada kahverengi göz az diye millet onu beğenip ondan yaptırmaya başlayacak . Gözlerinizle gereksiz yere oynatmayın kızlar Allah korusun ya yanlış birşey yapılırsa ucunda körlük var . Kahverengi gözünde kendine has güzelliği var bence.

her türlü estetiğe okeyde bu fazla ya saçmada bence bide göz bu en hassa yer bi renk için ne gerek var dolu lensler var renk renkk alın takın bu kadarıda allahın gücüne gider artık sağlık olsun bir sürü kişi bu ülkede gözsün kör geziyor dünyayı göremiyor halimize şükredelim arkadaşlar neler var neler durduk yere bi renk için buna bence gerek yok saçma daha neler neler cıkacak kimbilir neler duycazz artık ömrümüz yeterde görürsek..

Ne cesaret ya, göz bu! Göğüs, burun filan değil ki... Ciddiye alınması, özen gösterilmesi gereken hassas bir organ. Renk değiştireyim derken gözden olmak da var işin ucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…