KK den takip ettim doktorum meğer antepten istanbula geliyormuş hemen mail attım dönüş yaptı muayeneye gittim cok heyecanlıydım korkuyordum konuştuk baya zaten odasına girince bı rahatlama aldı benı konuştu nasıl olacagını anlattı bol bol sorular sordum bır kez olsun sıkılmadı aynı cevapları verdı. ameliyat oncesı sonrası bır kere bile asıkk suratlı gormedım bır ınsan hep gulemez kızlarrrr
neyse ilk gittiğimde kararımı verdim tevfik beye ameliyat olmak konusunda ilgisi alakası içtenliği ve güveni verdi bana tasarımı yaptık bana nasıl bişey istediğimi sordu tevfik bey yüzüne en olabilir şeyi senin istediğin doğrultud en doğal şekilde yapacağız dedi.. haberleştik sınavımdan sonra ameliaytımı gerçekleştirdik... liv hospital yeni açılmış hastane değil uzay üssü gibi zaten konforundan bahsedemem size fotoları çektim herşey dokunmatik perdeleri bile dokunmatık acıp kapıyosunuz ınternete gırılıyor televızyondan yemekleri cok guzeldi hihihi :) hastanenın tum calısanları her dakıka basımdaydı.... hastaneye yattım doktorum geldi sakinleştirdi beni moralım yerine geldı .. sonra zaten sakinleştirici ve anestezi hatırlamıyorum kızlar kalkar kalkmazz dırek sınavımın acıklanıp acıklanmadıgını sormusum
sıfremı vermısım
bakmıslar amelıyat odasındakı ınternetten
60 almısm gecmısım
kendime gelmeye başladığımda doktorum yanımdaydı bi an olsun ayrılmadı başımdan..... hersey mukemmeldı en onemlısı tevfik sözen mukemmeldi .. herseyden once doktorunuzu ıyı secın diyorum gun be gun fotoğrafları atacagım buraya ılk fotograflardan baslıyorum hee bu arada şişiklerim cok az oldu .. teşekkürler güler yüzlü iligili doktorum sn tevfik sözenn :)