Ameliyat sonrası dönemde ne kadar süre dik ve düz yatmak gerekiyor acaba...

sadelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
710
4
96
İstanbul
selamlar amelıyat oldugum bır hafta oldu,doktoruma sormayı da unuttum:(( süreklı düz ve 2 yastıkla mı yatmak gerekıyor,yan yatamaz mıyız acaba
teşekkurler:69:

ben 10 gün filan dik yattım, sonra 2. haftayı doldurana kadar dikkat ederek düz yattım ama yana dönmedim, 14. gün randevumda doktorom istediğin gibi yatabilirsin artık dedi.
sanırım biraz morluklarla ve şişliklerle de alakalı olabilir. biliyosun morluklar ameliyat sırasında oluşan kanamadan dolayı sızan kanlardan oluşuyor ve morlukların çabuk çekilmesi için dik yatıyoruz. yani senin iyileşme sürecinle de alakalı olabilir.
ama 10 gün dikkat edip dik yatılmalı diye biliyorum canım.

ben 10 gün filan dik yattım, sonra 2. haftayı doldurana kadar dikkat ederek düz yattım ama yana dönmedim, 14. gün randevumda doktorom istediğin gibi yatabilirsin artık dedi.
sanırım biraz morluklarla ve şişliklerle de alakalı olabilir. biliyosun morluklar ameliyat sırasında oluşan kanamadan dolayı sızan kanlardan oluşuyor ve morlukların çabuk çekilmesi için dik yatıyoruz. yani senin iyileşme sürecinle de alakalı olabilir.
ama 10 gün dikkat edip dik yatılmalı diye biliyorum canım.

tesekkur ederım,yıne de yatmayayım bıde kalkarmısım burnum da benle yana yatmış hehee:1:

tesekkur ederım,yıne de yatmayayım bıde kalkarmısım burnum da benle yana yatmış hehee:1:

evet canım dikkat etmekte fayda var. ben de ilk yan yattığımda burnum da yattığım tarafa doğru meyilleniyor gibi gelmişti, doktorum bişy olmaz dediği halde bi süre daha düz yatmıştım :)

yüzüstü yatmayı sevdiğim için bana çok zor geliyor.dr.yat desede yana sanki burnumun şekli değişecekmiş gibi gelecek herhalde bana.ama en zor günleri artık yavaş yavaş geride bırakıyoruz.bundan sonrası sabır inşallah.

Son düzenleme:
ogun bugundur ben hıc yatmıyorum burnuma bıse olcak dıye :52:
hehe esprı bıyana hala duz yatıyorum sabah dızlerım agrıyo beya :53:

arkadaşlar ben de yana dönünce burnum da dönüyormuş g,b, oluyor.kemikler kaynamadı sanırım oynuyor diyorum.. öyle bir şey olabilir mi? 17.gunum..10gundur yana donerek de uyuyorum...

arkadaşlar gerçekten burunun şekliin değişmesi mümkün mü yatış şekli ile ne kadar alakalı?

arkadaşlar ben de yana dönünce burnum da dönüyormuş g,b, oluyor.kemikler kaynamadı sanırım oynuyor diyorum.. öyle bir şey olabilir mi? 17.gunum..10gundur yana donerek de uyuyorum...

gercekten bnm de öyle oluyor henüz 14. günüm asağı eğilince sakin burnumda düşüyomus gibi oluyor ama o burun kemiklerinden dolayı ve özellikle yas da cok önemli kişinin yası ne kadar fazlaysa iyilreşme süresi de o kadar uzun oluyormus Allah acil sifalar versn bi an evvel iyileşelim :):)

Back
X