Ameliyat oldum adım adım iyileşme süreci

debur1503

elysium
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
82
15
88
Merhaba kızlar cuma öğleden sonra ameliyatımı oldum bgn 3. günüm cuma günü dikişlerim ve plastik alçım çkacak burun sırtımda hafif kemik vardı ve burnumun ucu kalkık olmasına rağmen yüzüme göre büyüktü kalın derilidirr ağrım sızım yok sadece silikon tamponlardan biri burun içine batıyor o acıtıyor günden güne daha rahat uyumaya başladım gözaltlarım hafif morardı istediğim daha ince kçk bir burun doktorum çok güzel tam istediğimiz gibi geçtiğini söyledi operasyonun bu arada kemal ekberoğluna ameliyatımı oldum soruları olan varsa yanıtlayablirim hepimize geçmiş olsun

Merhaba kızlar cuma öğleden sonra ameliyatımı oldum bgn 3. günüm cuma günü dikişlerim ve plastik alçım çkacak burun sırtımda hafif kemik vardı ve burnumun ucu kalkık olmasına rağmen yüzüme göre büyüktü kalın derilidirr ağrım sızım yok sadece silikon tamponlardan biri burun içine batıyor o acıtıyor günden güne daha rahat uyumaya başladım gözaltlarım hafif morardı istediğim daha ince kçk bir burun doktorum çok güzel tam istediğimiz gibi geçtiğini söyledi operasyonun bu arada kemal ekberoğluna ameliyatımı oldum soruları olan varsa yanıtlayablirim hepimize geçmiş olsun
. Çok geçmiş olsun bende çarşamba öğlen ameliyat oldum bugün dikislerim ve slikon tampon borular çıkartıldı bu gun 5.günüm hic morluk olmadı şişlik de yok ama görüntü de orantisizlik var alttan bakınca deliklerde :( sizde de her hangi bir farklılık varmı beklediginiz gibi mi suanki hali

. Çok geçmiş olsun bende çarşamba öğlen ameliyat oldum bugün dikislerim ve slikon tampon borular çıkartıldı bu gun 5.günüm hic morluk olmadı şişlik de yok ama görüntü de orantisizlik var alttan bakınca deliklerde :KK43: sizde de her hangi bir farklılık varmı beklediginiz gibi mi suanki hali
Canım benim geçmiş olsun öncelikle şu anda baktığımda çok belli olmuyor brşey çnkü daha tamponlarım çıkmadı ve şiş oldukça burnum ama o orantısızlık bir sene içinde düzeliyormuş burun deliklerinden biri daha fazla ödem yapmış olablir hepsi yerli yerine oturuyor en az bir bir bçuk senemiz var hemen umutsuzluğa kapılma derim

Cumartesi gecesi ya da pazar gecesi bir iki gün sonrası yani

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 445
Canım benim geçmiş olsun öncelikle şu anda baktığımda çok belli olmuyor brşey çnkü daha tamponlarım çıkmadı ve şiş oldukça burnum ama o orantısızlık bir sene içinde düzeliyormuş burun deliklerinden biri daha fazla ödem yapmış olablir hepsi yerli yerine oturuyor en az bir bir bçuk senemiz var hemen umutsuzluğa kapılma derim
İnşallah canım inşallah baya moralim bozuk doktoruma güvenim tam ilk aylar böyle geçecek sanırım inşallah dikkat edelim başka şeyler gelmesin burunlarımızın başına :KK17:

Bu da ameliyat öncesi halim zaten büyük bir değişiklik olmayacak burnumda sadece kaba görüntüsü gidecek cuma günü açılacak bandajım alçım dikişim falan bakalım inşallah güzel olur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 420
Arkadaşlar bugün alçım dikişim herşeyim çıktı ve burnum gayet iyi görünüyor doktorum byk deişiklikler bekleme demişti ameliyat öncesi şu anki hali bile farklı ama ve istediğim gibi şimdilik umarım iyileşme dönemi boyunca da istediğim gibi gelişir herşey kemal ekberoğluna buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum şu anda en kötü en şiş hali dedi doktorum bir ay sonra göreceksin şişlerin inmeye başladığını dedi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yaz dönemi nasıl geçecek

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 306
Bu da soldaki yeni halim sağdaki eski çok problemli bi burun deildi ama çok şükür şmdi daha da iyi :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 280
Bende olmak istiyorum kizlar korku var endişe var ole büyük doktorlara gitceknimkanim yok esimi zor ikna ettim napcam bilemem kocaman Burnum wr warda war

Bende olmak istiyorum kizlar korku var endişe var ole büyük doktorlara gitceknimkanim yok esimi zor ikna ettim napcam bilemem kocaman Burnum wr warda war
hangi sehirdesiniz ? ayni sekildeyiz valla :)) inşallah guzel buruna kavuşuruz. bu arada iş ciddiye binince dahada bir evham aliyor insani ama zafere giden yolda cekilen cile mubahtir diycez :KK48:

Back
X