Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmm benim kuzen olduuuu 7-8 ay oldu olalıı..oda bi an iyi nefes alıyorum sonra geri kapanıyo ..hep bundan şikayetçi..şeklinden daha memnunnn son zamanlarda..ilk sıralar begenmiyoduda..
ya birde yiz davul gibi sistigi icin indiginde insanin yuzu kırısmıs gibi oluyor. benm yanaklarim suan hem yesil hemde kırısık gibi cok can sıkıcı. burnum güzel olsa bari. alcinin altinda patlican gibi görünüyor. benim normalde kalin degildi eski burnum. herkes seklinde de bir sey yok derdi avatarda cok belli deil ama o eski burnum
ARKADASLAR
Kapali ameliyat mi yoksa acik ameliyat mi oldunuz? PROBLEM YASAYANLAR (cokme, burun ucu asimetrisi gibi) lutfen kullanilan teknigi yazsin!!!
Canım ben genel anestezi oldum Local anestezi psikolojiyi kötü etkileyebilir bence en iyisi genel olan.. bir de benim Lokal'de merak ettiğim bir şey var.. normalde ameliyat sırasında yuttuğun kanları hissediyormusun ameliyat sırasında.. çünkü genel anestezide uyandıkdan bi süre sonra kan kusuyorsun
kapali miydi peki senin acik mi? yani burun altinda bir iz var mi?
Bence kan yutmuyorsun local'de... Yani daha dikkatli yapiliyor uyanik oldugun icinama ben de korkarim yani localden... buyuk ihtimalle ben locak olucam
![]()
sourkid,ben de daha önce ameliyat oldum.önemli olan kapalı açık teknik değil.doktorun ehil alanında uzman olması.benimki kapalı teknikdi burnumda yamukluk,çökme fazla kemik ve kıkırdak alınması,nefes problemi hepsi var. 3 yıl oldu ,düzeleceğine daha da kötü durumda.doktora dava açtım,onu bekliyorum.revizyon olucam