ben zannetmiyorum öyle bir sorun olacağını laserde,amerikan tıp makalelerinde görmüşsündür bazı yabancı siteler alıntı yapıyor 10 yıldır test amaçlı uyguluyormuş bu yöntemi bulan,bu zamana kadar kusursuzlaştırdığı anlatılmış,tek sorun gözüken glokamaya da sebep olmayacağı açıklanmış bence beyazlaşma olmaz başka bir uzman göz doktoru da yine açıklama yapmış glakomaya bile sebep olmaz zaten diye kasım ayında, bazı çevreleri çok rahatsız edecek bir buluş olduğu için çok fazla spekülasyon olması normal,koyun da kopyalanmıştı dünya ayağa kalkmıştı ya insan kopyalanırsa neye varar diye bir çok çevrenin de hiiiç işine gelmemişti,hayvan galiba normal ömrünü bile bitirdi hala insan kopyalandı mı acaba konusu bir muamma, çnkü yasak aynı ortaçağdan bugüne gelen ayıp-yasak-günah üçlüsü bugün başka şekilleri alıp tekerrür ediyor tabi ki bak yine birileri yasak günah belki ruh eşinizi bulacaksınız şuanki gözlerinizle demiş birini bulmak için yaptırıyorsunuz manasında halbuki ben ruh eşimi zaten buldum demek ki bu sebeple olmayabiliyormuş yani dar bir görüş açısı hakim,bir de göz hassasiyeti demişsin canım zaten düşük miktarda glokoması olan insanlarda ya da uzun süre lens kullananlarda da güneş ışığına güneş gözlüksüz bakamama durumu oluyor ben de yaşıyorum onu 13-14 yaşımdan beri lens kullanıyorum çünkü..