Ameliyat oldum

Tıkalı olduğu için geri çıkarır merak etme. Zamanla açılacak. Ben de bekliyorum 1 hafta oldu. Bugün alçı çıktı. Burnum bariz eğriydi. Sabahtan beri ağlıyorum.
Bu eğrilik nerden çıktı anlamıyorum düzelir miacaba yaaaa bana yardım edecek kimse yok mu :(:43:

Tıkalı olduğu için geri çıkarır merak etme. Zamanla açılacak. Ben de bekliyorum 1 hafta oldu. Bugün alçı çıktı. Burnum bariz eğriydi. Sabahtan beri ağlıyorum.
Bu eğrilik nerden çıktı anlamıyorum düzelir miacaba yaaaa bana yardım edecek kimse yok mu :(:43:

nasıl yani canım burnun nasıl egriii? foto atabilir misin rica etsem istersen özeldende olur. bende oldum alcım haftaya alıncak o yuzden korktum

alçıyı alıp bant yapıştırdılar. bantın altından pek belli olmuyo ama bariz eğri.
ucu düzgün ortası yamuk. kafayı yicem

Şişliktendir canım sakın üzülme :(

Inşallah kızlar. Sağolun.
Bugn burnum daha bir küçüldü. Yandan çok hoş duruyor. Umarım öndeki eğrilik kaybolujr.

Back
X