Canım küçük bir cezve süte 7-8 diş sarımsak koy kaynat sonra sütün içinden çıkarıp doğrayıp kat şampuanına, bu şekilde sarımsağın kokusu süte çıkıyor ama vitaminleri vs. kendi içinde hapsoluyor, kesinlikle sarımsak kokmuyor, koksaydı iki gündür insan içine çıkamazdım, hatta bu şekilde yapınca mis gibi çam,menekşe ve karanfil kokuyor. Ben öncesinde de bıttım sabunuyla yıkıyorum, sarımsaklı şampuanı saçımı köpürttürdükten sonra beş dakika kadar bekletiyorum kafamda bu arada vücudumu köpüklüyorum, yüzümü sabunluyorum, topuklarımı ponzalıyorum falan bir şekilde oyalanıyorum sonra duruluyorum saçlarımı, banyodan çıktıktan sonrada iki gündür jöle sürmüyorum, önceden jöle sürmeden papaz gibi kabarır, tülenirdi :))) şimdi sadece elidorun durulanmayan kreminden azcık sürüp bırakıyorum, kabarmıyor, tülenmiyor, hem yumuşacık hem akışkan oldu, zaten çamterebentinin yatıştırıcı özelliği de var uzatıcı etkisi de, diğerleri de besliyor, dökülmeleri önleyip hızlı uzamasını sağlıyor, kesinlikle tavsiye ederim. Ha bu arada da haftada bir sinameki, bemiks, bademyağı kürünü yapıyorum.bayanssulusmile