anladım ben siz doktorunuza burdan hasta kazandırmayı kendinize ilke edinmişsiniz bunun için de her yolu kendinize mübah saymışsınız! sizin doktorunuzdan başarısından ekmeğinden banane! ben bi soru sorup gecmiştim keşke cevap verebilseydiniz veremediniz! siz uzattınız ben senin burnunda hata gördüğümü bile söylemeyecektim sen söylettin sonunda! daha da konuşturmayın ki beni o cok önemsediğiniz hastalar kaçmasın! günah konusunda siz böyle insanları gayrı meşru yollarla yönlendirerek bir çok kişinin günahına giriyorsundur belki de kimbilebilir!gerçekten sana laf yetiştiricem diye kendimi yormayacağım ne istiyosan onu yap davaydı vs bunlarda geç Allah aşkına. İnsanlara yardım etmek istiyorsan ilk sen hangi doktora ameliyat oldun onu yaz göster öğrensinler. Kendini de bu kadar yorma bu kadar günaha girme onu bunu kötüleyerek.
Cok Gecmis olsun canımBen de bir Tevfik Hoca hastasıyım çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Henüz şişlerim tam anlamıyla inmedi fakat Tevfik Hoca'nın
ilgisi, psikolojik desteği ve abi-kardeş
sohbetiyle zaten size yeterince güven
veriyor. İsteyen ya da Tevfik Hoca
konusunda kafası karışan varsa
fotoğraflarla da paylaşımda
bulunabilirim. Yalnızca bir kere
tanışmanız, sohbet etmeniz yeterli.
Allahaşkına akıl var mantık var, şayet
Tevfik Hoca bahsedildiği gibi başarısız bir
cerrah olsa Hacettepe gibi bir hastanede
tüm randevuları dolu bir şekilde
çalışabilir mi?
fotoğrafınıız bana göstermek ister misiniz bilmiyorum ama burnunuzu cok merak ettimBen de bir Tevfik Hoca hastasıyım çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Henüz şişlerim tam anlamıyla inmedi fakat Tevfik Hoca'nın ilgisi, psikolojik desteği ve abi-kardeş sohbetiyle zaten size yeterince güven veriyor. İsteyen ya da Tevfik Hoca konusunda kafası karışan varsa fotoğraflarla da paylaşımda bulunabilirim. Yalnızca bir kere tanışmanız, sohbet etmeniz yeterli. Allahaşkına akıl var mantık var, şayet Tevfik Hoca bahsedildiği gibi başarısız bir cerrah olsa Hacettepe gibi bir hastanede tüm randevuları dolu bir şekilde çalışabilir mi?
Tabi paylaşırım ben de sizin burnunuzu merak ettim mesajınızı bekliyorum dilersen burda da paylaşabilirim.fotoğrafınıız bana göstermek ister misiniz bilmiyorum ama burnunuzu cok merak ettim
Çok teşekkür ederim :))Cok Gecmis olsun canım
Ben paylasamam burdan cok berbat benimkiTabi paylaşırım ben de sizin burnunuzu merak ettim mesajınızı bekliyorum dilersen burda da paylaşabilirim.
Özelden de mesaj atabilirsin çok merak ettim kendiminkini yolluyorum az sonraBen paylasamam burdan cok berbat benimki
fotoğrafınıız bana göstermek ister misiniz bilmiyorum ama burnunuzu cok merak ettim
cok vebal aliyorsunuz efnan ve busra sizde baska seyler var
Cok Teşekkür ederiz Kazen bıktık bunun saçma mesajlarından2 üyelikte aynı kişidir. Bu sebeple yazdıklarına itibar etmeyiniz.
Sevgili kazen haklisin yazdiklarima lutfen itibar edilmesin yazdiklarimla tevfik sozen gibi bir doktorun yanlis taninmasini istemem2 üyelikte aynı kişidir. Bu sebeple yazdıklarına itibar etmeyiniz.
