Ameliyat Öncesi Tedirginlik

tamam cnm mesajını bekliyorum.

Madem Ankarada ameliyat olmak istiyosun ben keçiören hastahanesine hiç gitmedim ora hakkında bi yorum yapamam elbette iyi doktorlarımız vardır orda. Hacettepeyi de bi araştır derim ben orda daha çok profösörler var benim kardeşim kulak ameliyatının başında profosör dr vardı. Ama ordan sıra almak biraz oyalar seni :9 çok kalabalık çünkü.

Arkadaşlar,
Burnun düşmesi, şeklinin çok büyük farklarla değişmesi, yamulması vs gibi problemler doktorun yanlış ameliyat yaptığının göstergesidir. Burun silerken düşecek yamulacak gibi bir şey olsa burun şeklini alana kadar (6-12ay) burnumuzdan alçı-atel çıkmazdı değil mi? Böyle bir şey söz konusu olamaz.
Lütfen doktor hatalarını siz üstlenmeyin, bariz kalitesiz operasyon yapılmış anlamına gelir. Ucuz olsun diye kalitesiz doktorlara gitmeyin lütfen. Uygun işlem yapıp kaliteli olanlar da var, biraz yüksek rakamlı yapan kaliteli doktorlar da var, bütçenize göre iyi doktor bulmaya çalışın.

Hiç korkma ameliyata giderken yolda bi iğne yapıyorlar dünya öyle bi tatlı oluyor ki anlatamam. Ki ben panik atak hastası bi insanim. Ağladım üzerimi giyerken. Sedyeye uzandım iğne yapıldı dünyam değişti gülme krizine girdim. Sonra öyle bi cesaret geliyor ki dünya yansa umrunda değil. Kolundan bi iğne daha yapıyorlar ona bakıyordum ki doktor uyan seyma dedi uyan dedim ne oldu. Ameliyatın bitti dedi. Hepsi bu... iki gün zor nefes alma sonra alışıyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet haklısın ben çevremde üstelik akraba diye burun estetiği olup sonrasında burun düşmesi dediğimiz olayla karşılaşan arkadaşım olduğu için ve çokta duydum bu olayı o yüzden yazmıştım. Tabi hepsi öyledir diyemem başarılı işini çok iyi yapan doktorlarımızda var, dediğiniz gibi çok iyi araştırılması lazım bi anlık bi karar tüm hayatınıza maal olabilir.

Ben ameliyat tarihimi aldım. Ameliyattan sonra paylaşırım yaşadıklarımı, yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…