Ameliyat oldum (fotoğraflı)

anladım ben siz doktorunuza burdan hasta kazandırmayı kendinize ilke edinmişsiniz bunun için de her yolu kendinize mübah saymışsınız! sizin doktorunuzdan başarısından ekmeğinden banane! ben bi soru sorup gecmiştim keşke cevap verebilseydiniz veremediniz! siz uzattınız ben senin burnunda hata gördüğümü bile söylemeyecektim sen söylettin sonunda! daha da konuşturmayın ki beni o cok önemsediğiniz hastalar kaçmasın! günah konusunda siz böyle insanları gayrı meşru yollarla yönlendirerek bir çok kişinin günahına giriyorsundur belki de kimbilebilir!

Ben de bir Tevfik Hoca hastasıyım çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Henüz şişlerim tam anlamıyla inmedi fakat Tevfik Hoca'nın ilgisi, psikolojik desteği ve abi-kardeş sohbetiyle zaten size yeterince güven veriyor. İsteyen ya da Tevfik Hoca konusunda kafası karışan varsa fotoğraflarla da paylaşımda bulunabilirim. Yalnızca bir kere tanışmanız, sohbet etmeniz yeterli. Allahaşkına akıl var mantık var, şayet Tevfik Hoca bahsedildiği gibi başarısız bir cerrah olsa Hacettepe gibi bir hastanede tüm randevuları dolu bir şekilde çalışabilir mi?

Cok Gecmis olsun canım

fotoğrafınıız bana göstermek ister misiniz bilmiyorum ama burnunuzu cok merak ettim

2 üyelikte aynı kişidir. Bu sebeple yazdıklarına itibar etmeyiniz.
Sevgili kazen haklisin yazdiklarima lutfen itibar edilmesin yazdiklarimla tevfik sozen gibi bir doktorun yanlis taninmasini istemem ama 2uyelik benim iradem disinda gerceklesti biri kapandigi icin digeri acilmak durumunda kalmisti sonra digeri de acilinca 2si de kaldi ben site kuralkarini istemeden de olsa ihlal ettigim icin yonetimden de ozur dilerim

Canım fotolarını goremedim.

Mer
merhaba,

Tevfik hoca araştırdığım ve listemde olan bir doktor ama sanırım 100 mesaj hakkım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum.
Rica etsem varsa öncesi sonrası fotoğraflarınızı görebilir miyim? (mavibenim@yahoo.com)
Bir de ücret ne kadardı acaba?

şimdiden teşekkürler

Ben paylasamam burdan cok berbat benimki

Merhaba,
Bir önceki mesajda yazdığım gibi Tevfik hoca listemde olan 2-3 doktordan birisi..
"ameliyat oldum ve çok memnunum" diyen arkadalştan rica ettiğim gibi sizden de rica etsem fotoğrafınızı gönderebilir misiniz.. mavibenim@yahoo.com..
Hem böylelikle iyinin yanında kötüyü de görmüş olurum..
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar pazartesi günü haldun beye muayeneye gittim. Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi maalesef. Tevfik bey ile de görüşmek istiyorum döndüğünde fakat onun da çok geç bi tarihe vermesinden endişeliyim.Kendisine mail attım cevap alamadım.Yakın zamanda kendisinden ameliyat tarihi alan var mı ve ne zamana aldınız?

ocak mı 1 yıl snrasına mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…