bende ankarada doktor arayışındayımEsabil Eker Ankara
darbe almak dışında şuanda dokunabiliyor yıkayabiliyor su çekebiliyorum ve hiç ağrım olmadı çok şükür sadece hala tıkanık oda sonra açılır diyorlar ama nasıl oclak bilmiyorum
Tatlim cok yeni daha sislikler yavas yavas iniyor.2 ay oldu benim hala hafifte olsa var sislik.benimde tikanirdi simdi hic tikaniklik yok cok sukur ama hsla okyanus suyu kullaniyorum .cok gecmis olsun
Saol canım tıkanıklık ne zaman geçti bak şuanda benim burnumda tampon varmış gibi tukanık hiç hava geçmiyor tuzlu su çekiyorum ama sonra tekrar aynı bunalmaya başladım
3.haftanın içindeyimGeçen pazartesi doktor alçıyı aldı ve makasla kabuk çıkardı ilk başta nefes açıldı ama geri tıkandı bu kabuk ne kadar tekrarlayacak
Sizin kabukları doktormu alıyor benimkiler kendisi dökülmüyor her kontrolde o makasın tadına bakacak gibiyim3.haftanın içindeyim
Kabuklanma çok çok azaldı
Dikiş yerlerindeki hassasiyet ve bazen sızlama dışında belirgin bir şikayetim yok
Tabi bir de hala rahat silemiyorum..
Benim doktorum hiç kabuk almadıSizin kabukları doktormu alıyor benimkiler kendisi dökülmüyor her kontrolde o makasın tadına bakacak gibiyim
3 hafta bitmeden morluklar geçti bendeUmarim en kisa zamanda normal halde doner
pek bilgim yok ama neredeyse 1 ay suruyor diye biliyorum morluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?