ameliyat olmam lazım profil resmime yorum yapın lütfen

reyhan21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
394
4
118
Diyarbakır
selam kızlar;

ben daha önce 2 defa deviasyon geçirdim benim düzgün burnumu yamulttular anlayacağınız revizyon olacam yakup avşarı düşünüyorum profilimdeki resmime bakıp gerçekçi yorum yapabilirmisiniz lütfen üzülmeyeceğim:))))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

reyhan yakından ve yandan falan çekseydin iyi olucakmış. bu resme bakıp yorum yapmak yanlış olur.

canım baktım şimdi 2 defa ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum,görüşünde bi bozukluk yok,gayet düzgün duruyor.söylediklerimde gerçekten samimiyim.yine de sen bilirsin.

bence de düzgün görünüyo ama çok hafif bi çıkıntı var gibi, yapsalar sadece orayı düzeltirler heralde ama gerek yok bence o sıkıntıları çekmeye, sen bilirsin tabi..

bence de düzgün görünüyo ama çok hafif bi çıkıntı var gibi, yapsalar sadece orayı düzeltirler heralde ama gerek yok bence o sıkıntıları çekmeye, sen bilirsin tabi..

işte o çıkıntı ameliyatlardan sonra yıllar içinde gelişti dr um dahada kötüler ileriki zamanlarda dedi

bende kotu birsey goremedim hatta acaba yanlıs resimmi diye bir kere daha kontrol ettim o cıkıntıyı dolgu ile duzelttirsen ameliyat yerine daha iyi olmaz mı canım?

yandan gayet normal cnm amalytı gerektiren bi durum göremedim..önden varsa bilemiyorum ama yandan gayet iyi..amelyta gerek yok bence..

bence burnun cok seker
ama o cikinti rahatsiz ediyo:/
ama yinede hos duruyo
tekrar ameliyat olursan cok süper olur ama öyle ameliyat gerektircek bi burun degil

samimiyet istemişsin söylüyorum...
bence burun sırtını törpület yani hafif kavis verdir çok güzel olur.
bu haliyle burnun profilden kalın görünüyor.
ok ?

çok teşekkür ederim yorumlarınız için acaba yanlız törpüleme yapılabiliyomu ben yakup avşarı düşünmüştüm ama çok pahalı bana dr öneriniz olurmu bu işlem için

yandan gayet normal cnm amalytı gerektiren bi durum göremedim..önden varsa bilemiyorum ama yandan gayet iyi..amelyta gerek yok bence..

nem canım önden çökme başlamış hafiften etli bir burnum var normalde yanda sadece küçük bir çıkıntı var ama önden çok kötü olmasada dahada kötülemeden ameliyat olmak istedim deviasyon olanların burunu ameliyattan sonraki yıllar içinde dahadaha çöküyor dedi dr um

Reyhancim ben senin yerinde olsam sanirim 1kez daha ameliay olmayi goze alamazdim zaten olee cok kotu falanda durmuyoki

reyhan ,
ben ameliyat olursam kesin yakup beyi düşünüyorum....doğal yapıyor...ayrıca burada yakup beye ameliyat olupda memnun olmayan görmedim.Madem ilk ameliyatın değil , kıy paraya adam gibi yaptır.....çok samimi oldum ama yinede sen bilirsin......

bende cogunluga katılıyorum inan birşey yok burnunda,o kadar sıkıntıya değmez,kötü gelse gözüme söylerdım samimiyetle.gayet iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…