Ameliyat Sonrası Cilt Bakımı

ben de misshanın uhu kıvamında bir siyah nokta temizleyicisini duydum çok tavsiye ediyorlar ama yapışıyor burna kaldırırken falan bir sıkıntı olabilir belki bilmiyorum. sanırım bir süre daha siyah noktalara katlanmak gerek

ben de misshanın uhu kıvamında bir siyah nokta temizleyicisini duydum çok tavsiye ediyorlar ama yapışıyor burna kaldırırken falan bir sıkıntı olabilir belki bilmiyorum. sanırım bir süre daha siyah noktalara katlanmak gerek
İnsanın içini kaldırıyo siyah siyah gördükçe ama napalım her güzel şeyin bi bedeli var bizimki de bu olsun:KK15:

evet bi de o mevzuu var. buralarda güneşten hafif kendini göstermeye başladı. bana 40 faktör ayarında tavsiye ettiler.
Yaz kış kullanmak gerekliymiş aslında doktorum mutlaka kullanmalısın dedi ama ne kullanıcam :(

Kızlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?

Dermalogica oil free matte kullanıyorum yaz kış. Tabi cilde göre değişiyor her urun herkese iyi gelmiyor. Denedikleriminden yine priori daily defense, la roche anti-shine, bioderma photoderm kullanilabilir urunlerdi. En begendigim dermologica matte.

Garnier ambre solatre kullanıyorum +50 bende çok memnunum hem Yağlı Yağlı kalmıyo hem nemlendiriyo hemde mis gibi kokuyo

Back
X