Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar ameliyat olduk ama derdi tasası bitmiyor gercekten benim ameliyatımn üzerinden 4.5 ay gecti biliyorsunuz ama hala dert hala tasa, başka başlıklarda bahsedecegimize derdimizi tasamızı tek başlıkta toplayalım da ameliyat olacak arkadaslar bir başlık altında neler olabiliyor görsünler ona göre ameliyata karar versinler, hemde bizler sıkıntılarımızı kafamıza takılanları paylaşmış oluruz...

evet ben başlıyorum, 4.5 ay oldu hala tam olarak begenmiyorum, cildim yeni toparlanıyor ama göz altlarımda hafif sarılık kaldı gibi, burnum hala istedigim gibi kavisli degil sanırım bundan sonra da kavislenmez pek fazla, iki delik arası kıkırdak kısım sanki asagı dogru ya sislik umarım öyledir ve gecer ya da bu şekilde kaldı, 6. ayı bekliyorum, burnum hala tıkanıyor özellikle sag taraf ameliyat o delikten yapılmıs umarım ondandır, ve son olarak da burnumun üzerinde parmagımı gezdiriyorum girintili cıkıntılı böyle sanki bi yerde kemik var bi yerde bosluk var, sizde de öyle mi ya da sertlesmis et fln mı nedir acaba yoksa kemik mi kalmıs ne diyorsunuzz :uhm:

benim daha alcilarim alinmadi ama alcinin kenarlarinda sivilceler cikti.cildim önceden pürüzsüzdü :(( birde ucu karincalaniyor ve alcinin alti acayip kasiniyor biseyde yapamiyorum

ya o sivilceler cok beter ben cok uzun süre kurtulamadım hala daha tam kurtulmus sayılmam hem cilt hassaslasıyor hem de uzun süre tam temizlenmedigi ve havasıs kaldıgı icin sivilce problemi herkeste oluyor maalesef

cnmm benim kuzen olduuuu 7-8 ay oldu olalıı..oda bi an iyi nefes alıyorum sonra geri kapanıyo ..hep bundan şikayetçi..şeklinden daha memnunnn son zamanlarda..ilk sıralar begenmiyoduda..

ya zamanla seklinin oturdugu bir gercek benm ilk zamanlarla simdi arasında daglarrr kadar fark var ama bu nefes olayının zamanla düzelmesi gerekiyordu gibime geliyo

ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene

ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok korkuttun şimdii beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...15 günümmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ameliyatıma :(:(:(:(

tırtık bende de var canımkaydirigubbakcemile3

ya birde yiz davul gibi sistigi icin indiginde insanin yuzu kırısmıs gibi oluyor. benm yanaklarim suan hem yesil hemde kırısık gibi cok can sıkıcı. burnum güzel olsa bari. alcinin altinda patlican gibi görünüyor. benim normalde kalin degildi eski burnum. herkes seklinde de bir sey yok derdi avatarda cok belli deil ama o eski burnum

ebrucum tekrar söylüyorum senin burnun gayet güzel hayatim, ama o elini burnunun üstünden gezdikrdikce kemik bir varmis bir yokmus kismina katiliyorum benimde öyle... bende burnumu önden hic begenmiyorum ama yapcak birsey yok :bbo:

kizlar sizi bilmem ama ben tekrar ameliyat olmak istemem cok zor

oyy bende bi memnunum bi değilim ne kadar oldu saymıorum ama 2 ayı gecti ameliyat olalı ... artık cok fazla değişeceğini sanmıyorum yine de şükür nefes alıorm eskisinden de güzel oldu ama bi tatminsizlik var gibi bende de... zor bi ameliyat gercekten hele su ameliyat sonrası sürekli çarpmalara karşı koruma kısmı ölene kadar devam edio galiba insan sürekli tedirgin oluo bişi carpcak die :sinifsinif: ama insan kendini iyi hissedio ya pişman olmadım asla allah pişman ettirmesin yine olsa yine ameliyat olurdum tavisye ederim yani değio çekilenlere

