Ameliyat oluyorum son 9 günnn

rapunzella0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
182
26
13
31
Arkadaşlar benim gibi ameliyat olacaklar varsa konuşmak isterim gerginliği azaltıp dert ortağı olmak isteyen var mı süreci De burdan paylaşacağım tabi her an vaz geçmezsem :KK43:

16 sinda biri bekir sivri ameliyat tarihi aldım kapora bile verdim biri de kardeşimin burnunu yapan doktor galiba ona olucam diğerini iptal edip salı günü onunla gorusucem

Kardeşimin burnu çok doğal oldu arkadaşı da ona oldu onunki de çok doğal bekir sivriyi de instagramdan gördüm sanırım bildiğim doktora gitmek daha iyi çünkü bekir sivri hakkında çok olumsuz yorumlar okudum burda

Bekir sivrinin yaptığı burunları gördüm instagramda gayet başarılı görünüyor ama tabi olumsuz olanları koymamışlardır tabi ikisiyle de görüştünüz mü doktorların

Bekir sivrinin asistanıyla whatsapp üzerinden ameliyat tarihi aldım görüşmeye eylule kadar yok dedi ben 16 sinda senelik izne çıkıcam bekleyemezdim. Diğer doktorla salı günü gorusucem.

Bekir sivrinin asistanıyla whatsapp üzerinden ameliyat tarihi aldım görüşmeye eylule kadar yok dedi ben 16 sinda senelik izne çıkıcam bekleyemezdim. Diğer doktorla salı günü gorusucem.

Görüşüp karar vermek mantıklı ama hemen ameliyat tarihi verebiliyor muymuş? Bekir Sivri içinn fiyat ne kadar söylediler

6 bin lira söylediler 500 de kapora vermiştim uff hala çok kararsizim bekir sivrinin yaptığı burunlara bakınca çok güzel ama bir sürü kötü yorum var

6 bin lira söylediler 500 de kapora vermiştim uff hala çok kararsizim bekir sivrinin yaptığı burunlara bakınca çok güzel ama bir sürü kötü yorum var

Ne gibi kötü yorumlar yapmışlar beğenenler çoğunlukta mı ben ona bakardım paylaştığı resimler gayet güzel görünüyor karar senin diğer doktoru bilmiyorum tabiki bana da 5500 dediler

Back
X