nekadara ameliyat oldun fiyatını yazarmısın
darısı benimkine :) ameliyattan sonra ne hissediyosun acı falan kac gün sürüyor nefes alırken canın acıyor mu bilgilendirirmisin
Canm benm ikinci gun tamponlarim cikarildi bi o an boyle tarif edemicem bi his hafif aci hafif gidiklanma gbi ama o bile cok acimadi onun disinda allha sukur ne bii agri nede bi aci hissettim 3. Gun acayip bi sekilde sistim ve morardim gozlerimi acamicak derecede ama o an bile agrim yoktu zatn ertesi gun hemen inmeye basladi gozumdeki sislikler morluklarda yavas yavas gdyo suan tek sorunum tat alamamam yedigm hc bsyden zevk alamiyorm aldgm tek tat sogan eger yedgm bsyin icinde azicikda olsa sogan varsa o tadi aliyorm sadece o braz sinir bozucu burnum cok tkanmiyo tikandgi zaman sprey skiyorm aciliyo koku azda olsa aliyorm bakalim cumartesi gni alcimda cikicak merak ettgn bsy olrsa yardmci olrm seve seve ayricada doktorumu oneririm ben bikc dktr arastrdm baktm kafam karisyo bu doktrumdan randevu aldm gortm ve inan kafamdaki karisiklik gtti cok guven verdi bana saolsn :))
hmm tesekkür ederim bilgi için bende olmayı çok istiyorum biraz kredi borçları falan var inş hafifleyince ilk işim olacak. :)
ama ben hatayda oturuyorum buralarda olurum heralde adanada falan. inş senin sorununda gecer zamanla. zor kısımları atlattın ne güzel darısı olmak isteyenlere ilk basta ben
2.gun tamponlarim cikarildi suan hapsiriyorim ve burnum nezle olmus gbi akiyo ve hic bisekilde tat koku alamiyorum arkadslar bu normalmi acaba gripmi oldum ??
Canim benim oncelikle gecmis olsun. Hapsirmak yada burun akintisi hakkinda bi sey diyemem bende olmamisti. Belki alerjide olmus olabilirsin canim. Tat koku pek alinmiyor ilk gunlerde normal bi surec bu. Ama hapsirma işini doktorunla konus istersen bi sorun olur hapsirinca falan Allah korusun.
Cok tesekkur ederm canim benim :) evet dgru dyosun hatta hapsrdikdan snra burnumn ucundaki dikisler acimaya baslamisti cumartesi alcim cikicak zaman gecmiyo ara ara kasiniyo boyle alcinin altida cok merak edyorm bi zaman gecseee :))
Cnm bende yeni ameliyat oldum çok hapşırıyorum hemde aşırı çok dr knu önlemek için bi allerji ilavı yazdı bide hapşırmamak için kendini sıkarsan zarar verirsin dedi ağzını aç ve ağzın açıkken hapşır dedi öyle yapıyorum bende pek bi sıkıntı olmadı şimdilik
Ayyy bnde grip oldum sanmistim korkmustum neyseki suan cok hapsrmiyorm sadece burnum akiuo gbi hisseyorm ama akmiyo :) bde artik tat alsam oyle gzel olcakki hc bseyin tadi tuzu yok :)
Koku sıfır bende ama herşeyin tadını alabiliyorum bazen salak gibi elime peçete alıyorum burnumu silmek için nezleymişim gibi akıyo ya peçeteye yapışıyorum sonrada eda bırak alla sen nereni silcen bununla diyorum kendi kendime
Ay bene koku aliyorm ama herseyin kokusu igrenc gliyo en ana kokulari aliyorm ayarlarimla fazla oynadilar heralde :):):)
Evet kaşıntı fazlaca oluyor canım kaşımazsam çıldıracakmış gibi hissediyordum :) Oho canım günler çabuk geçiyor bir bakmışsın 3 ay 9 ay 1 yıl olmuş :)
Güldürme cnm dikişler acıyo gülünce :)) bende hiç koku yokk ki koku şöyle dursun öyle tıkanıkki ağzımdan nefes alıyorum sadece ama herşeyin tadını hahaha ay bn tikandgmda kulak cubugla temzliorm damla sikiyorm oyle bi aciliyorm allhtan ama varya cok garip ya mesela soganin tadi ve kokusunu oyle bi aliyormki her yedgm yemekden o sogan tadini aliyorm cidden fabrika ayarlarim bozuldu yainsallh kisa zamanda iyilesrz canm benim cidden bu hic hos degil allaha sukurler olsun valla :))
Güldürme cnm dikişler acıyo gülünce :)) bende hiç koku yokk ki koku şöyle dursun öyle tıkanıkki ağzımdan nefes alıyorum sadece ama herşeyin tadını alıyorum
hahaha ay bn tikandgmda kulak cubugla temzliorm damla sikiyorm oyle bi aciliyorm allhtan ama varya cok garip ya mesela soganin tadi ve kokusunu oyle bi aliyormki her yedgm yemekden o sogan tadini aliyorm cidden fabrika ayarlarim bozuldu yainsallh kisa zamanda iyilesrz canm benim cidden bu hic hos degil allaha sukurler olsun valla :))
Şimdi bak 3 deyince şöyle düşünüyoruz 1 ay sonra tüm fotoğraflarda özgüvenle gülümsüyoruz cnm ızın çektiği her açıdan resim çektirebiliyoruz eskiden fıstıktık bir ay sonra afeti devran oluyoruz. Değmezmi kız şu azıcık sıkıntıya hem soğan iyidir soğan candır antibiyotiktir ya onuda alamasaydın saman yiyo gibi olmazmıydın ayyy bu arada polyannaya bağladım ben neredeyse sevinicem burnumun içler acısı durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?