B
enim arkadasimin burdaki yorumBen de zamanında Tevfik Bey'i araştıran biri olarak ve Kazen'in yazılarına da denk gelmiş biri olarak kafa karışıklığı yaşadım. "Kişi kendi gibi görürmüş" değildir bu olay. Burada zaten kötü bir ameliyat geçmişi olan bir insanın, zaten hem parası hem canı gitmiş bir hastanın geleceği hakkında endişelenmesi duygusu yatar. Düşünün ki bir doktor araştırıyorsunuz, çok güzel yorumlar okuyorsunuz, heyecanlanıyorsunuz, doktorumu buldum diyorsunuz.. hop forum yöneticisi çıkıyor güzel yorum yazan bikaç hesabın aynı ip den yazı yazdığını falan söylüyor, itibar etmeyin diyor. Sizce ağzı yanmış hastalar olarak, bu sefer çekmeyelim, en iyisini bulalım diyen insanlar olarak ne düşünelim siz söyleyin o zaman. Gerçekten siz söyleyin, biz düşünelim.
yonetici kazenin tevfik beyle ne alakasi ne alip veremedigi var soyler misiniz? Biz yoneticiye mi inanalim size mi? Kazen resmen ispat etmisAynı adresten girenler olsaydı üyelikleri şimdiye kadar coktan iptal olmuştu. Delinin biri bi tas atıyor kırk tane akıllı çıkaramıyor .inanın benim yerimde siz olsaydınız Tevfik bey hakkında daha cok sey yazardiniz .Tevfik hocanın burada yüzlerce hastası var ve hepsi de cok memnun. Hocanın başarısını cekemeyenler arada bir çamur atıp duruyorlar iste. Meyveli ağaç taslanir ondan olsa gerek bu saldırılar.