- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Kızlar ha ameliyat olcam, ha oluyorum ha oldum derken kendimi fazla ihmal ettiğimi farkettim, siz de de oldu mu bilmiyorum, ben bugünü kendime ayırdım, saçlarımla başladım, yaza girerken başladığım kürü terledikçe kötü koktuğu için bırakmıştım, eee malum havalar soğudu artık ve ben tekrar başlayabilirim diye düşündüm ve bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım, sonra süzdüm, ılıklaşınca içine bir tatlı kaşığı bademyağı koydum ve 1 adet bemiks ampul kırdım karıştırdım, enjektörle saç diplerime sıkıp masaj yapıp 30 dk kadar beklettim sonra bol su ve şampuanla yıkayıp kremledim, banyodan çıktıktan sonra havluyla iyice kurulayıp uçlarına aktardan aldığım menekşe yağından sürdüm, bu kürü her hafta yapacağım bakalım ne kadar sürede kaç cm uzayacak saçlarım.
Cildim içinde meşhur sinoplu eczacıyı aradım ve kreminden sipariş verdim, pazartesiye hazır olacak, elime salı günü geçer sanırım, suratımdaki sivilce ve güneş lekelerinden bu sayede kurtulacağım.
Kaşlarım için bir çare bulamadım bir hafta daha raporum var olmazsa haftaya gidip aldırayım, kıza tembih edersem belki bişeycik olmaz :)
Burnuma dokunamadığım için siyah noktalarım çoğaldı ama iyileşince onada bir çare bulurum artıkın :)
Sizler nasıl bakımlar yapıyorsunuz acaba, hadiyin burda güzellik sırlarımızı paylaşıp voltranı oluşturalım ne dersiniz? bayanssulusmile
Cildim içinde meşhur sinoplu eczacıyı aradım ve kreminden sipariş verdim, pazartesiye hazır olacak, elime salı günü geçer sanırım, suratımdaki sivilce ve güneş lekelerinden bu sayede kurtulacağım.
Kaşlarım için bir çare bulamadım bir hafta daha raporum var olmazsa haftaya gidip aldırayım, kıza tembih edersem belki bişeycik olmaz :)
Burnuma dokunamadığım için siyah noktalarım çoğaldı ama iyileşince onada bir çare bulurum artıkın :)
Sizler nasıl bakımlar yapıyorsunuz acaba, hadiyin burda güzellik sırlarımızı paylaşıp voltranı oluşturalım ne dersiniz? bayanssulusmile