Ameliyat oldum geldimmm

Geçmiş olsun darısı başımıza inş. sıkıntılarınız varmı ağrı,nefes,kanama v.s doktorunuz kim

Geçmiş olsun darısı başımıza inş. sıkıntılarınız varmı ağrı,nefes,kanama v.s doktorunuz kim

tesekkur ederim canim agri cok az var ama nefes sknti oluyo ya tampondan dolayi bide grip olmusum narkoz ve ameliyatta bogazima hortum salladiklarindan dolayi cok aciyodu ilk gun cok zorlandim bugun bogazimin acisi gecti ama cok hapsuruyorum ona ragmen canim yanmiyo cok sukur kanama illaki oluyo doktor gazli bez koydu surekli degistiriyorum onu cumartesi gunu tamponlari cikaricak

resmimi atiyorum bu ikinci gunum doktor alnimada alci yaptigi icin cok agirlik varmis gibi hissediyorum

Eklentiler

• 20161005_192724.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 258
  • 20161005_192724.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 220
resmimi atiyorum bu ikinci gunum doktor alnimada alci yaptigi icin cok agirlik varmis gibi hissediyorum
Ya canım neden böyle oldu ki senin ? Çok şişmiş yahu bende 14. Günündeyim benim hiç şişmedi morarmadı ağrımadı lazer yöntemi ile değil mi ? Ay Allah şifa versin

Ya canım neden böyle oldu ki senin ? Çok şişmiş yahu bende 14. Günündeyim benim hiç şişmedi morarmadı ağrımadı lazer yöntemi ile değil mi ? Ay Allah şifa versin

Yok canim lazer yontemiyle degil ama o resim daha 2. Gunden suan 4. Gunumdeyim sislik cok hafif var morluklarda acilmaya basladi yarin kontrole gidicem buyuk ihtimal alciyida alicak cok merak ediyorum nasil oldugunu bide bisey sorabilir miyim senin tampon ve alci kac gun bekledi

5. Günde çıktı alçıda tamponda bandaj takıldı bandaj 14. Günde çıktı

Ayy iyi bari o zaman bugun alciyida cikarir herhalde benim peki bisey sorcam alcin ilk ciktiginda burnunun ucu buyuk top gibi miydi benim oyle duruyoda alcidan mi acaba
Tatlım ben hiç bakmadım 14. Güne kadar burnuma açık şekilde bakmadım :) moralim bozulmasın diye şuan ödem var burnumda benimde ama benim yüzüm hiç şişmedi morarmadı öyle alnıma falan vurmadı alçım böyle kocaman değildi sadece burnumda üstünde de kırmızı bir bant vardı.

Suan kontroldeyim bi 10 dakika once tamponu cikardi alciyi sali gunu cikarcakmis of ya cok moralim bozuldu pazartesi gunu ise bu sekilde gitcem

Suan kontroldeyim bi 10 dakika once tamponu cikardi alciyi sali gunu cikarcakmis of ya cok moralim bozuldu pazartesi gunu ise bu sekilde gitcem
Benimde yarın alçım cıkacak. Alçi çıktiktan sonra nefes alman daha da düzeldi mi acaba tamponlardan sonra rahat nefes alirim diyodum ama hic bekledigim gibi olmadi tikali baya. Bide işe gidip gelmede bi sıkıntı oluyo mu alısıyo musun yoksa hemen

Valla canim ben alci cikmadan bi gun once ise basladim ameliyatimin 6. Gunu hic bi sknti olmadi cok sukur cevreni takmadigin surece bi problem olmaz suan burnumda flaster bant var o da sali gunu cikcak ve bugun 16 saat calistim gerisini sen dusun. Tikaniklik icinde yavasca geciyo benim soldan nefes aliyorum sagdan cok az ama gun gectikce duzeliyo belli oluyo merak etme ici sis oldugundan o

Kusura bakma gec dondum biraz yeni gordum senin flaster bantlar ne zaman cikcakmis doktorun soyledi mi acaba

Ya alci ciktiktan sonra bant takmadi benim burnuma bende sordum takilmicak mi diye gerek yok dedi. Sen temizlerken burnunu nasıl temizliyosun hangi kremi burun spreyini kullaniyosun nasil uyguluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…