ameliyat olmam lazım profil resmime yorum yapın lütfen

aaaaaaa ayy aman Allahim cildirazaam bu burna estetik yapip ta yazik etme canim benimmm yaa cok guzel bir burnun var ve hic bir seye ihtiyacin yok inan bana! keske senin burnun bende olsa...asla ameliyat olmazdim. doktorlar mecbur kalmadikca ameliyat olmayin diyorlar sen bu burunla istiyorsun...yapma sakin tatlim

bencede yandan hiç bi problem görmüyorum yani ameliyat gerktiriyomuş gibi hele hiç durmuyo ama ön profilden nasıl onu bilmiyorum canım ama görünüşe göre güzel

Deviasyon neoluyor arkadaslar deviasyondan sonra çökme başladı demissinn kemiğin ameliyattan sonra duzgundu sonradanmi çıkıntı olduuu acaba doktor hatası mı oluyoki bunlar iyice merak ettimm

cnm bnce amelıyat olmanı gerektircek yada sıkıntı yapmana neden olcak kadar kötü bi burnun yok ama sunuda söleyebilirimki estetık oldum amelıyat oldum falan demessen annaşılmazdı sankı normal bıas cıkıntılı bı burna sahıpmişsiin ve hıc amelıyat olmamışssın gibi.. bnce bukadarcık sorun amelıyattı bissuru para bayılmaktı falan gerektirmez ama senı sahıden mutsuz edıosa rahatsız oluyosan yaptır.. bn mesela amelıyattan önce foto bile cekınmek ıstemezdım ama artık cok rahat cekınıorum ve cok mutluyum.. :)

goruntusunde bir sorun yok, peki deviasyonunuz basarili gecti mi onemli olan bu, umarim rahat nefes aliyorsunuzdur, ayni dertten muzdarip oldugum icin cok iyi anliyorum. gecmis olsun..

bu gun 5 cı gunum yakup hocam yaptı amelıyatımı bır kactane resım var 3 ve 4 gunden ıkı gun sonra da atelım cıkıyo bol bol cekerım resımlerımı reyhancıgım sen bır kez olmussun sanırım ve senı rahatsız eden neyse ondan en kısa zamanda kurtul derım ben yoksa kafanda duracak ve de baska sorunlara yer acacak ben cok ktou oluyodum eskı psıkolojımle nerdeyse paranoyak olmusutum her kezın yuzune bakmaktan ve burun deyerlendırmelerınden ınan kı basıma agrılar gırmıstı sımdı sukurler olsun once allahıma sonra da yakup hocama benı bu durumdan en guzel sekılde cıkardı burada mesela guzel buırundan cıkıp baska yerlere gıdebılıyo sımdı hıc kımsenın buruna bakmıyorum cunku bılıyorum benım burnum da cok guzel paraya gelınce gercekten para en son sırada kaldı benım ıcın ben hep dedım kı yakup hocam olacak en ıyı sı olacak ve oyle yaptım cok ıyı yapmısımhihoyyyt

cance geçmiş olsun. resimlerine baktım şimdiden güzel olacağı belli :) ben de burun ameliyatı olcağım inşallah 1 ay sonra. aynen senin ameliyat öncesindeki psikolojik durumunu yaşıyorum şuanda. senin için umarım bundan sonra da her şey çok daha güzel olur...

goruntusunde bir sorun yok, peki deviasyonunuz basarili gecti mi onemli olan bu, umarim rahat nefes aliyorsunuzdur, ayni dertten muzdarip oldugum icin cok iyi anliyorum. gecmis olsun..

hayır canım hiç iyileşemedim boğuluyorum resmen kızlarr ayrıca benim burnumda hiç estetik yok deviason var sadece burnumdan fazlaca kıkırdak aldıkları için burun şeklim bozuldu ve çıkıntı oluştu

cok tesekkur ederım canım ben cok kotu oluyodum nerdeyse ya ne ısımle ne okulumla ılgılenez hale geldım bı de yanımda kım varsa her kezı de paranoya yapmısıtım gercekten benım ıcın cok gerklıydı bu amelıyat yarın atelım cıkıyo bır havta ne akdar cabuk gectı umarım senın de bu surecın su gıbı akar gıder ve en az benım kadar korkusuz ve rahat bır amelıyat gecırırsın cnmkaydirigubbakcemile5

neeee???deviasyon ameliaytından sonra burun çöker miymiş. ben de deviasyon oldum burnum çökcek mi? böle birşey varsa dr baştan sölemes mi?

reyhan21 resimlerine bende baktım arkadaşların da dediği gibi yandan sorun yok gibi duruyor açıkçası ama birebir senin burnun tabiki görünüşte bizim gördüğümüz kadarıyla yok gibi bişi ama sen daha iyi gözlemlersin karar senin ama resimdeki burnun gayet güzel görünüyor çok geçmiş olsun umarım sorununu halledersin

reyhan21 resme baktım arkadaşların dediği gibi yandan çok güzel duruyor ama birde önden çekilmiş foto koysanız.

Çökme var demişsiniz. Güvenilir ve para göz olmayan bir doktora görünün derim. En sağlıklı cevabı doktor verecektir.

Cance sana da geçmiş olsun. Valla burnun küçcücük kalmış kıs :) Sargılı olsa bile güzel olacağa benziyor.

ıyileşince hemen ekle fotoğraf. Ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum da okuma, araştırma aşamasındayım ya korkuyorum da aslında. Birgün tvde bir burun ameliyatı izlemiştim amaan tak tak kırdı doktor burnu. Gerçi 10 sene önce izlemiştim şimdi öyle yapmıyorlardır. Yani umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…