Ameliyat olduk olacaz derken kendimizi fazla mı ihmal ettik ne? (Güzellik sırları!)

birde şu saç için yazdığın formülü hala kullanıyor muusn? sonuç nasıl?

Canım saçlarım için yazın kullanmıyorum ama havalar serinleyince tekrar başlayacağım, en son saçlarım birden bire güzel uzayınca bıraktım açıkcası. Ama ramazandan sonra yine tekrar üç dört ay kullanırım.

bende ameliyat olucam inş hem göğüs hem burun ancak sağlık problemim var iyileştiğim zaman olabilicem oda sonbaharı bulur sanırım.o güne kadar kendimi yenilemeye kararlıydım beni tanıyan bilir sürekli değişimi severim.saçlardan başladım çok kısa kestirdiğim saçlarımı bemiks formülüyle uzattım marankinin formülüylede güçlendirdim.ayrıca b 12 vitamini kullanıyorum onun etkisinide çok gördüm.saçlarım eskiye nazaran 2 kat gürleşti ve hızlı uzamaya başladı.inegölde bir kuaförün ellerine emanet ediyorum sık sık uçlarından aldırıyorum ve kadının dediğiğ gibide eli çok bereketli çok çabuk uzuyor birdahaki gidişimdede bana önerdiği kremi almayı düşünüyorum sprey kutusu içinde harikabirşeydi uzarken kırılmadan güçlü uzamasını sağlıyor ayrıca günlük hayatta şekillendirici olarakta kullanılabilir saçları yumuşacık yapıyor.vücudum içinse her gün 2 defa soğuk duş yaparım kendimi çok zinde hissederim sıkılaştığınıda zamanla anlıyor insan.vıch nin sıkılaştırıcı kremini kullanıyorum.yüzüm içinse biodermanın yağlı ciltler için setini kullanırım.şimdilik bukadar birde ameliyatlarımı olduktan sonra gardrobumu yenilemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı.kocama böylesöyleynce mankenmi olucaksın sen benide boşarsın dio:31::1:

bende ameliyat olucam inş hem göğüs hem burun ancak sağlık problemim var iyileştiğim zaman olabilicem oda sonbaharı bulur sanırım.o güne kadar kendimi yenilemeye kararlıydım beni tanıyan bilir sürekli değişimi severim.saçlardan başladım çok kısa kestirdiğim saçlarımı bemiks formülüyle uzattım marankinin formülüylede güçlendirdim.ayrıca b 12 vitamini kullanıyorum onun etkisinide çok gördüm.saçlarım eskiye nazaran 2 kat gürleşti ve hızlı uzamaya başladı.inegölde bir kuaförün ellerine emanet ediyorum sık sık uçlarından aldırıyorum ve kadının dediğiğ gibide eli çok bereketli çok çabuk uzuyor birdahaki gidişimdede bana önerdiği kremi almayı düşünüyorum sprey kutusu içinde harikabirşeydi uzarken kırılmadan güçlü uzamasını sağlıyor ayrıca günlük hayatta şekillendirici olarakta kullanılabilir saçları yumuşacık yapıyor.vücudum içinse her gün 2 defa soğuk duş yaparım kendimi çok zinde hissederim sıkılaştığınıda zamanla anlıyor insan.vıch nin sıkılaştırıcı kremini kullanıyorum.yüzüm içinse biodermanın yağlı ciltler için setini kullanırım.şimdilik bukadar birde ameliyatlarımı olduktan sonra gardrobumu yenilemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı.kocama böylesöyleynce mankenmi olucaksın sen benide boşarsın dio:31::1:

selam cimcimeem, ben saç konusunda çok dertliyim. ince telli ve çok dökülüyor. bemiks ve maranki formülü nedir acaba ve kaç ay kullandın? bide b12 vitamini tablet şeklinde mi ?

