- 9 Ocak 2019
- 326
- 433
- 23
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Dediğim gibi kötü tecrübeleri okumayın narkozdan sonra yok şöyle oluyor böyle oluyor diye bende neler duydum ama çıktığımda bumuymuş dedim herkesin bünyesi aynı değil. Hatta uyandırmaya çalışan hemşireye öf git başımdan diyesim geldiO 24 saat uyumuşum hissi güzeldir aslında :) kendimi böyle avutayım bari.
Yok bekaretin derdinde olmak değil. Ama bilmek istiyorum sonuçta. Ameliyat olmaktan vazgeçersem bekaret derdinden değil korkumdan olacak. Cidden çok korkuyorum.
:) çok normal sonuçta bir operasyona gireceksiniz. Siz yine de en kısa zamanda Bilgi almka için görüşün. Geçmiş olsunDoktora gitmeme bir ay var. Ben kafamda kurup duruyorum. Uyanır da uyanamazsam, ben karnım açık öyle yatarken bir aksilik olursa. Kanamam olur durdurulamazsa. Falan filan. Aniden öğrendim bir de ben bunu. Hiç ayrıntı soramadım doktora.
Ben de başıma gelmeden önce sizin gibi tepki verirdim ve bu korkuyu yaşayan arkadaşlarımı anlayamazdım. Başıma gelince anladım ne biçim bir şey olduğunu. Geceleri uyuyamıyorum. Öyle diyim size. Rüyamda ameliyat oluyorum sürekli ve büyük bir karanlık var. Çok garip bir şey gerçekten.ameliyattan vazgeçme derken?
yani myomlarınız büyük demek ki ameliyat kararı çıkmış. bu riski almak istiyor musunuz gerçekten ameliyat olmayarak? gereksiz estetik ameliyata ben de karşıyım bu arada ama sizinki balka bir şey
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok moral oldu yazdıklarınız :)Dediğim gibi kötü tecrübeleri okumayın narkozdan sonra yok şöyle oluyor böyle oluyor diye bende neler duydum ama çıktığımda bumuymuş dedim herkesin bünyesi aynı değil. Hatta uyandırmaya çalışan hemşireye öf git başımdan diyesim gelditek şikayetim baş ağrısı oldu ama öyle kötü bir ağrı değil sanki saatlerce bilgisayar başında oturmuşumda bi ağırlık çökmüş gibi bir ağrı zaten sonrasında ağrı kesici veriyorlar geçiyor.
Ürkütücü değil mi yaa ben mi garibim?Narkozdan filan bende korkuyorum yalan yok : (
Erteleyebilirim en azından. Psikolojik olarak buna hazır olduğumda yaptırabilirim.Ameliyat olmaktan vazgeçme şansınız var mı sizce? Karnınızın içinde ne olduğu belli olmayan ve muhtemelen büyümeye devam edecek bir kitle ile yaşamaya devam mı edeceksiniz?
Teşekkür ederim :)Narkozu verdikten bir kac sn sonra hatirlamayacaksin bile. Bekareti de dr a sorabilirsin. Sagliktan onemli degil hicbirsey acil sifalar diliyorum.
Ben değil de dışardakiler daha endişeli olacak galiba :)Cok gecmis olsum butun korkularinizdan uzak gecer umarim ameliyatiniz 3 kez farkli sebeplerden dolayi anestezi aldim her seferinde uyandiktan sonraki o mayhosluk hosuma gitmistir sanki icmisimde kafam 1 milyon gibi deli miyim neyimama bahsetmek istedim. Korkular ameliyat masasina kadar hic bisey hatirlamiyosunuz
Çok teşekkür ederimBende hep uyuyup uyanmayacagim hissi olurdu...ama inanin o an bir an once olsun bitsin diye düşünüp,uyandigimda hersey bitmis olacak ve ben rahatlayacagim diye rahatlıyorum..oyle düşünün ve fazla arastirma yapmayın..pozitif olursaniz hersey guzel olur..gecmis olsun
Ben de başıma gelmeden önce sizin gibi tepki verirdim ve bu korkuyu yaşayan arkadaşlarımı anlayamazdım. Başıma gelince anladım ne biçim bir şey olduğunu. Geceleri uyuyamıyorum. Öyle diyim size. Rüyamda ameliyat oluyorum sürekli ve büyük bir karanlık var. Çok garip bir şey gerçekten.
Niye kiBen değil de dışardakiler daha endişeli olacak galiba :)
Benden ne çıkacak ben de onu merak ediyorumGöbekten olacaksan göbek deliğine bir cihaz yardımıyla giriyorlar kuzenim evli olduğu halde göbekten yapıldı onda 2 kg kist cıktı şaşırmıştık. Bende memeden ameliyat olcam diye korkuyordum o moral verdi biraz. Biraz yatıp kalkmada agrım oldu demişti. Korkulcak birşey yok zaten hissetmiyorsun demişti.
E ben zamanı falan fark etmiycem uyuyunca. Dışarda annemler falan daha endişeli olabilir.Niye ki
Yok degil .. kucukken narkoz slmistim hatirladigim gozlerimin karardigi ve nefes alamadigimi hissetmemdi: ( dedim ya bende korkuyorumÜrkütücü değil mi yaa ben mi garibim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?