Ameliyat olali 10 gun oldu.aslinda sisliklerim baya indi morlugum da az kaldi.onceden buyuk badem seklinde gozlerim vardi.su an gozumun sekli o kdr farkli ki.kucucuk ve yuvarlak.goz punarlarim iceri kacmis gibi duruyor.bakislarim bos ve ifadesiz.bi gozum de sasi gibi sanki.o kdr mutsuzum ki aynaya baktikca aglayasim geliyor cok pismanim.benim gibi bir sorun yasayan var mi gozlerim tamamen eski haline doner mi?ameliyat goz sekline zarar vermez gibi geliyor ama boyle bir ihtimal var midir?
Umarim duzelir.bir de arkadasim ameliyat olmustu 5 gune tum sislikleri indi.ben hala yanaklarim sis hissediyorum.tam gulemiyorum.gozlerim sis gibi durmuyor ama sekli cok cok degisti.10 gune inmesi gerekmiyor muydu?odem atmak icin arnica krem, ananas hapi veya maydanoz gibi seyleri denemem su saatten sonra fayda eder mi tavsiye eder misiniz kizlar?
Maalesef bu durumlar kişiden kişiye değişiyor benimde şişliklerim geç indi. 45. Günümdeyim burnum hala şekilden şekile giriyor ama en güzeli bol su tüketmek, faydasını görüceksin.
Bol su tuketiyorum.burnum zaten cok sis ama gozlerim o kdr canimi sikiyor ki burnumu bile takamaz haldeyim.yuzumde en cok gozlerimi begenirdim simdi eser kalmadi.kesin duzelicek diyorsunuz oyle mi?elimle dokundugumda bariz bir odem hissedemjyorum ama umarim odemdendir
Özelden önceki ve şimdi ki halini gönder istersen bakayım belki çok fark yoktur sen kafana çok taktığın için öyle de görebilirsin.
Canım fotoğraf atar mısın belki sana öyle geliyordur. Bende ameliyat oldum hiç bir fark yok yüzümde. Birazcık ödemli sadece.
Merak etmeyin geçecek bunlar. Benim 23 günüm hala bir gözüm bir tarafa bir gözüm başka tarafa bakıyor gibi :) zamanla düzeliyor
Tamamen burun yapısına bağlı bir durum. Kalım derili geniş kanatlı burunlar zor küçülür. Daha geç cevap verir estetiğeHadi ya.baya uzun surecek gibi o zaman.yakinda sehir degisikligi yapicagim icin bir an once duzelsin istiyorum yoksa sabretmek hic problem degil.
Bir de kizlar burun ucu yuzde kac kuculur sizce en fazla?forumda bazilarinin fotolarina bakiyorjm alci ciktiktan sonra cok degismemis uzun vadede cok moralim bozuldu ucu top gibi benim su an
Sizin ameliyattan hemen sonraki fotografiniz cekilmis miydi ve doktor size gostermis miydi?benim doktorum yok diyor.ameliyattan once de onden nasil gozukecegini fotografta gostermemisti 3 boyutlu yazilim kullanmadigi icin.su an burun kokum cok guzel.burun ucum asiri buyuk.genel bir siskinlik yok yani ucu cok sis.ve ne kadar kuculecegi hakkinda bi fikrim yok.illaki kuculucek ama biraz kuculucekse bu bile su an beni kurtarmaz maalesefTamamen burun yapısına bağlı bir durum. Kalım derili geniş kanatlı burunlar zor küçülür. Daha geç cevap verir estetiğe
Sizin ameliyattan hemen sonraki fotografiniz cekilmis miydi ve doktor size gostermis miydi?benim doktorum yok diyor.ameliyattan once de onden nasil gozukecegini fotografta gostermemisti 3 boyutlu yazilim kullanmadigi icin.su an burun kokum cok guzel.burun ucum asiri buyuk.genel bir siskinlik yok yani ucu cok sis.ve ne kadar kuculecegi hakkinda bi fikrim yok.illaki kuculucek ama biraz kuculucekse bu bile su an beni kurtarmaz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?