- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kızlar çok komik.refakatcim.eski eşim.gel.dememle geliyor.yokda ben ne yapardım.elin memleketlerinde.arac lâzımdı.ve kızlar biyoloji ana babamın umrunda.degilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvenilirilik icin doktoru tanıman lazım sigortada doktoru bile göremiyon hangisi senin ameliyatına girerseÖzel oda vs umrumda değil.bir gece kalacam.guvenilirlik önemli
Yazık çocugun da psikolojisini bozmuşsunuz. Zavallı yavru. Kaç yaşındaki oğlunuz? Normalde bir çocuk bilmez böyle, artık neler söylediyseniz, neler hissetmiş, neler düşünmüş çocuk.Evlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
Ameliyat etseler olacam da cihaz yok vs dediler.ayni hastanede face de bir grupta biri olmuş bu ameliyatı o hastanedegüvenilirilik icin doktoru tanıman lazım sigortada doktoru bile göremiyon hangisi senin ameliyatına girerse
hic sigortaya gittin mi hayatında benim yazdıklarım insanı kisisel olarak ne kadar rahatlatıyor
kafan rahat oluyor en azından
,
iste anlamıyorsun sigortada o eksik bu eksik ameliyattayken acil baska bisey gerekse bir cihaz vs yandın kaldın masada anladın öyle 1 kisi ameliyat olmus diye etmiyolar demekki sigordadan ne bekliyosun heleki sehir hastanedi diye dagın basına yapılmıs yer millletin suratı bi karıs ne doktora soru sorabilirsin ne hemsireye günde bin tane kisiyi ameliyat ediyolarAmeliyat etseler olacam da cihaz yok vs dediler.ayni hastanede face de bir grupta biri olmuş bu ameliyatı o hastanede
Çocuğu niye korkuttunuzKiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Çok iyi çok temiz anneme kraliçeler gibi baktılar kayseri sehir hastanesinde ben böyle hastane böyle güzel muamele görmedim gittiğim her özel hastanede paramla rezil oldum afedersin köpek gibiler kayserideki özel hastanelerdeki personellerŞehir hastaneleri nasıl sence.ameliyat için.
güvenilirilik icin doktoru tanıman lazım sigortada doktoru bile göremiyon hangisi senin ameliyatına girerse
hic sigortaya gittin mi hayatında benim yazdıklarım insanı kisisel olarak ne kadar rahatlatıyor
kafan rahat oluyor en azından
,
valla eger calısıyosan kredi cek yinede özele gitÖyle de maddi olarak imkanlar elvermiyor bazen. Devletin bu kadar basit işlemleri de karşılaması lazım. Ne diye her ay sigortadan kesinti geliyor maaşa.
Ay allah aşkına gidin olun şu ameliyatınızıEvlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
abartmasanız mı acaba :))6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Hep oğlum geliyor aklıma.anne sen ölecek mısın dedi.cok üzülüyor. Ölümden korkmanın harici oğlumu anasız bırakırsa kahrolurum.
Ameliyattan korkuyorum.uyanamamak kalp krizi geçirmek korkuları var.
valla eger calısıyosan kredi cek yinede özele git
kafanın rahat oldugu doktora git yani herkezin önceligi tabi ama sigorta yani ne bekliyosun
esinle ayrıldın sanırım ama yanındaymıs ondan al anne babayla görüsmüyorsun galiba bide en az 4 gun birinin sana bakması lazım bunuda ayarla yani maden eski esin gelicek ameliyata söyle 1 hafta izin alsın öyle sabaha ayaklarnırım kafasındaysan koltuktan biri elini uzatmadan kalkamıyon bile cünkü egilemiyorsun ameliyat yerin acıyor
Kulak ameliyatına giderken ağlayarak hepimizden helallik alan sınıf arkadaşım geldi aklımaabartmasanız mı acaba :))
1. Endoskopik üreter taşı ameliyatı - Kapalı böbrek taşı ameliyatı yapılabilir.
2. Perkütan nefrolitotomi yapılabilir
3. Ekstrakorporeal şok dalga litotripsisi yapılabilir
bunları araştırdınız mı hiç? öyle ağır anestezi verilip masada kalma ihtimali olan işlemler değil bunlar. minimal invaziv işlemler hepsi de.
Benim de aklıma lisedeyken sırf ilgi çekmek uğruna her ay farklı ciddi hastalığı çıkan arkadaşım geldiKulak ameliyatına giderken ağlayarak hepimizden helallik alan sınıf arkadaşım geldi aklıma![]()
ayyy pardon üstü üste cvplı yazınca dikkat etmemisim ama sigorta iste bu 2 sene boyunca komalık haric hicbi ameliyat icin ilgilenilmedi kendimde kosturdugum icin biliyorum sigortada kovıt yuzunden kac kisi ameiyatını ertelediBen konu Sahibi değilim.
insanların neden özeli tercih edemeyeceğini söylemek istedim. Özelde tabi ameliyat sonrası bakımı daha iyi. Ama devlet bu işlemi neden yapamıyor. Bina yapmakla iş bitmiyor içine malzeme almak lazım![]()
Keşke amaç dikkat çekmek olsa.Benim de aklıma lisedeyken sırf ilgi çekmek uğruna her ay farklı ciddi hastalığı çıkan arkadaşım geldi
Niyeyse![]()
Bana da saçma geldi.alt tarafı tas ameliyati için lazer cihaz yok diyor doktor. Kalp değil beyin değil.ben de anlamadımayyy pardon üstü üste cvplı yazınca dikkat etmemisim ama sigorta iste bu 2 sene boyunca komalık haric hicbi ameliyat icin ilgilenilmedi kendimde kosturdugum icin biliyorum sigortada kovıt yuzunden kac kisi ameiyatını erteledi