Ameliyat sonrası gozler

bellss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
36
3
86
Denizli
Ameliyat olali 10 gun oldu.aslinda sisliklerim baya indi morlugum da az kaldi.onceden buyuk badem seklinde gozlerim vardi.su an gozumun sekli o kdr farkli ki.kucucuk ve yuvarlak.goz punarlarim iceri kacmis gibi duruyor.bakislarim bos ve ifadesiz.bi gozum de sasi gibi sanki.o kdr mutsuzum ki aynaya baktikca aglayasim geliyor cok pismanim.benim gibi bir sorun yasayan var mi gozlerim tamamen eski haline doner mi?ameliyat goz sekline zarar vermez gibi geliyor ama boyle bir ihtimal var midir?

Son düzenleme:

Zamanla ifaden bakışların gözlerin eski haline dönücek merak etme bende başlarda tuhaf bakıyordum yadırgamıştım ama korkulacak birşey yok.

Umarim duzelir.bir de arkadasim ameliyat olmustu 5 gune tum sislikleri indi.ben hala yanaklarim sis hissediyorum.tam gulemiyorum.gozlerim sis gibi durmuyor ama sekli cok cok degisti.10 gune inmesi gerekmiyor muydu?odem atmak icin arnica krem, ananas hapi veya maydanoz gibi seyleri denemem su saatten sonra fayda eder mi tavsiye eder misiniz kizlar?

Maalesef bu durumlar kişiden kişiye değişiyor benimde şişliklerim geç indi. 45. Günümdeyim burnum hala şekilden şekile giriyor ama en güzeli bol su tüketmek, faydasını görüceksin.

Maalesef bu durumlar kişiden kişiye değişiyor benimde şişliklerim geç indi. 45. Günümdeyim burnum hala şekilden şekile giriyor ama en güzeli bol su tüketmek, faydasını görüceksin.

Bol su tuketiyorum.burnum zaten cok sis ama gozlerim o kdr canimi sikiyor ki burnumu bile takamaz haldeyim.yuzumde en cok gozlerimi begenirdim simdi eser kalmadi.kesin duzelicek diyorsunuz oyle mi?elimle dokundugumda bariz bir odem hissedemjyorum ama umarim odemdendir

Özelden önceki ve şimdi ki halini gönder istersen bakayım belki çok fark yoktur sen kafana çok taktığın için öyle de görebilirsin.

Özelden önceki ve şimdi ki halini gönder istersen bakayım belki çok fark yoktur sen kafana çok taktığın için öyle de görebilirsin.

Tamam canim atiyorum hemen.bir de merak ettigim bisey var.burun uc kismi ortalama 1 senenin sonunda ne kdr kuculuyor? Mesela Ucte 1 i kadar kuculmesini beklemek hayalperestlik mi?doktoruma ameliyat sonu fotolarini gosterin dedigimde cekmedim dedi ama hic inanmadim o yuzden hayalimde canlandiramiyorum su an epey ucu etli duruyor pinokyo gibi

Canım fotoğraf atar mısın belki sana öyle geliyordur. Bende ameliyat oldum hiç bir fark yok yüzümde. Birazcık ödemli sadece.

Merak etmeyin geçecek bunlar. Benim 23 günüm hala bir gözüm bir tarafa bir gözüm başka tarafa bakıyor gibi :) zamanla düzeliyor

Merak etmeyin geçecek bunlar. Benim 23 günüm hala bir gözüm bir tarafa bir gözüm başka tarafa bakıyor gibi :) zamanla düzeliyor

Hadi ya.baya uzun surecek gibi o zaman.yakinda sehir degisikligi yapicagim icin bir an once duzelsin istiyorum yoksa sabretmek hic problem degil.
Bir de kizlar burun ucu yuzde kac kuculur sizce en fazla?forumda bazilarinin fotolarina bakiyorjm alci ciktiktan sonra cok degismemis uzun vadede cok moralim bozuldu ucu top gibi benim su an

Tamamen burun yapısına bağlı bir durum. Kalım derili geniş kanatlı burunlar zor küçülür. Daha geç cevap verir estetiğe

Tamamen burun yapısına bağlı bir durum. Kalım derili geniş kanatlı burunlar zor küçülür. Daha geç cevap verir estetiğe
Sizin ameliyattan hemen sonraki fotografiniz cekilmis miydi ve doktor size gostermis miydi?benim doktorum yok diyor.ameliyattan once de onden nasil gozukecegini fotografta gostermemisti 3 boyutlu yazilim kullanmadigi icin.su an burun kokum cok guzel.burun ucum asiri buyuk.genel bir siskinlik yok yani ucu cok sis.ve ne kadar kuculecegi hakkinda bi fikrim yok.illaki kuculucek ama biraz kuculucekse bu bile su an beni kurtarmaz maalesef

Bilgisyardan herhangi bir çizim vs yapmadı. Öncesi fotomu çekti ameliyata girmeden her açıdan aynı zamanda ameliyathanede de çekmiş ben baygınken sonrasını da çekmiş. Burun ucu en son küçülen yer ve aşırı Ödemli olan yer o yüzden sabır lazım.

Kizlar bir de gozlerimin ic kisminda alt taraflara dogru elleyince degisik bir kemik cikintisi gibi bisey elime geliyor.kesi hattinin kenari sanirim.sizde de boyle bisey var mi?gozume yakin elime gelen yer acaba ben mi kuruntu yapiyorum.siz de kemigin kirilan yerlerini hissedebiliyor musunuz ozellikle goze yakin kisimlarda?

Kizlar su an ameliyattan sonra 17.gundeyim.o kemik sandigim seyler meger sislikmis.iki gozumun de goz pinari cevresinde hilal seklinde cok sert,kemik kadar sert sislikler var.burun kemigimin göze bakan yan kisimlari da sanki sis.o kdr sert ki dagilmaz diye korkuyorum puf puf degil.ne zaman duzelir bu durum?boyle bisey yasayan var mi?bakislarim hala cok garip

Kizlar ameliyat olali bu gun 23 gun oldu.hala bakislarim duzelmis degil.göz pınarlarimin etrafi cok garip duruyor.insallah ödemdendir.doktor ameliyatla gozunun sekli degismesi imkansiz diyo sordugumda.lutfen biri yardimci olsun benim gibi sorun yasayan oldu mu?bu zamana kadar gecmesi gerek miyor muydu cok mutsuzum.her gun pisman oluyorum.ne zaman duzelir bilen var mi acaba?bakislarim bi acayip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…