ameliyat olupta önden görüntüsü problemli olanlar

niday

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
286
1
316
Diğer
ameliyat olupta önden görüntüsü problemli olanlar ne gibi problemleriniz var paylaşalım lütfen albümleri inceliyorum çoğunda önden fotoğraf yok olanlarda aynı benimki gibi bir tarafı sanki daha yukarıda... fotoğraf koyan arkadaşlar lütfen önden de çekilmiş fotoğraflarınızı koyun:64:

ameliyatımın 12. günü şişlikten midir nedir bilmiyorum dudakla buurn arası mesafe çok açık önceden burnum çok düşüktü dudağıma kadr iniyordu şimdide çok kalkık dudak üstü tamamen açılmış durumda ortası çok az düşer ya öyle birşeyd eyok buda benim ifademi gülüşümü bakışımı çok değiştirdi Tamam beni hiç tanımayanlar ameliyet olduğumu anlamaz ama ya bilenler onların tepkisi yada tepkisizliği yetip de artıyor bile mutsuzum ne yalan söyleyim yıllarca bekle okadar para dök şans yok napim

ameliyatımın 12. günü şişlikten midir nedir bilmiyorum dudakla buurn arası mesafe çok açık önceden burnum çok düşüktü dudağıma kadr iniyordu şimdide çok kalkık dudak üstü tamamen açılmış durumda ortası çok az düşer ya öyle birşeyd eyok buda benim ifademi gülüşümü bakışımı çok değiştirdi Tamam beni hiç tanımayanlar ameliyet olduğumu anlamaz ama ya bilenler onların tepkisi yada tepkisizliği yetip de artıyor bile mutsuzum ne yalan söyleyim yıllarca bekle okadar para dök şans yok napim

şimdi baktım resimlerine cnm çok doğal ve güzel..boşuna dert etme:7:

daha 12. gün çok yeni ,benim burnum bantlıyken ve şuanki yani 3. ay resimlerimi karşılaştırdığımda bantlıyken daha kalkıkmış ama şuan normal ödemler indikçe aradaki mesefa azalıyor eğer sen aşırı kalkık istemediysen doktorundan endişe etme ödemden

daha 12. gün çok yeni ,benim burnum bantlıyken ve şuanki yani 3. ay resimlerimi karşılaştırdığımda bantlıyken daha kalkıkmış ama şuan normal ödemler indikçe aradaki mesefa azalıyor eğer sen aşırı kalkık istemediysen doktorundan endişe etme ödemden

yok canım ben hiç kalkık ollmasın dedim hatta... diğer olanların resimleriyle karşılaştırıyorum çok farklı bu hafta içi kontrole gidnce sorucam

şimdi baktım resimlerine cnm çok doğal ve güzel..boşuna dert etme:7:

evet doğallığı gayet iyi ben dr.'un kimse ameliyat olduğunu anlamicak derken hiç tanımadıklarımı kastettiğini anlamadım sanırım !!! (pöff)....güzel görüşün için tekrar teşekkür ederim

yok canım ben hiç kalkık ollmasın dedim hatta... diğer olanların resimleriyle karşılaştırıyorum çok farklı bu hafta içi kontrole gidnce sorucam

eskiye göre hafif kalkık tabiki ama çok hoş görünüyor burun sırtı biraz şiş o da masajla ve zamanla iner burun ucu kalkıklığıda iner hatta dersin öyle kalsaydı çünkü bu hali çok güzel bence kalkıklığı neden biraz kavis istemedin çok düz geldi bana ama düzde yakışmış

Sevgili niday ben ameliyat olmadım ama olsam iyi yada kötü fotoğrafımı koyarım
Beni eklemişsin teşekkür ederim ama ben fotoğrafını göremiyorum
iyi akşamlar

bende ondan korkuyorum cnm yaa

eskiye göre hafif kalkık tabiki ama çok hoş görünüyor burun sırtı biraz şiş o da masajla ve zamanla iner burun ucu kalkıklığıda iner hatta dersin öyle kalsaydı çünkü bu hali çok güzel bence kalkıklığı neden biraz kavis istemedin çok düz geldi bana ama düzde yakışmış

keşke kalkık kalsaydı diyeceğm günleri iple çekiyorum.Kavisi tarif ederken öyle çok kavisli olmasın dedim. Bana kızanlar olabilir daha kaç gün olmuş biz 6 ay bekledik diye yada takıntılı diyenler. Ama insan aynada kendisi değil de başkasını görünce çok panik yapıyor.Sadece burnum değişse eyvallah gözüm kaşım ağzım burnum simam toptan değişti hiç kimse tanımıyor abartmıyorum saf saf hissediyorum kendimi... offf çok dertlendim kusura bakmayın

keşke kalkık kalsaydı diyeceğm günleri iple çekiyorum.kavisi tarif ederken öyle çok kavisli olmasın dedim. Bana kızanlar olabilir daha kaç gün olmuş biz 6 ay bekledik diye yada takıntılı diyenler. Ama insan aynada kendisi değil de başkasını görünce çok panik yapıyor.sadece burnum değişse eyvallah gözüm kaşım ağzım burnum simam toptan değişti hiç kimse tanımıyor abartmıyorum saf saf hissediyorum kendimi... Offf çok dertlendim kusura bakmayın