selam cimcimeem, ben saç konusunda çok dertliyim. ince telli ve çok dökülüyor. bemiks ve maranki formülü nedir acaba ve kaç ay kullandın? bide b12 vitamini tablet şeklinde mi ?[/QU

tatlım ben saç konusunda çok dertliydim zamanında sonra bir gün eşimin neçok dökülüyo şu saçların kel kalıcan sonunda demesi çok ağrıma gitmişti beğeni beklerken....sonra gittim 3 numaraya vurdurdum 1 2 ay boneyle gezdim evde dışarıda zaten kapalıyım.marankinin 3 hafta uygulanan kürü var maranki sitesinden bulabilirsin ama içinde aklımda kaldıklarını söylüyorum badem yagı zeytinyağı bugday yagı çörekotu yağı gerisi aklıma gelmiyor bulursun sen artık..3 hafta uyguladım sonra bunu bıraktım 1 gece ilik yagı hindistancevizi yagı karışımını kullandım diğer gece dinlendirdim o şekildede bir ay geçirdim bu arada çamterebentini şampuanıma döktüm kimyasalını aldı şampuanın.saçlarımın gür çıktıını gözlerimle görünce sıra uzatmaya geldi onuda bademyağı bemiks karışımını kullandım saçım şubat ayında 3 numaraydı şuan açık birşekilde dolaşıyorum enselerimi geçti okadar yani tabi azar azar uçlardan aldırdım daha çabuk uzadılar.yanlız artık şampuan kullanmıyorum zeytinyağlı sabun kullanıyorum ama bilindik değil yalovadan babannem özel getiriyo içinde saç için ilaçlar var diyo bildiğin beyaz renkte ama mükemmel bişiy. bende kansızlık var tansiyon düşmesi felan bunun için b12 kullanmaya başladım oda akrabamda canlı şahidim feciiiii saç gürleştirip uzatıyor bende 2 gün oldu başladım inş alıcam onunda sonucunu yanlız eşim çok kıskanıyor şimdide onunkiler dökülmeye başladı benmkine bakıp bakıp söyleniyo:) sende şifanı bulursun inş arkadaşım benmde çok ince ve yanlardan açılmıştı topuz yapamazdım bile ama şuan okadar gür ve kalınki anlatamam biraz sabır cesaret emek

selam cimcimeem, ben saç konusunda çok dertliyim. ince telli ve çok dökülüyor. bemiks ve maranki formülü nedir acaba ve kaç ay kullandın? bide b12 vitamini tablet şeklinde mi ?[/QU

tatlım ben saç konusunda çok dertliydim zamanında sonra bir gün eşimin neçok dökülüyo şu saçların kel kalıcan sonunda demesi çok ağrıma gitmişti beğeni beklerken....sonra gittim 3 numaraya vurdurdum 1 2 ay boneyle gezdim evde dışarıda zaten kapalıyım.marankinin 3 hafta uygulanan kürü var maranki sitesinden bulabilirsin ama içinde aklımda kaldıklarını söylüyorum badem yagı zeytinyağı bugday yagı çörekotu yağı gerisi aklıma gelmiyor bulursun sen artık..3 hafta uyguladım sonra bunu bıraktım 1 gece ilik yagı hindistancevizi yagı karışımını kullandım diğer gece dinlendirdim o şekildede bir ay geçirdim bu arada çamterebentini şampuanıma döktüm kimyasalını aldı şampuanın.saçlarımın gür çıktıını gözlerimle görünce sıra uzatmaya geldi onuda bademyağı bemiks karışımını kullandım saçım şubat ayında 3 numaraydı şuan açık birşekilde dolaşıyorum enselerimi geçti okadar yani tabi azar azar uçlardan aldırdım daha çabuk uzadılar.yanlız artık şampuan kullanmıyorum zeytinyağlı sabun kullanıyorum ama bilindik değil yalovadan babannem özel getiriyo içinde saç için ilaçlar var diyo bildiğin beyaz renkte ama mükemmel bişiy. bende kansızlık var tansiyon düşmesi felan bunun için b12 kullanmaya başladım oda akrabamda canlı şahidim feciiiii saç gürleştirip uzatıyor bende 2 gün oldu başladım inş alıcam onunda sonucunu yanlız eşim çok kıskanıyor şimdide onunkiler dökülmeye başladı benmkine bakıp bakıp söyleniyo:) sende şifanı bulursun inş arkadaşım benmde çok ince ve yanlardan açılmıştı topuz yapamazdım bile ama şuan okadar gür ve kalınki anlatamam biraz sabır cesaret emek

ay acayip moral oldu çok sağol. saçımı sıfıra vurduramam ama kısa kestirip uygulayacağım inşallah benimkide gürleşir çok sağol tekrar :)

öyle güzel anlatmışsın ki hemen bu önerilerini uygulamak istedim (:

ay acayip moral oldu çok sağol. saçımı sıfıra vurduramam ama kısa kestirip uygulayacağım inşallah benimkide gürleşir çok sağol tekrar :)

yok canm o zaten bayaaaa bi cesaret işi:) yinede nebiliyim baya kısa kestirebilirsin çünkü ben uzun saçla hergün baş edemezdim yağları yedir sabah yıka bide evlisin buram buram bemiks kokuyodum :31:allahım şükür ameliyatlarımı oliyım saçlarımda uzar ozaman hatta topik ble açarım çünkü canlı şahidim gürleşmesinin.bende sen gbi arıyodum çaresizce çok mutluyum şükür sende görürsün inş sonucunu

