Merhaba,bir hafta snra ameliyat olmayı düşünüyorum.Ancak anesteziden çok korkuyorum ve heyecanlıyım.22 yaşındayım bu yaşıma kadar ağrı kesici bile alan bir insan değilim:/ Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.Özellikle ameliyat öncesinde solunum tüpü takılma sürecini merak ediyorum.Ayılmaya başlayınca nefes alamayacakmışım gibi geliyor çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bir de ameliyat günü adet olma ihtimalim var sorun olur mu?Şimdiden teşekkür ederim umarım cvp alabilirim:)
ben 2009 senesinde burun ameliyatı oldum ama estetik değil, nefes alamama problemim vardı, ameliyat öncesi bende sizin gibi çok tedirgindim, dr anestesi yapmadan yani uyutmadan yapalım demişti ben ısrarla uyumak istedim o anı hiç hatırlamamak istedim. Ameliyat bitti odamda gözümü açtım burnum sarılı nefes almam için boruya benzer bişeyler vardı. Kısacası ameliyat sonrası çok iyiyiydim. Bu kadar korktuğuma değmezmiş dedim. Eve geldim 3 gün sonra tamponları çıkması için tekrar gittik hastahaneye. Gayet sakin oturdum dr beni bi yandan konuşturuyor bi anda burnumdaki o boruya benzer şeyi çekti inanılmaz ağrııdı öyle bi bağırmışım ki dr iyikide uyutmuşuz seni dedi. Kısacası çok berbattı. Bende estetik olmayı düşünüyodum ama kesiinlikle istemiyorum. Öyle yani benim maceram umarım senin için iyi olur (bu arada burnumda biraz küçüldü ameliyat sonrası :)) geçmiş olsun tekrar
ben 2009 senesinde burun ameliyatı oldum ama estetik değil, nefes alamama problemim vardı, ameliyat öncesi bende sizin gibi çok tedirgindim, dr anestesi yapmadan yani uyutmadan yapalım demişti ben ısrarla uyumak istedim o anı hiç hatırlamamak istedim. Ameliyat bitti odamda gözümü açtım burnum sarılı nefes almam için boruya benzer bişeyler vardı. Kısacası ameliyat sonrası çok iyiyiydim. Bu kadar korktuğuma değmezmiş dedim. Eve geldim 3 gün sonra tamponları çıkması için tekrar gittik hastahaneye. Gayet sakin oturdum dr beni bi yandan konuşturuyor bi anda burnumdaki o boruya benzer şeyi çekti inanılmaz ağrııdı öyle bi bağırmışım ki dr iyikide uyutmuşuz seni dedi. Kısacası çok berbattı. Bende estetik olmayı düşünüyodum ama kesiinlikle istemiyorum. Öyle yani benim maceram umarım senin için iyi olur (bu arada burnumda biraz küçüldü ameliyat sonrası :)) geçmiş olsun tekrar
bende de deviasyon ve et büyümesinden dolayı nefes alamama sorunu var.sen ne ameliyatı olmuştun.ben de bu sıkıntılardan dolayı ameliyat olmayı düşünüyorum ama sonrasında burun şişip büyüyormuş.zaten kocaman bir burnum var daha da büyüyecek diye korkumdan ameliyat olamıyorum.burnunun küçüldüğünden bahsetmişsin nasıl oldu acaba merak ettim. belirgin bir küçülme miydi.
canım tşekkür ederim.Benimde nefes problemim var sağ burun deliğimden nefes alamıyorum deviasyon olacağım yani.Estetiği de aradan cıkarayım dedim zaten burnumun şeklinden rahatsızım..Ameliyat esnasında ağızdan boru gibi birşey veriyorlar ya nefes almak için o hangi aşamada çıkıyor uyandıktan sonra mı :/
Bende deviasyon ameliyatı oldum.Ameliyat sırasında sen zaten uyutuluyosun ya ağıza takılan boruyu ben hatırlamıyorum, ama ameliyattan sonra boğazımda ağrı olmuştu onu sormuştum dra o da hayati fonksiyonların ameliyat esnasında devam etmesi için ağzına uzunca bişey vermiş boru gibi yani. Sen uyanıyosun odanda sadece burnunda bi sargı oluyo, dediğim gibi ameliyat anı ve sonrası hiç bi acı hissetmiyosun bunu canı çok tatlı biri olarak söylüyorum :) ama sonrası için...
inan sonrası yok gözümde o ameliyat masasından bir kalkayım başka hiçbirşey istemiyorum canım:)
:) Ama bak emin ol ameliyat anı hiç ama hiç korkulacak değil sonrasıda öyle olur inşallah senin için, solunum tüpü ne zaman takıldı ne zaman çıktı hiiiç haberin bile olmuyo, dr bana burnumdan çıkardığı kemik parçalarınıda vermiştim geçen seneye kadar saklıyodum ama attım, o kadar büyük kemik parçaları çıkmış ki burnumdan, burnumda küçülmüştü :) hangi şehirde olacaksın ameliyatı?
