- 7 Kasım 2022
- 13
- 5
- 16
- 25
- Konu Sahibi minikpatatess
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.

21 yasinda dusundugum tek sey okuldu.. masallah sizlere
 21 yasinda dusundugum tek sey okuldu.. masallah sizlere

. Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.
 . Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam. 

arkadasim cok yakin degiliz geçen gun bir araya geldik oda olmus hem daraltma hem kuku guzellestirme olmus. Ben şok hic beklemedigim biriydi bide. Diyorumki kizlara ben yaptirsam sasirmazdiniz demekki estetiginde kimde olduğu belli olmazmis dedim
 arkadasim cok yakin degiliz geçen gun bir araya geldik oda olmus hem daraltma hem kuku guzellestirme olmus. Ben şok hic beklemedigim biriydi bide. Diyorumki kizlara ben yaptirsam sasirmazdiniz demekki estetiginde kimde olduğu belli olmazmis dedim  

seni görünce düştü jeton
  seni görünce düştü jeton 

Zaten annem baskıcı dayak atıyor diyorsun, sen eve dikişli, ameliyatlı geldiğinde bu kadın durumu çakmayacak mı, ameliyatı öğrenince sana dayak atmayacak mı? Dikişlerin patlar, hastanelik olursun rezil olursun. Billemedim, parayı IQ yükselten yöntemler varsa onlara yatırmalısın belki de.
 Zaten annem baskıcı dayak atıyor diyorsun, sen eve dikişli, ameliyatlı geldiğinde bu kadın durumu çakmayacak mı, ameliyatı öğrenince sana dayak atmayacak mı? Dikişlerin patlar, hastanelik olursun rezil olursun. Billemedim, parayı IQ yükselten yöntemler varsa onlara yatırmalısın belki de.