cnm ben 2 aya yakın sırt üstü yattım içim rahat etmedigi için..doktor burnun yastıga degmiycek şekilde istedigin gibi yat dedi ama ben rahat edemem öle..2 ay giib sırt üstü yattım..antibiyoptik krem vermişti burun içi iyleşsin kurumasın diye bide deniz suyu...deniz suyunu 1 ay kullandım..kremide 2 ay.....sızı olabilir cnm sonuçta yara ve iyleşiyor..
Canım o deniz suyundan nefret ediyorum ben. Burnumun içini şoka sokuyor sanki. Onun faydası ne , kullanmamaız şartmı ? Burnum tıkandı evet , ama tıkanırsa tıkansın ben ağzımdan nefes alıyorum. Kanları mı temizliyordu o spreyy ? :uhm:
Canım o deniz suyundan nefret ediyorum ben. Burnumun içini şoka sokuyor sanki. Onun faydası ne , kullanmamaız şartmı ? Burnum tıkandı evet , ama tıkanırsa tıkansın ben ağzımdan nefes alıyorum. Kanları mı temizliyordu o spreyy ? :uhm:
cnm bnde 20 gün önce ameliyat oldum.ilk 10 gün zor geçti yüzüstü yatmaya çalıştım mecburen 10.günümdn sonra sağa sola yattım sorun olmadı yani.benimde sızlamalarım oldu 1 kaç gün öncesine kadar.bnce normal sızlamalar ama sne yinede doktoronu ara sor istersen.şuan bile dokunduğumda elektrk çarpması gibi bir his oluyor :) 3aydan önce geçmez bence bu hisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?