Ben estetik ameliyatında şunu çok merak ediyorum, burnunu ucundan kesiyolar ya o belli olmuyo mu? bide burnunuza çok hassas davranmanız gerekiyo silerken falan düşme ihtimali de oluyo, bunu yaşayan tanıdıklarım var çünkü. Allah yardım etsin canımBen istanbuldayım canım.Bnm burun deliklerim de küçültülecek dudağımın duruşu değişir mi değişmez mi o kadar tedirginim ki vazgeçmesem bari :))) benimde çok kemik çıkacağına eminim kemerim var çünkü.Şöyle bakınca ben bayağı işlem görcem yani yazarken anladım:)
Ben estetik ameliyatında şunu çok merak ediyorum, burnunu ucundan kesiyolar ya o belli olmuyo mu? bide burnunuza çok hassas davranmanız gerekiyo silerken falan düşme ihtimali de oluyo, bunu yaşayan tanıdıklarım var çünkü. Allah yardım etsin canım
bende aynı deviasyon ameliyatı oldum. Benim burnumda boyut olarak büyük değil ama geniş ucu ameliyat sonrası 2,3 ay evet çok şişti defalarca sordum dr'a burnum böyle mi kalacak diye bana her defasında şiş şuan, inecek burnun dedi ve gerçektende 3 ay sonra falan kalmadı şişliği. dediğim gibi ameliyat anı ameliyat sonrası bişey hissetmiyosun uyuyup uyandım burnumda sargı vardı ama nefes almam içinde dr boru gibi bişi takmıştı onu birden çekince o an çok kötüydü sargıda vardı içinde kanamasını engellemek için dediğim 2009da oldum ben şimdi ilerlemiştir herşey. Bu arada Ankarada veni widi hastahanesinde oldum amelyatı eğer ankaradaysan drumu önerebilirim hem ilgisi hem diyaloğu çok çok iyi.
Merhaba,bir hafta snra ameliyat olmayı düşünüyorum.Ancak anesteziden çok korkuyorum ve heyecanlıyım.22 yaşındayım bu yaşıma kadar ağrı kesici bile alan bir insan değilim:/ Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.Özellikle ameliyat öncesinde solunum tüpü takılma sürecini merak ediyorum.Ayılmaya başlayınca nefes alamayacakmışım gibi geliyor çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bir de ameliyat günü adet olma ihtimalim var sorun olur mu?Şimdiden teşekkür ederim umarım cvp alabilirim:)
nevarnee hiç ameliyat anına odaklanma bende bu yaşıma kadar hiç anestezi yaptırmamıştım ama hemen uyuyorsun hiç öyle nefes alamama durumun olmuyor regl döneminde olman da sıkıntı yaratmıyor hiç korkma panikleme bir anda olup bitiyor:)
cnm teşekkür ederim cevabın için.ben anklarada oturmuyorum ama ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum.ben hem estetik hem de deviasyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.devasa bir burnum var bilmem doktorlar ameliyatla küçültebilir miburdaki bir plastik cerrah burnum hakkında pek olumlu konuşmadı.burnum çok etli ve kalın deriliymiş.bir de ankarada şansımı deneyeyim dedim.senin doktorun estetik de yapıyor muydu?
amin canım,sorunu ameliyattan sonra yanıtlayacağım söz:):) (ameliyattan çıkabilirsem tabi :26: :)
inşallah,tmm çekerim canım:79:Yok emin ol hiç korktuğun gibi olmuyo, valla merakla bekliyorum cavabını unutma yaz fotoğrafınıda çek ama
Canım inan bilmiyorum deviaasyon ameliyatı yapan dr estetikte yapar mı bi bilgim yok estetik cerrahda olur drun bildiğim kadarıyla yanında ama yine drla konuş istersen bu konuy. Mamak Veni Vidi hastahanesinde olmuştum ameliyatı ama drum şuan başka hastahaneye gitmiş, o drun ismini bi kaç kişiden daha duydum gerçekten işinde çok iyi biri. Ben araştırıp sna yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?