merhaba kızlar ben dün tevfik hocayla görüştüm gitmeden önce son kez. burada neden bu kadar tartışma yapıyorsunuz anlamadım açıkçası herkes beğenmek zorunda değil tabi ama bu kadar konu uzatılmaz kimin reklam yapıp yapmadığını bilmiyorum ama son 1 2 sayfayı okuduğum haliyle burunzede neden bu kadar tepki gösteriyorsun anlamıyorum. doktorla görüşseydin keşke ve ona şikayette bulunsaydın. bende burada görerek kendisiyle görüştüm ve senin attığın tip mesajlar sadece insanları üzüp şüpheye düşürüyor başka bir işe yaramıyor. neyse ben dün sabah kendisiyle görüştüm. bu sabah uçakla gideceğini söyledi. çok cana yakın ve samimi biri bana göre. uzun uzun burnumla ilgili sorunları anlattı nasıl birşey yapılması gerektiğinden bahsetti. ona olmasam bile başka birine gidince ne talep etmen gerektiğini bil dedi ve benim bu konuşma çok hoşuma gitti açıkçası. çünkü diğer gittiğim doktorlar bana bu şekilde hiç yaklaşmadı sormadı. ben ona ameliyat olmayı düşünüyorum nisan sonunda gelecekmiş o ara uğrayıp tarih kararlaştırıcaz umarım.
bu arada ameliyat olanlar beni ekleyebilirmi hocada hastalarımla iletişime geçip bakabilirsin dedi. bende görmek istiyorum :)