öyle güzel anlatmışsın ki hemen bu önerilerini uygulamak istedim (:

uygula anacım inş mutlu kalırsın.yanlız doktora ilaç yazdırmamda ayrı olay oldu adama diyorum ben b12 istiyorum kızım diyo ihtiyacın yokki ama yazsanız çok iyi olur yavrum sonuçların güsel sen neden istiyosun bunu..gerek görüyorum kullanmaya doktor bey depresyona iyi geliyomuş dedim adam gülmekten kırıldı..saç için desem daha ince gitmiştim bi şampuan verip yollamıştı bıktı artık benden..ya dedi bu sene moda bu herelde her gelen b12 yazdırıyo..memnun kalıyomusunuz bari..bilmem dedim kafam iyi olunca anlıcam hani depresyona iyi geliyomuşya:37::1:

yok canm o zaten bayaaaa bi cesaret işi:) yinede nebiliyim baya kısa kestirebilirsin çünkü ben uzun saçla hergün baş edemezdim yağları yedir sabah yıka bide evlisin buram buram bemiks kokuyodum :31:allahım şükür ameliyatlarımı oliyım saçlarımda uzar ozaman hatta topik ble açarım çünkü canlı şahidim gürleşmesinin.bende sen gbi arıyodum çaresizce çok mutluyum şükür sende görürsün inş sonucunu

ay valla en yakın zamanda uygulayacağım inşallah. bişey daha sorucam, ilik yağı nasıl oluyor? bide bu karışımları kaç saat bekletmek gerek saçta?

ay valla en yakın zamanda uygulayacağım inşallah. bişey daha sorucam, ilik yağı nasıl oluyor? bide bu karışımları kaç saat bekletmek gerek saçta?

ilik yagını kasaptan alıyosun ücretsiz veriyolar onun içine kokusunu alsın diye hindistan cevizi katıyodum.ben akşam sürüp sabah yıkıyordum böyle yani ama bişiy diyimmi ne yaparsan yap birde yanına vitamin takviyesi şart başka türlü olmuyor tekrar dökülmeye başlar yani.b12den memnun kalırsam senede bir 2 senedebir kullanırım birkaç

Kızlar valla kesinlikle ilk sayfalarda yazdıklarımı yapın, hem dökülmeleriniz bitiyor, hem dökülenlerin yerine yenileri çıkıyor hem de çok hızlı uzuyor. Ama bemiksli, sinamekili kürü havalar sıcakken yapmayın, ha illa istiyorum diyorsanız bemiks yerine bepanten ampul kullanın koku olmuyor onda. Ben kışın çok faydasını gördüm, bir ay sonra bile kuaförüm farkı görünce şaşırmıştı.

bende kaşlar ve kirpikler için hint yağını tavsiye ederim arkadaşlar hem besliyor hemde dökülenleri cıkarıyor her sabah ve yatmadan önce sürebilirsiniz

Canım sen keyfine epeyce düşkünmüşün anlaşıldı :))) Ya şu kirpiklerden zamanın behrinde bende almıştım da beceremedim, çok uzunlardı az keseyim dedim rezil ettim :))) Şu aralar fazla makyaj yapmak istemiyorum, gözaltımdaki morluklara taktım kaldım, bugün temizliğe gelen bayan gözlerinin altı çok mor ameliyattan öyle değil mi dedi, evet dedim inşallah geçer ama nasıl moralim bozuldu, hemen dikkat çekiyor, dün akşam lasonil krem sürmeye başladım olmadı hemoroid kremi sürcem :P patates koycam her bişeyi deniycem :)))

rüya, konunu şimdi gördüm çok güzel,faydalı bir konu açmışsın sağol :)) :13:

bu takma kirpik konusunda ben de bir kere takma kirpik alacaktım..yalnız aldığım yer takma kirpik ancak kuaförde taktırılabilir,kişi kendi takamaz yani kendi takmaması daha iyi olur demişti..oyüzden almaktan vazgeçmiştim..

