• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat Olacak Çocuğa Hediye...

jodiesaiden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
84
Puanlar
3
Merhaba, acil olduğu için konuyu bu bölüme açtım eğer yanlışsa özür dilerim.
Yurt dışında yaşayan akrabalarım var. Türkçe bilmiyorlar, ben de dil bilmiyorum. Yine de yarım yamalak bir şekilde ama samimice anlaşıyoruz.
10 yaşında bir erkek çocuk var ve detay vermek istemiyorum bir ameliyat olacak. Ne yazık ki kolay bir operasyon değil. Ben de moral olsun diye hediye almak istiyorum. Fakat hobilerine dair hiçbir fikrim yok. Şu an konuşup sorabileceğim durumda da değiller. Tek bildiğim günümüzde çoğu çocuk gibi konsol oyunu oynuyor ki zaten evinde var.
Fazla bütçem yok. 500-1000tl aralık örnek verebilirim. Çevremde danışabileceğim erkek çocuklu, kardeşli biri de yok. Fikir alabileceğim birileri varsa çok sevinirim.
*ben uzaktan kumandalı araba düşündüm şimdiye kadar.

Akıllı saat olabilir,ama bütçe çok az bir 1500 lazım

Yapboz alabilirsin ya da zeka oyunları tarzı bir şey.
Uzaktan kumandalı araba bence daha küçük yaş grubu için ideal.

Ameliyat olacağı için hareketli oyun oyuncaklar çok olmaz, kutu oyunları ve lego tercih edilebilirsiniz.

Dinlenme doneminde oyalanabilecegi, kendisini yormadan oynacagi seyler güzel olur, lego, 3 boyutlu puzzle da buna bir secenek ya da okuyabilecegi sır cozmeli interaktif kitaplar da olabilir. Can sıkıntısı gecer. Ha ben olsam tetris alırdım o ayrı konu :d madem ki konsol oyunları seviyor yine yataginda dinlenirken her yerde fiti fiti oynar eglenirdi

Merhaba, acil olduğu için konuyu bu bölüme açtım eğer yanlışsa özür dilerim.
Yurt dışında yaşayan akrabalarım var. Türkçe bilmiyorlar, ben de dil bilmiyorum. Yine de yarım yamalak bir şekilde ama samimice anlaşıyoruz.
10 yaşında bir erkek çocuk var ve detay vermek istemiyorum bir ameliyat olacak. Ne yazık ki kolay bir operasyon değil. Ben de moral olsun diye hediye almak istiyorum. Fakat hobilerine dair hiçbir fikrim yok. Şu an konuşup sorabileceğim durumda da değiller. Tek bildiğim günümüzde çoğu çocuk gibi konsol oyunu oynuyor ki zaten evinde var.
Fazla bütçem yok. 500-1000tl aralık örnek verebilirim. Çevremde danışabileceğim erkek çocuklu, kardeşli biri de yok. Fikir alabileceğim birileri varsa çok sevinirim.
*ben uzaktan kumandalı araba düşündüm şimdiye kadar.
Benim oğlumda o yaşlarda htwls koleksiyonu yapıyor,bu yaşlarda buna takıntılılar,doğum gününde elite serisini aldım lego ama büyük parçalı baya sevdi,biraz daha uygun bir serisi var ama o da çok güzel sizin bütçebize uygun öneririm.

Boyama kitapları da olabilir.cok geçmiş olsun canım..

Amigrumi oyuncak olabilir bence , doğum günlerinde falan yaptırıyorum ben çok seviyorlar

Araba icin yaşı büyük bence, kutu oyunu,lego seti olabilir (yaşına uygun bakarsanız)
Tuttuğu takımın forması olabilir futbola ilgisi varsa şayet.
Oglum 8 yaşına girecek ağustosta. Bu ara futbol kartlarına sardı,koleksiyon yapıyor bende sağda solda denk geldikçe kart alıyorum. Formaya bayılır ki zaten futbol oynuyor haftada 2 gün. Lego ve kutu oyunu da sever. Araba konusu 7 yas civari bitti bizde,var oynuyor ama artık eskisi kadar ilgisini çekmiyor.
Biraz çocuğun ilgisine bağlı aslında hediye konusu.

Back
X