Ameliyat Oldum , Tıkanıklık , Endişe , Kafaya Takılanlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hatip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hatip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
17
0
1
30
Meraba arkadaşlar.

Ben ameliyat oldum ve bugün 16. günüm..
Burnumun şeklinden memnunum fakat ucu kaşların ortası birazcık alnım ve burun kenarları çok şiş gözlerim içine çökük duruyor şişliklerin büyük bölümü ne zaman iner çabuk inmesi için yapmam gereken nedir.

Doktorum masaj yap dedi yaparken düşecek diye korkuyorum kolay kolay düşermi burun ucu? ve nasıl masaj yapmalıyım

birde hani göz morarıyor ve geçiyor ya sağ gözümün altında morluktan sonra olan sarılık kaldı o ne zaman geçer kalıcı olcak diye korkuyorum 16 gün oldu geçmedi ki gözümde öyle çok morarmamıştı ameliyattan sonra.

ve alçıyı alırken doktor içeriden kabuk çekti o anda burnum açılmıştı ama sonradan yine tıkandı az nefes alıyorum bazen komple tıkanıyor okyanus suyu 1 kutu kullandım pek faydasını gormedım 30 lira vermekte işime gelmedi daha fazla bende 1 bardak suya 1 çay kaşıgı tuz atıp şırıngayla burnuma çekiyorum açılıyor ama yine tıkanıyor içinden birşeyde çıkmıyor kulak çöpüyle temizlediğimde anlamadım bu durum ne zaman geçer...

dikiş ipleride burnumun ucundan görünüyor daha düşmedi bir sakıncası varmı kendisi düşermi?

Bilgi verirseniz çok sevinirim sıkıntıya giriyorum teşekkürler

ben şeklinden şimdilik menunum fakat daha 16. gün ve çok şiş inince iyi olacak gibi görünüyor doktorun referansı sağlam şehir dışından gelenlerde var güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim fatih devlet hastanesinde fakat devlet hast. diye tedirgin olma hastane değil doktor seçmek gerek benim ameliyat olduğum gün 4 kişi olduk ve gördüğüm kadarıyla ameliyatsız günü geçmiyor bayağı yogun ilgi var

darbe almak dışında şuanda dokunabiliyor yıkayabiliyor su çekebiliyorum ve hiç ağrım olmadı çok şükür sadece hala tıkanık oda sonra açılır diyorlar ama nasıl oclak bilmiyorum

darbe almak dışında şuanda dokunabiliyor yıkayabiliyor su çekebiliyorum ve hiç ağrım olmadı çok şükür sadece hala tıkanık oda sonra açılır diyorlar ama nasıl oclak bilmiyorum

Tatlim cok yeni daha sislikler yavas yavas iniyor.2 ay oldu benim hala hafifte olsa var sislik.benimde tikanirdi simdi hic tikaniklik yok cok sukur ama hsla okyanus suyu kullaniyorum .cok gecmis olsun

Tatlim cok yeni daha sislikler yavas yavas iniyor.2 ay oldu benim hala hafifte olsa var sislik.benimde tikanirdi simdi hic tikaniklik yok cok sukur ama hsla okyanus suyu kullaniyorum .cok gecmis olsun

Saol canım tıkanıklık ne zaman geçti bak şuanda benim burnumda tampon varmış gibi tukanık hiç hava geçmiyor tuzlu su çekiyorum ama sonra tekrar aynı bunalmaya başladım

Saol canım tıkanıklık ne zaman geçti bak şuanda benim burnumda tampon varmış gibi tukanık hiç hava geçmiyor tuzlu su çekiyorum ama sonra tekrar aynı bunalmaya başladım

Ayni seyleri yasadim canim okyanus suyu kac sise bitirdim bilmiyorum.sumkurmekte yasak seni iyi anlıyorum en fazla 1 aylikken nerdeyse tamamen açıldı burnum inan bana gecicek hepsi sabret

Geçen pazartesi doktor alçıyı aldı ve makasla kabuk çıkardı ilk başta nefes açıldı ama geri tıkandı bu kabuk ne kadar tekrarlayacak

Geçen pazartesi doktor alçıyı aldı ve makasla kabuk çıkardı ilk başta nefes açıldı ama geri tıkandı bu kabuk ne kadar tekrarlayacak
3.haftanın içindeyim
Kabuklanma çok çok azaldı
Dikiş yerlerindeki hassasiyet ve bazen sızlama dışında belirgin bir şikayetim yok
Tabi bir de hala rahat silemiyorum..

3.haftanın içindeyim
Kabuklanma çok çok azaldı
Dikiş yerlerindeki hassasiyet ve bazen sızlama dışında belirgin bir şikayetim yok
Tabi bir de hala rahat silemiyorum..
Sizin kabukları doktormu alıyor benimkiler kendisi dökülmüyor her kontrolde o makasın tadına bakacak gibiyim

Umarim en kisa zamanda normal halde doner
pek bilgim yok ama neredeyse 1 ay suruyor diye biliyorum morluklar

Bende antalyada mustafa turkere oldum morluklararim icin doktor bi krem yazmisti onu aldim suan 11. Gunumdeyim 3 gundur morluklarim yok 8 gun icinde morluk kalmadi benim bide tikaniklik icin doktor burnuna ilacli bi bez sokmadimi o cok iyi geliyor tikaninca gel dedi ama gerek yok cok iyi nefes alabiliyorum

çok fazla morardım ben, morluklar yanaklarıma en son çeneme düştü.

göz altında ve çenemde morarıklık ve sarılık yaptı. aynı zamanda göz bebeğimin çevresine kan oturdu. yaklaşık 2 ay sonunda tüm bunlardan kurtuldum.

ben burnumu hiçbir şekilde ellemedim içine hiçbir şey sokmadım iplere dokunmadım, her kontrolde doktor ayrı bir yerdeki ipi alarak kesti içini temizledi. bunun dışında dikişler yumuşak kalsın diye merhem verdi sadece onu sıktım içine.

bir burun spreyi verdi 5 tl reçetesiz onu kullandım uzunca süre yani 1 sene kadar. daha sonra bir yazı okudum bu spreyler bağımlılık yapıyormuş anında doktora gittim bana bir iki ilaç verdi ve bu spreyden kurtuldum.

Dun ameliyat oldum agizdan nefes alma disinda cok buyuk zorluk yasamadim arada kanli tukruk geliyor cuma gunu tamponum cikcak umarim biraz rahatlarm tamponlardan sonra hemen iyilsesse keskee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…