Bu yorumumdan dolayi sizden de ozur dilerim efnan ve busra..cok vebal aliyorsunuz efnan ve busra sizde baska seyler var
Canım fotolarını goremedim.KK den takip ettim doktorum meğer antepten istanbula geliyormuş hemen mail attım dönüş yaptı muayeneye gittim cok heyecanlıydım korkuyordum konuştuk baya zaten odasına girince bı rahatlama aldı benı konuştu nasıl olacagını anlattı bol bol sorular sordum bır kez olsun sıkılmadı aynı cevapları verdı. ameliyat oncesı sonrası bır kere bile asıkk suratlı gormedım bır ınsan hep gulemez kızlarrrrneyse ilk gittiğimde kararımı verdim tevfik beye ameliyat olmak konusunda ilgisi alakası içtenliği ve güveni verdi bana tasarımı yaptık bana nasıl bişey istediğimi sordu tevfik bey yüzüne en olabilir şeyi senin istediğin doğrultud en doğal şekilde yapacağız dedi.. haberleştik sınavımdan sonra ameliaytımı gerçekleştirdik... liv hospital yeni açılmış hastane değil uzay üssü gibi zaten konforundan bahsedemem size fotoları çektim herşey dokunmatik perdeleri bile dokunmatık acıp kapıyosunuz ınternete gırılıyor televızyondan yemekleri cok guzeldi hihihi :) hastanenın tum calısanları her dakıka basımdaydı.... hastaneye yattım doktorum geldi sakinleştirdi beni moralım yerine geldı .. sonra zaten sakinleştirici ve anestezi hatırlamıyorum kızlar kalkar kalkmazz dırek sınavımın acıklanıp acıklanmadıgını sormusum sıfremı vermısım bakmıslar amelıyat odasındakı ınternetten 60 almısm gecmısım kendime gelmeye başladığımda doktorum yanımdaydı bi an olsun ayrılmadı başımdan..... hersey mukemmeldı en onemlısı tevfik sözen mukemmeldi .. herseyden once doktorunuzu ıyı secın diyorum gun be gun fotoğrafları atacagım buraya ılk fotograflardan baslıyorum hee bu arada şişiklerim cok az oldu .. teşekkürler güler yüzlü iligili doktorum sn tevfik sözenn :)
merhaba,Ben de bir Tevfik Hoca hastasıyım çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Henüz şişlerim tam anlamıyla inmedi fakat Tevfik Hoca'nın ilgisi, psikolojik desteği ve abi-kardeş sohbetiyle zaten size yeterince güven veriyor. İsteyen ya da Tevfik Hoca konusunda kafası karışan varsa fotoğraflarla da paylaşımda bulunabilirim. Yalnızca bir kere tanışmanız, sohbet etmeniz yeterli. Allahaşkına akıl var mantık var, şayet Tevfik Hoca bahsedildiği gibi başarısız bir cerrah olsa Hacettepe gibi bir hastanede tüm randevuları dolu bir şekilde çalışabilir mi?
Ben paylasamam burdan cok berbat benimki
ocak mıarkadaşlar pazartesi günü haldun beye muayeneye gittim. Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi maalesef. Tevfik bey ile de görüşmek istiyorum döndüğünde fakat onun da çok geç bi tarihe vermesinden endişeliyim.Kendisine mail attım cevap alamadım.Yakın zamanda kendisinden ameliyat tarihi alan var mı ve ne zamana aldınız?
evet canım maalesef. Keşke önceden mail atıp ameliyat takvimi hakkında bilgialsaydım hem vakit hem para kaybı olduocak mı1 yıl snrasına mı
merhabalar okuyabildiğim kadarıyla burnunuza estetik yapan doktor tevfik sözen miydicanım hocanızın başarısı umrumda bile değil benim derdim siizn gibi reklamcılarla birsürün doktorun hastası var burda olumsuz yoruma hiç bir saldırı görmedim daha onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?