Ameliyat olali bugun 4.gun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gsde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy insallh gecer su gunlerr canim ya buarada burnuna baktimda cidden cok guzel olmussss bnde su alcidan falan bi kurtuliymdaaa insh guzel olr ya suan kalkkligi guzel duruyo ama alci cikinca dusuyomus braz dye dydum duserse kotu olcakms gbi hssedyorm ama bakalim :)

Tesekkur ederim canim. Dur bakalim hemen yorum yapma eminim yuzune cok yakisan bi burun olacak. Alcin, bantlarin vs. cikinca senden foto bekliyoruz :))

Hahahaha supersinnn canimm ya valla ben simdiden ozguven patlamasi yasadim bilee :)) ozellikle yan profil foto cekilmeyi iple cekiyorum patir patir cekip atalimmm kizzz ayoooll 😄😄😄

Tabiki kız bunca yıl magazinci görmüş ünlüler gibi kaçmışım fotoğraf makinesinden artık sıra bende acısını çıkarıcam o günlerin fotoğraf çektirelim diyen arkadaşlara bide bu açıdan çekin dicem kız hakkımız bunca yıl bakmışız milletin fotolarına acıkta biz çektirelim ne olmuş

Tabiki kız bunca yıl magazinci görmüş ünlüler gibi kaçmışım fotoğraf makinesinden artık sıra bende acısını çıkarıcam o günlerin fotoğraf çektirelim diyen arkadaşlara bide bu açıdan çekin dicem kız hakkımız bunca yıl bakmışız milletin fotolarına acıkta biz çektirelim ne olmuş

Ayyy cidden ya bende oyleydim yandan cikmamak icin neler yapardim yaa :):) valla insanin kendini begenmesi cok onemli bi kusurumuz vardi oda cok sukur halloluyo insallh bndan snra hic biseyi takmayiz kafamizaa :))

Burcumunda dediği gibi cnm azıcık sabır sonra yıkılsın podyumlar sahneler sokaklar :)))

Cok tesekkur ederm canim benim :) evet dgru dyosun hatta hapsrdikdan snra burnumn ucundaki dikisler acimaya baslamisti cumartesi alcim cikicak zaman gecmiyo ara ara kasiniyo boyle alcinin altida cok merak edyorm bi zaman gecseee :))

dikisler acilmaya mi baslamisti? hm :) olmamasi gereken bisey .. bu arada hapsurman falan normal, korkma yani.. benim doktorum istedigin kadar hapsur, hic bisey olmaz demisti.. ki gercekten de hic bisey olmamisti.. tabi ben yinede korkuyordum ama doktoruma da güveniyordum.. ha hapsururken aciyormuydu, evet aciyordu :D ama dikislerin acilmasi söz konusu bile degildi.. ve son olarak; COK GECMIS OLSUN CANIM :)

dikisler acilmaya mi baslamisti? hm :) olmamasi gereken bisey .. bu arada hapsurman falan normal, korkma yani.. benim doktorum istedigin kadar hapsur, hic bisey olmaz demisti.. ki gercekten de hic bisey olmamisti.. tabi ben yinede korkuyordum ama doktoruma da güveniyordum.. ha hapsururken aciyormuydu, evet aciyordu :D ama dikislerin acilmasi söz konusu bile degildi.. ve son olarak; COK GECMIS OLSUN CANIM :)

Ayyy yok canm benim acilmaya degil allh korusun :) hapsirinca acimaya baslamisti demek istemstim :)) cok tesekkr ederm buarada 😘

Ağzını aç ve öyle hapşur hapşurma anında dikişlerin azıcık gerilir sonrada sızlar haliyle ama sonra hmn geçiyo cnm ben saatte 10 kere hapşuruyorum

Back
X