Bu tarz ameliyatları bilindik, kaliteli doktorlara yaptırmak gerek diye düşünüyorum. Bundan dört yıl öncesine kadar boksör burnu misali geniş, kemerli ve yamuk yumuk bir burna sahiptim (çocuk yaşlarda salıncaktan uçtuğum için epey bi dandikti) Oturduğum ilde iyi denilen bir estetik cerraha burnumu teslim ettim. Kavisli, küçük, güzel bir burun ortaya çıkarmış tamam ama, sol tarafımdan çalışmış burnumun çok hafif bir şişlik mi desem bilmiyorum ama bir şişlik elime geliyor. Bazı burunların kemik yapısı dolayısıyla ikinciye ameliyat gerektirdiğini daha önceden duymuştum ama görenlerin, hiç estetik olduğumu bilmedikleri halde, ''estetikli mi çok güzel'' demeleri karşısında kafaya takmıyorum bu hafif çıkkınlığı naapim.

valla ben hala degdigini düsünüyorum yani yine olsa yine yaptırırım, tamam problemleri var tam begenmiyorum falan filan ama insana acayip bir özgüven getiriyor, simdi bir sey olsa hemen insanlara kafamı yan ceviriyorum :D ehueh

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok korkuttun şimdii beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...15 günümmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ameliyatıma :(:(:(:(
valla canm ben hiiç pisman degilim iyiki oldum gözümü karartıp oldum bu ameliyatı ve ilk zamanlar pisman olmadım desem yalan olur o ilk bir hafta filan insan cok pisman oluyor ama sonrasında iyiki oldum diyor, eger gercekten burnunu kafana takıyorsan ve bu ameliyatı istiyorsan pisman olmazsın korkma

tırtık bende de var canımkaydirigubbakcemile3
ay geciyor mu peki bende sabit duruyorlar ondan kemik mi kaldı acaba diye düsünüyorum :uhm:

ebrucum tekrar söylüyorum senin burnun gayet güzel hayatim, ama o elini burnunun üstünden gezdikrdikce kemik bir varmis bir yokmus kismina katiliyorum benimde öyle... bende burnumu önden hic begenmiyorum ama yapcak birsey yok :bbo:
tsk ederim sezoscum, bu cıkıntılar insanın aklına takılıyor gercekten ben sanki kemk kalmıs hissine kapıldım ama bilemiyorum insallah gecicidir

oyy bende bi memnunum bi değilim ne kadar oldu saymıorum ama 2 ayı gecti ameliyat olalı ... artık cok fazla değişeceğini sanmıyorum yine de şükür nefes alıorm eskisinden de güzel oldu ama bi tatminsizlik var gibi bende de... zor bi ameliyat gercekten hele su ameliyat sonrası sürekli çarpmalara karşı koruma kısmı ölene kadar devam edio galiba insan sürekli tedirgin oluo bişi carpcak die :sinifsinif: ama insan kendini iyi hissedio ya pişman olmadım asla allah pişman ettirmesin yine olsa yine ameliyat olurdum tavisye ederim yani değio çekilenlere

cnm benm 4.5 ay oldu 3. ayki halimle arasında bariz degisim var, bak bu saatten sonra cok degismaz artık bence de ama 2 aydan sonrası degisim devam ediyor özellikle 3. ay bitene kadar bence
tatminsizlik bende de var insan ne olursa olsun tatmın olmuyor bence doyumsuzuz sanırsam CADIARZU

benim de beş hafta olmasıan rağmen burnumu ucu hala bayaa şiş, üstelik o tırtıklı durum bnde de var... burnumun üstünde garip bi şişlik var, sanki hala hafif kemerli gibi, elimle bastırınca parmağım içine giriyo şişlik olduğunu anlıyorum ama yine de biraz moralim bozuluyo...ne zaman geçer sizceee :(

ayy kızlar ben de olmayı düşünüyorum ama böyle şeyler yazılınca korkuyorum:(((((( acaba estetik olan arkadaşlar şimdiki burunlarından memnunlar mı?pişman olan var mı?

ılk zamanlar herkes pişman oluyor ama sonradan ki bu 1 seneyi bulabiliyor,iyiki yaptırmışım deniliyormuş genelde.Bende daha yeni :kedi: olduğumdan şuan diyorummkii keşke olmasaydım..Sonrası zahmetli bir ameliyat.Ve o bekleme süreci,meşhur 6 ay delikafadulden

ben hala soruyorummm :( birinci aydan sonra değişim fark edilicek derecede oluyo muuu?

Back
X