Ameliyat öncesi korku?

Heycan yoksa istedigin burun olmıcak bak görcen
Ya bisey diycem gercekten yanlis anlama belki iyi niyetinden öyle diyor olabilirsin.. senin ameliyatin istemedigin gibi gecmis olabilir ama burdaki kizlara böyle seyler demen bence hic güzel degil, olabilir herkes farkli onun heycani olmayabilir ama böyle yorumlar bence cok gereksiz ve insanin moralini bozuyor.

Merhaba kizlar ben gelecek ayda ameliyat olacagim fakat simdiden cok korkmaya basladim. Daha önce hic narkoz ile tecrübem olmadi, galiba en cok o korkutuyor beni. Eminim sizlerden ameliyat gecirenler anliyordur beni, korkunuzu veya icinizi nasil rahatlattiniz? Tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz?

Ameliyathaneye seni alıyorlar, baya bi yatıyorsun ameliyat masasında, stajyerler bi sigara içip gelelim bari daha çok var diyorlar aralarında, doktorun geliyor yüzüne çizgiler çiziyor, birileri seninle muhabbet ediyor rahatlatmaya çalışıyor, bi süre sonra herkes hazır, damardan basıyorlar narkozu, "uykum var " diyorsun sonra bi ses " iyi uykulaaaar" diyor. Gerisi malum :) Korkma, hiç acımayacak...

doktor geliyor konuşmaya başlıyorsunuz sonra uyuyorsunuz.. hissetmiyorsunuz bile.

Asil mesele narkoz değil. Önemli olan ameliyat tan sonra aylarca bitmeyen ödemler burnunda iltihap kokması biri çarptı çarpacak endişesi yüzüstü uyuyamak burnunu silememek. 1 yil sonra burnun hareket yetkisi olmuyor burun eselikligini kaybedyor sonra kötü olduysa bin ton sıkıntı da çabası .yani herseyi düşün arastir iyice öğren ne istediğini net bol doktor unu iyi seç.

Asil mesele narkoz değil. Önemli olan ameliyat tan sonra aylarca bitmeyen ödemler burnunda iltihap kokması biri çarptı çarpacak endişesi yüzüstü uyuyamak burnunu silememek. 1 yil sonra burnun hareket yetkisi olmuyor burun eselikligini kaybedyor sonra kötü olduysa bin ton sıkıntı da çabası .yani herseyi düşün arastir iyice öğren ne istediğini net bol doktor unu iyi seç.
Acikcasi ondan pek korkum yok, buldugum doktor gercekten cok iyi ve kapali teknik uyguluyor, burun hic bi sekilde esnekligini kaybetmiyor, tabi ilk zamanlarda dikkat etmek gerek yok ama bi süre sonra sorun olacagini düsünmüyorum, insallah da olmaz

Acikcasi ondan pek korkum yok, buldugum doktor gercekten cok iyi ve kapali teknik uyguluyor, burun hic bi sekilde esnekligini kaybetmiyor, tabi ilk zamanlarda dikkat etmek gerek yok ama bi süre sonra sorun olacagini düsünmüyorum, insallah da olmaz
Kapali teknikle oluyorsan cok sevindim senin adina rica etsem ozelden hangi doktora olacağını yazar misin?

Ben
Ya bisey diycem gercekten yanlis anlama belki iyi niyetinden öyle diyor olabilirsin.. senin ameliyatin istemedigin gibi gecmis olabilir ama burdaki kizlara böyle seyler demen bence hic güzel degil, olabilir herkes farkli onun heycani olmayabilir ama böyle yorumlar bence cok gereksiz ve insanin moralini bozuyor.
Ameliyattan once çok heycanliydim sonra burnum kötü oldu :)

Back
X