Amelıyat sonrası bı tarafta sıslık orantısızlık

Dmldrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
178
35
48
35
amelıyttan sonra bır tarafı sıs olan varmı odemdenmıdır Zamanla gecermı tecrubelerınızı paylasırsanız sevnırım burnumun onden bır tarafı daha sıs dıer taraf farklı bu durumla karsılasan oldumu ıkı hafta oldu olalı

Evet benim de burnum sol profilden çok güzel fakat sağ profilden kemerli ve yamuk.sanki apayrı iki burun.ben 2.ayımdayım 6 aylık olmasını bekliyorum.ozaman oturuyormuşya burun.umarım böyle kalmaz

amelıyttan sonra bır tarafı sıs olan varmı odemdenmıdır Zamanla gecermı tecrubelerınızı paylasırsanız sevnırım burnumun onden bır tarafı daha sıs dıer taraf farklı bu durumla karsılasan oldumu ıkı hafta oldu olalı
2 hafta heleki odemler en top seviyedeyken kendinizi boyle bir topic acip strese sokmak icin o kadar erken ki. gun gelicek sag deliginizle sol deliginiz arasinda ucurum kadar mesafe olucak bunlarin hepsi olucak yemenize icmenize bagli olarak hergun sisen ve degisen bir burnunuz var suanda. Benim 3. Gununde burun deliklerim o kadar orantisizdi ki bugun 5. Gunu esit seviyedeler ve kuculmusler ama biliyorumki bu esitsizligi ben 1 ay sonrada belki 2 ay sonrada yasiycam. 6. Aya kadar lutfen irdeleyerek incelemeyin moralmen cokersiniz bir psikoloji ogrencisi olarak onerebilicegim tek sey size suan yeni burnunuzu kabullenmek ve sevmek❤️

Back
X