e bu anlatılan Örümcek Ağı Estetiği, işlemler aynı herkes farklı bir isim veriyor ama son derece etkili bir işlem olduğunu duydum ben de
aynen katılıyorum sana, ben Bülent cihantimur a yaptırdım örümcek ağı estetiğini çok da iyi sonuçlar aldım, evet farklı farklı isimlerle piyasaya sürülüyor bu teknik, cerrahi işlemlerden koktuğum için yaptırdım valla:=))) ödlekim ben, sen kime yaptırdın canım?
bülent hoca için çok ta şikayet duydum bende düşünüyorum yardımcı olurmusunuzaynen katılıyorum sana, ben Bülent cihantimur a yaptırdım örümcek ağı estetiğini çok da iyi sonuçlar aldım, evet farklı farklı isimlerle piyasaya sürülüyor bu teknik, cerrahi işlemlerden koktuğum için yaptırdım valla:=))) ödlekim ben, sen kime yaptırdın canım?
ben hafta içi yaptıracağım rndv aldın ,Bülent bey den fakat su ana kadar burada duyduğum tüm isimleri aradım onur erol da dahil hiçbiri önermedi örümcek denileni. ne yapacağım kafam karıştı.
Büleny bey'in rndvsundan sonra bilgilendirirsen sevinirimben hafta içi yaptıracağım rndv aldın ,Bülent bey den fakat su ana kadar burada duyduğum tüm isimleri aradım onur erol da dahil hiçbiri önermedi örümcek denileni. ne yapacağım kafam karıştı.
yazdığınız için çok teşekkür ederim.siz bülent bey'e mi yaptırdınız.resim koyarsanız sevinirimben hıc memnun kalmadım asla ve asla tavsıye etmıyorum hıc bırseyın arkasında durmuyorlar ben resımlerımı koymustum suandada koyabılırum albumlerımde var zaten parayı cope atmak ıstıyorsanız yaptırın
Bende düşunmustum cok tsk ederim yardiminiz icin.Zaten cokda.mantikli gelmemisti.Kime yaptirdiniz Bulent beye mi ?ben hıc memnun kalmadım asla ve asla tavsıye etmıyorum hıc bırseyın arkasında durmuyorlar ben resımlerımı koymustum suandada koyabılırum albumlerımde var zaten parayı cope atmak ıstıyorsanız yaptırın
Peki bunu doktorunuz ile konustunuz mu?yani yuzunuzde beklediginiz sekilde bir degisim olmadığini ?telaffi edilmeli bence.Para kolay kazanilmiyorben bulent cıhan tımura yapturdım kac ay gectı hala suratım ayı 3 ay dedıler sonra 6 ay dedıler yazık oldu parama soyle mantıklı acıklayayım kullandıgı ıpler bır yerı tutmuyor yanı sarkıklık nasıl yukarıya toplansın bır yere tutturulmuyor mantık dısı
Peki bunu doktorunuz ile konustunuz mu?yani yuzunuzde beklediginiz sekilde bir degisim olmadığini ?telaffi edilmeli bence.Para kolay kazanilmiyor
Çok hoşsun :)janey çok haklısın valla bu arada fotoğrafında hiç birşeye ihtiyacın yok maşallah
doğru söze ne denir ki burnunda estetik var ise çok güzel olmuşÇok hoşsun :)
Kızlar sıze tavsıye spor yapın doktorlara kobay olmayın prpyı onerırım yada dermaroller alın eczanede satılan e vıtamını c vıtamını a vıtamını alın surun dermoralleedan sonradoğru söze ne denir ki burnunda estetik var ise çok güzel olmuş
Kızlar sıze tavsıye spor yapın doktorlara kobay olmayın prpyı onerırım yada dermaroller alın eczanede satılan e vıtamını c vıtamını a vıtamını alın surun dermoralleedan sonra
Sen yeterli fayda sağlıyormusun demet ?Kızlar sıze tavsıye spor yapın doktorlara kobay olmayın prpyı onerırım yada dermaroller alın eczanede satılan e vıtamını c vıtamını a vıtamını alın surun dermoralleedan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?