• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacagim ama nasil????

Özel oda vs umrumda değil.bir gece kalacam.guvenilirlik önemli
güvenilirilik icin doktoru tanıman lazım sigortada doktoru bile göremiyon hangisi senin ameliyatına girerse

hic sigortaya gittin mi hayatında benim yazdıklarım insanı kisisel olarak ne kadar rahatlatıyor
kafan rahat oluyor en azından
,

Evlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
Yazık çocugun da psikolojisini bozmuşsunuz. Zavallı yavru. Kaç yaşındaki oğlunuz? Normalde bir çocuk bilmez böyle, artık neler söylediyseniz, neler hissetmiş, neler düşünmüş çocuk.
Canınız bu kadar tatlıysa kilo verin ameliyattan sonra da sağlığınıza dikkat edin.

güvenilirilik icin doktoru tanıman lazım sigortada doktoru bile göremiyon hangisi senin ameliyatına girerse

hic sigortaya gittin mi hayatında benim yazdıklarım insanı kisisel olarak ne kadar rahatlatıyor
,
Ameliyat etseler olacam da cihaz yok vs dediler.ayni hastanede face de bir grupta biri olmuş bu ameliyatı o hastanede

Ameliyat etseler olacam da cihaz yok vs dediler.ayni hastanede face de bir grupta biri olmuş bu ameliyatı o hastanede
iste anlamıyorsun sigortada o eksik bu eksik ameliyattayken acil baska bisey gerekse bir cihaz vs yandın kaldın masada anladın öyle 1 kisi ameliyat olmus diye etmiyolar demekki sigordadan ne bekliyosun heleki sehir hastanedi diye dagın basına yapılmıs yer millletin suratı bi karıs ne doktora soru sorabilirsin ne hemsireye günde bin tane kisiyi ameliyat ediyolar

Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Çocuğu niye korkuttunuz😕. Bu psikolojiyle girmeyin ameliyata toparlayın kendinizi.
Annanem 80 yaşında kilolu kadın kalça ameliyatı oldu. O da riskli bir ameliyat. İyi şimdi . Yaşlı kadına bir şey olmadı kiloyla. Salmayın hemen kendinizi çocuğu da korkutmayın

Şehir hastaneleri nasıl sence.ameliyat için.
Çok iyi çok temiz anneme kraliçeler gibi baktılar kayseri sehir hastanesinde ben böyle hastane böyle güzel muamele görmedim gittiğim her özel hastanede paramla rezil oldum afedersin köpek gibiler kayserideki özel hastanelerdeki personeller

Şehir hast acilden giriş yaparsan ameliyatıni hemen yaparlar

,

Öyle de maddi olarak imkanlar elvermiyor bazen. Devletin bu kadar basit işlemleri de karşılaması lazım. Ne diye her ay sigortadan kesinti geliyor maaşa.

Arkadaşım çocuğunun önünde bunları konuşma, psikolojisini bozma yavrunun. Şimdiden anneyi kaybetme korkusunu öğretmişsin, olmaz ki böyle... Allahın izniyle bir şey olmaz, kendi korkularını yavruna yansıtma lütfen, sen aşarsın ama onda travmaya neden olursun.

Öyle de maddi olarak imkanlar elvermiyor bazen. Devletin bu kadar basit işlemleri de karşılaması lazım. Ne diye her ay sigortadan kesinti geliyor maaşa.
valla eger calısıyosan kredi cek yinede özele git
kafanın rahat oldugu doktora git yani herkezin önceligi tabi ama sigorta yani ne bekliyosun
esinle ayrıldın sanırım ama yanındaymıs ondan al anne babayla görüsmüyorsun galiba bide en az 4 gun birinin sana bakması lazım bunuda ayarla yani maden eski esin gelicek ameliyata söyle 1 hafta izin alsın öyle sabaha ayaklarnırım kafasındaysan koltuktan biri elini uzatmadan kalkamıyon bile cünkü egilemiyorsun ameliyat yerin acıyor

Evlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
Ay allah aşkına gidin olun şu ameliyatınızı
Allahın izniyle sağsalim çıkarsınız
İlk ameliyata giren değilsiniz
Kaç yaşında ne hastalığı olan insanlar sağsalim çıkıyor da
Peşinden de bi psikiyatr mı psikolog mu artık hangisini bulursanız gidin
Yoksa yazık çocuğunuza
Ufacık çocuk ne bilie ölümü ameliyatı
Allah bilir ne anlattınız çocuğa da bu kafaya soktunuz

6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Hep oğlum geliyor aklıma.anne sen ölecek mısın dedi.cok üzülüyor. Ölümden korkmanın harici oğlumu anasız bırakırsa kahrolurum.
Ameliyattan korkuyorum.uyanamamak kalp krizi geçirmek korkuları var.
abartmasanız mı acaba :))

1. Endoskopik üreter taşı ameliyatı - Kapalı böbrek taşı ameliyatı yapılabilir.

2. Perkütan nefrolitotomi yapılabilir

3. Ekstrakorporeal şok dalga litotripsisi yapılabilir

bunları araştırdınız mı hiç? öyle ağır anestezi verilip masada kalma ihtimali olan işlemler değil bunlar. minimal invaziv işlemler hepsi de.

valla eger calısıyosan kredi cek yinede özele git
kafanın rahat oldugu doktora git yani herkezin önceligi tabi ama sigorta yani ne bekliyosun
esinle ayrıldın sanırım ama yanındaymıs ondan al anne babayla görüsmüyorsun galiba bide en az 4 gun birinin sana bakması lazım bunuda ayarla yani maden eski esin gelicek ameliyata söyle 1 hafta izin alsın öyle sabaha ayaklarnırım kafasındaysan koltuktan biri elini uzatmadan kalkamıyon bile cünkü egilemiyorsun ameliyat yerin acıyor

Ben konu Sahibi değilim.
insanların neden özeli tercih edemeyeceğini söylemek istedim. Özelde tabi ameliyat sonrası bakımı daha iyi. Ama devlet bu işlemi neden yapamıyor. Bina yapmakla iş bitmiyor içine malzeme almak lazım ☹️

abartmasanız mı acaba :))

1. Endoskopik üreter taşı ameliyatı - Kapalı böbrek taşı ameliyatı yapılabilir.

2. Perkütan nefrolitotomi yapılabilir

3. Ekstrakorporeal şok dalga litotripsisi yapılabilir

bunları araştırdınız mı hiç? öyle ağır anestezi verilip masada kalma ihtimali olan işlemler değil bunlar. minimal invaziv işlemler hepsi de.

Kulak ameliyatına giderken ağlayarak hepimizden helallik alan sınıf arkadaşım geldi aklıma 🙈

Ben konu Sahibi değilim.
insanların neden özeli tercih edemeyeceğini söylemek istedim. Özelde tabi ameliyat sonrası bakımı daha iyi. Ama devlet bu işlemi neden yapamıyor. Bina yapmakla iş bitmiyor içine malzeme almak lazım ☹️
ayyy pardon üstü üste cvplı yazınca dikkat etmemisim ama sigorta iste bu 2 sene boyunca komalık haric hicbi ameliyat icin ilgilenilmedi kendimde kosturdugum icin biliyorum sigortada kovıt yuzunden kac kisi ameiyatını erteledi

ayyy pardon üstü üste cvplı yazınca dikkat etmemisim ama sigorta iste bu 2 sene boyunca komalık haric hicbi ameliyat icin ilgilenilmedi kendimde kosturdugum icin biliyorum sigortada kovıt yuzunden kac kisi ameiyatını erteledi
Bana da saçma geldi.alt tarafı tas ameliyati için lazer cihaz yok diyor doktor. Kalp değil beyin değil.ben de anlamadım

Back
X