Ameliyat Sonrası Burun Kalınlığı ?

Handaneren1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
33
2
13
37
Selam arkadaşlar , ameliyatımın 3 haftası bitti ve burnum sanki eski haline göre daha kalın. Boksör burnu gibi şu an. Ne gibi değişiklikler yaşayacağım sizce? Sanki 1 hafta önce böyle değilmiş gibi hissediyorum umarım düzelir her şey .yorumda bulunabilir misiniz ?

Selam arkadaşlar , ameliyatımın 3 haftası bitti ve burnum sanki eski haline göre daha kalın. Boksör burnu gibi şu an. Ne gibi değişiklikler yaşayacağım sizce? Sanki 1 hafta önce böyle değilmiş gibi hissediyorum umarım düzelir her şey .yorumda bulunabilir misiniz ?

Başta kalın oluyor.benim sırtı ilk hafta ne kadar şiş olsada ince gelirdi sonraki 1aydan sonra bi baktim burun kokü ince ama sirti kapkalın. 4.aya girdiginde oda kökü gibi incelmeye başliyo endişelenmeyin.ödemlerden ve kemik içerden şiştiği için bazen belirsiz şişlikler olabilir

oh mükemmel bi açıklama oldu . aynı semptomları ben de aldım çünkü ; ilk hafta gayet memnundum . ama şu an moral bozmamak elde değil ; eski hali kırık ve dolayısıyla kalın olduğu için bu ameliyata girdim ve şu an cidden daha kalın görünüyo ; zamanla bekliyorum masaj yapıp

Daha da kalınlaşabilir ama hiç moralinizi bozmasın bu durum.öyle bir ameliyatki burun ameliytı tamamen psiko-sabır işi.zaman içinde endişelndiğiniz şeylerin yerini başka endişeler alır.en başta alınla burun arası sonra köküne iner endişe, sonra sırtına.inecek mi incelecek mi yamuk mu değil mi delikler niye böyle derken derken en son ucu davul gibi patlıcan gibi patates gibi diye diye.yani demem o ki sabır işi tamamiyle.bi süreç ve ameliyat olan hepimiz yaşadık. Ha bana sorarsanız estetik için ya da hiçbir zaruret olmadan bu ameliyatları yaptıranların aklından şaşarım.sakın yanlış anlmayın sonuç ne kadar mükemmel ve mutluluk verici olsa bile bu sancılı bekleyişlere değmez

çok haklısınız , çok güzel bi yorum açıkçası ben de şu an kendimi sorguluyorum neden bu ameliyata girdim diye .ama iş bu raddeye gelmişken girmek gerekli sanırım birey adına.
Şu an masajla burnun eskiden kırıklı bölümüne ( operasyonun çoğunluğunun gerçekleştiği yer ) masaj yapıyorum faydası olacak gibi .

Aklımdaki diğer soruysa burnum olur da daha kötüye gidip yıllarca böyle kalırsa tekrar böyle bi ameliyata girer miyim sorusu o yüzden sabırla bekliyorum .

Estetik ameliyatında en kolay dönem ameliyat olma, en zoru doğru doktor bulma vee en en en zor , illallah dedirten dönem sabır dönemi.. İnmeler şişmeler bitmiyor bi türlü.. 6 ay dedimi anlatsın nasıl bir şekil olacağını daha çok erken.. Dr un kim? Kontrolün ne zaman

Benim de oyleeee. Sekilsiz olsa da kucuk bi burnum vardi ameliyattan sonra kocaman oldu :) boyutun tam normale donmesi 6 ayi bulacaktir ben de sabrediyorum. Hic telaslanmayin burdaki tecrubeliler sagolsun onlar sayesinde icim rahat yoksa gidip eski burnumu geri isterdim :D

Dr.um Süleyman Kumbasar , (eski) kırık kısmı ve burun ucunun şişliği insin ve burun yanlarının deliği azcık belli olsa yeter zaten çok bi beklentim yok , nefes alabilmeye başladım şu an güzel gidiyo yine de

Tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilir mi ?

Burun deliklerim şu an küçük biraz büyümesi lazım bence ;iyileşme süreci böyle bişey vaaediyor mu ?

Tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilir mi ?

Burun deliklerim şu an küçük biraz büyümesi lazım bence ;iyileşme süreci böyle bişey vaaediyor mu ?

Ödemden dolayı küçüktür şimdi.şiştiği için ufalmıştır.bünyeye göre ödemler inmeye başladıkça içiniz rahat eder.zaten şuanda görüntü olarak korkmuşsunuz yeterince.korkup üzülmeyin sabır ve geçecek bütün şikayetleriniz.görüntü insanı telaşlandırıyo haliyle ama hiç endişelenmeyin içiniz rahat olsun.sağlık için yapılan ameliyatlar daha zor olur biliyorum.çok iyi olacaksaniz hiç bu süreçte telaş yapmayın.aynalara çok sık bakmayın bide

Sağolun teşekkür ederim hepinize ; işin ironiği bu ameliyat , ameliyat sonrası öncesi süreçleri derken küük yeğnimin de dün düşerek darbe alması ve doktorun ona da 18ine girince ameliyat önermesi , film gibi cidden. Hepinize sağlıcakla kalın

Back
X