ameliyatımın 12. günü şişlikten midir nedir bilmiyorum dudakla buurn arası mesafe çok açık önceden burnum çok düşüktü dudağıma kadr iniyordu şimdide çok kalkık dudak üstü tamamen açılmış durumda ortası çok az düşer ya öyle birşeyd eyok buda benim ifademi gülüşümü bakışımı çok değiştirdi Tamam beni hiç tanımayanlar ameliyet olduğumu anlamaz ama ya bilenler onların tepkisi yada tepkisizliği yetip de artıyor bile mutsuzum ne yalan söyleyim yıllarca bekle okadar para dök şans yok napim
ameliyatımın 12. günü şişlikten midir nedir bilmiyorum dudakla buurn arası mesafe çok açık önceden burnum çok düşüktü dudağıma kadr iniyordu şimdide çok kalkık dudak üstü tamamen açılmış durumda ortası çok az düşer ya öyle birşeyd eyok buda benim ifademi gülüşümü bakışımı çok değiştirdi Tamam beni hiç tanımayanlar ameliyet olduğumu anlamaz ama ya bilenler onların tepkisi yada tepkisizliği yetip de artıyor bile mutsuzum ne yalan söyleyim yıllarca bekle okadar para dök şans yok napim
daha 12. gün çok yeni ,benim burnum bantlıyken ve şuanki yani 3. ay resimlerimi karşılaştırdığımda bantlıyken daha kalkıkmış ama şuan normal ödemler indikçe aradaki mesefa azalıyor eğer sen aşırı kalkık istemediysen doktorundan endişe etme ödemden
şimdi baktım resimlerine cnm çok doğal ve güzel..boşuna dert etme
yok canım ben hiç kalkık ollmasın dedim hatta... diğer olanların resimleriyle karşılaştırıyorum çok farklı bu hafta içi kontrole gidnce sorucam
bende ondan korkuyorum cnm yaaameliyatımın 12. günü şişlikten midir nedir bilmiyorum dudakla buurn arası mesafe çok açık önceden burnum çok düşüktü dudağıma kadr iniyordu şimdide çok kalkık dudak üstü tamamen açılmış durumda ortası çok az düşer ya öyle birşeyd eyok buda benim ifademi gülüşümü bakışımı çok değiştirdi Tamam beni hiç tanımayanlar ameliyet olduğumu anlamaz ama ya bilenler onların tepkisi yada tepkisizliği yetip de artıyor bile mutsuzum ne yalan söyleyim yıllarca bekle okadar para dök şans yok napim
bende ondan korkuyorum cnm yaa
eskiye göre hafif kalkık tabiki ama çok hoş görünüyor burun sırtı biraz şiş o da masajla ve zamanla iner burun ucu kalkıklığıda iner hatta dersin öyle kalsaydı çünkü bu hali çok güzel bence kalkıklığı neden biraz kavis istemedin çok düz geldi bana ama düzde yakışmış
keşke kalkık kalsaydı diyeceğm günleri iple çekiyorum.kavisi tarif ederken öyle çok kavisli olmasın dedim. Bana kızanlar olabilir daha kaç gün olmuş biz 6 ay bekledik diye yada takıntılı diyenler. Ama insan aynada kendisi değil de başkasını görünce çok panik yapıyor.sadece burnum değişse eyvallah gözüm kaşım ağzım burnum simam toptan değişti hiç kimse tanımıyor abartmıyorum saf saf hissediyorum kendimi... Offf çok dertlendim kusura bakmayın
ya sende kendimi görüyorum biliyor musun canmmm :)
bende kendimi bi tuhaf hisediyordum arkadaşlar çok değiştin falan diyordu ama şimdi aynaya bakıyorum aynı ben geri geldi :)) belkide gözüm yeni halime alıştı bilmiyorum..
Ama ilk baktığımda gözlerim aşağıya doğruydu kaş aram çok ayrıktı dudağım bi tuhaftı üst dudak tabiki.. Ama ne biliyim şimdi hiç bi fark yok eski halimden sadece burnm daha güzel))
Sevgili niday ben ameliyat olmadım ama olsam iyi yada kötü fotoğrafımı koyarım
Beni eklemişsin teşekkür ederim ama ben fotoğrafını göremiyorum
iyi akşamlar
benımde özellıkle önden görüntüm cok kötü oldu acayip oldu burnum kumsaatı seklınde tamtersı olması gerekırken ve asimetrık önden çk kötü anlayacağınız((3.revızyon ıcın doktor arastırıyorummmm
geçmiş olsun canım, ne kadar oldu ki sen ameliyat olalı? şişliklerdendir belki?
degıl cnm maalesef keske oyle olsaydı ben revızyon olalı 15 ay oldu artık degısme bu burun anlayacagınn(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?