ya sende kendimi görüyorum biliyor musun canmmm :)
bende kendimi bi tuhaf hisediyordum arkadaşlar çok değiştin falan diyordu ama şimdi aynaya bakıyorum aynı ben geri geldi :)) belkide gözüm yeni halime alıştı bilmiyorum..
Ama ilk baktığımda gözlerim aşağıya doğruydu kaş aram çok ayrıktı dudağım bi tuhaftı üst dudak tabiki.. Ama ne biliyim şimdi hiç bi fark yok eski halimden sadece burnm daha güzel ;)))

ya sende kendimi görüyorum biliyor musun canmmm :)
bende kendimi bi tuhaf hisediyordum arkadaşlar çok değiştin falan diyordu ama şimdi aynaya bakıyorum aynı ben geri geldi :)) belkide gözüm yeni halime alıştı bilmiyorum..
Ama ilk baktığımda gözlerim aşağıya doğruydu kaş aram çok ayrıktı dudağım bi tuhaftı üst dudak tabiki.. Ama ne biliyim şimdi hiç bi fark yok eski halimden sadece burnm daha güzel ;)))

Şuan senin ruh halinde olabilmek için neler vermezdim.Şu tesellim var Göksel Bey'in sonucundan sızlanan pişman olan yok...Benim gibi çok hassas olanlar aşırı tepki veriyor. Ama yinede aynaya bakamıyorum başka bi insan var karşımda.

arkadaşlar bence çok erken karar veriyorsunuz burnunuz hakkında. daha çok yenisiniz (ki ben de yeni sayılırım, 48. günümdeyim), anlıyorum çok hassas bir dönem bu, yıllardır beklediğimiz an geliyor, ameliyat oluyoruz ve olur olmaz mükemmel bir sonuç bekliyoruz. ama malesef hemen olmuyor bu. bu iş gerçekten sabır işi. oturma süreci aylar sürüyor derlerdi ameliyat olmadan önce ama yaşamadan anlayamıyormuş insan. ama kızlar onca yıl sabrettik, birkaç ay daha sabredebiliriz dimi? size tavsiyem karamsarlığa düştüğünüz anlarda eski fotoğrafınıza bakın, yeni halinizle karşılaştırın. eminim biraz içinizi ferahlatır, ben karamsar dönemlerimde hep bunu yaptım ve faydasını gördüm.

biliyorum, geçecek dendiği zaman inanmıyor insan, o anki problem hep sürecek gibi geliyor ama inanın genelde bu dönemde sorun edilenler geçiyor. buna inanın ve moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

benim de burun deliklerimden biri daha yukarıdaydı -ki hala birazcık fark var ikisi arasında- ama zaman geçtikçe fark baya kapandı. hatta kimse farketmiyor, söylediğimde dahi yok canım sana öyle geliyor diyorlar. biz çok ufak detayları çok büyütüyoruz bazen, insanlar farketmiyor bile. ki ameliyat öncesi fotoğraflarıma baktım da, eskiden de fark varmış burun deliklerim arasında, farketmemişim bile. şimdi o fark baya küçülmüş, ama başka kusur yok ya, ona taktım ben de bi dönem, atlattım allahtan baya da eşiitlendi. eminim sizin de öyle olacaktır.

burun deliklerinin iki tarafına farklı işlemler uygulandığı için şişme dereceleri farklı olabiliyor ve delikler de farklı durabiliyormuş. ama şişlikler indikçe delikler de büyük ölçüde eşitleniyormuş. bu da açıklaması :)

zor bir süreç arkadaşlar. ama gerçekten sabır gerektiriyor. bölgesel ödemler (ki burnumun üstünde oluşan bir bölgesel ödemi kemik sanıp yeniden kemer çıktı diye telaşlanmıştım, bir süre sonra geçti, ödemmiş sadece), burun ucu problemleri, uyuşukluk-hissizlik, burun deliği farklılıkları vs... bunlar bu iyileşme döneminde sıkça görülen sorunlar ve çoğu geçiyor arkadaşlar. umarım bir nebze olsun rahatlatabilmişimdir sizi, çünkü ilk günlerinde yaşayan birinin karşıma geçip 'geçecek' demesine çok ihtiyacım vardı. bu yüzden çok iyi anlıyorum ve yardımcı olmak istedim. geçicek arkadaşlar :)

hepimize bol bol sabır diliyorum :)

benımde özellıkle önden görüntüm cok kötü oldu acayip oldu burnum kumsaatı seklınde tamtersı olması gerekırken ve asimetrık önden çk kötü anlayacağınız:(((3.revızyon ıcın doktor arastırıyorummmm

benımde özellıkle önden görüntüm cok kötü oldu acayip oldu burnum kumsaatı seklınde tamtersı olması gerekırken ve asimetrık önden çk kötü anlayacağınız:(((3.revızyon ıcın doktor arastırıyorummmm

geçmiş olsun canım, ne kadar oldu ki sen ameliyat olalı? şişliklerdendir belki?

Son düzenleme:
Back
X