bak açelyam takma kirpik kullandığını söylüyor..heralde kendi takıyordur....biz de tekrar alıp denesek mi? :))

arkadaşlar benim saçım çok kırıldı,çok cansızlaştı..saçım kuru olduğunda aynı bir mısır püskülüne benziyor..yani çok cansızlaştı..ne yapmamı veya ne tür yağlar kullanmamı önerirsiniz?

mesela çok önceden hint yağı ve badem yağı almıştım..bunları saçım için kullanabilir miyim iyi gelir mi?

yardımcı olursanız sevinirim :)))))

Son düzenleme:
arkadaşlar benim saçım çok kırıldı,çok cansızlaştı..saçım kuru olduğunda aynı bir mısır püskülüne benziyor..yani çok cansızlaştı..ne yapmamı veya ne tür yağlar kullanmamı önerirsiniz?

mesela çok önceden hint yağı ve badem yağı almıştım..bunları saçım için kullanabilir miyim iyi gelir mi?

yardımcı olursanız sevinirim :)))))

Canım kuru saçlara menekşe yağı çok iyi geliyor. Banyodan sonra saçların nemliyken saç uçlarına sürersen kırıklara ve kurumuş tellere iyi gelir, saç dibine masaj yaparsan saç derini nemlendirir, havalandırır ve dökülen tellerin yerine yenisinin çıkmasını sağlar.

Canım kuru saçlara menekşe yağı çok iyi geliyor. Banyodan sonra saçların nemliyken saç uçlarına sürersen kırıklara ve kurumuş tellere iyi gelir, saç dibine masaj yaparsan saç derini nemlendirir, havalandırır ve dökülen tellerin yerine yenisinin çıkmasını sağlar.

yardımın için sağol canım :)) buarada banyodan sonra mı kullanılıyor?.yani banyo yapmadan önce menekşe yağını sürüp bekletip sonra banyo yapsak olmaz mı?

yardımın için sağol canım :)) buarada banyodan sonra mı kullanılıyor?.yani banyo yapmadan önce menekşe yağını sürüp bekletip sonra banyo yapsak olmaz mı?

Rica edeirm canım. Banyodan sonra süreceksin canım, zaten yağlı hissi bırakmaz menekşe yağı, bir de çok güzel kokusu var, sakın sürdükten sonra yıkama yazık olur menekşe yağına :)

Rica edeirm canım. Banyodan sonra süreceksin canım, zaten yağlı hissi bırakmaz menekşe yağı, bir de çok güzel kokusu var, sakın sürdükten sonra yıkama yazık olur menekşe yağına :)

tamam banyodan sonra sürerim :)) zaten bende yağlı his bırakma açısından sormuştum.. çünkü hani saç ucuna sürmek sorun değilde,saç dibine de sürcem o açıdan yağlı his bırakmaması daha iyi olur..

ozaman banyodan sonra sürerim,saol canım :))))

Canım küçük bir cezve süte 7-8 diş sarımsak koy kaynat sonra sütün içinden çıkarıp doğrayıp kat şampuanına, bu şekilde sarımsağın kokusu süte çıkıyor ama vitaminleri vs. kendi içinde hapsoluyor, kesinlikle sarımsak kokmuyor, koksaydı iki gündür insan içine çıkamazdım, hatta bu şekilde yapınca mis gibi çam,menekşe ve karanfil kokuyor. Ben öncesinde de bıttım sabunuyla yıkıyorum, sarımsaklı şampuanı saçımı köpürttürdükten sonra beş dakika kadar bekletiyorum kafamda bu arada vücudumu köpüklüyorum, yüzümü sabunluyorum, topuklarımı ponzalıyorum falan bir şekilde oyalanıyorum sonra duruluyorum saçlarımı, banyodan çıktıktan sonrada iki gündür jöle sürmüyorum, önceden jöle sürmeden papaz gibi kabarır, tülenirdi :))) şimdi sadece elidorun durulanmayan kreminden azcık sürüp bırakıyorum, kabarmıyor, tülenmiyor, hem yumuşacık hem akışkan oldu, zaten çamterebentinin yatıştırıcı özelliği de var uzatıcı etkisi de, diğerleri de besliyor, dökülmeleri önleyip hızlı uzamasını sağlıyor, kesinlikle tavsiye ederim. Ha bu arada da haftada bir sinameki, bemiks, bademyağı kürünü yapıyorum.bayanssulusmile

çam terbenti saçı çok kurutuyor yani krem kullnmadan şekil almaz ama saç kremi de saç döküyor deniliyor...sen ne yaptın canım saç kremi kullandın mı?????

Back
X