Ödemdir o geçecek merak etme ve takıntı yapma
Gittikçe azaldı tabi o tuhaf durum ama sabahları yine oluyor gün içinde azalıyor. Bu da ödemden olduğunu kanıtlıyor.Siz de 23 gunlukken gozlerim farkli bakiyor yazmissiniz.su an durum nedir duzeldi mi?benim sasiliktan ziyade gözümün sekli degismis gibi duruyor göz pınarı hizzamda.ameliyatla kalici göz sekli degismez diye dusunuyorum ama bu mumkun mu sizce?
Merhaba burun ucu şişliğiniz indi mi benimde çok şiş büyük duruyo??Sizin ameliyattan hemen sonraki fotografiniz cekilmis miydi ve doktor size gostermis miydi?benim doktorum yok diyor.ameliyattan once de onden nasil gozukecegini fotografta gostermemisti 3 boyutlu yazilim kullanmadigi icin.su an burun kokum cok guzel.burun ucum asiri buyuk.genel bir siskinlik yok yani ucu cok sis.ve ne kadar kuculecegi hakkinda bi fikrim yok.illaki kuculucek ama biraz kuculucekse bu bile su an beni kurtarmaz maalesef
Merhaba benimde ucu top gibi sizin şişlik indi mi?Hadi ya.baya uzun surecek gibi o zaman.yakinda sehir degisikligi yapicagim icin bir an once duzelsin istiyorum yoksa sabretmek hic problem degil.
Bir de kizlar burun ucu yuzde kac kuculur sizce en fazla?forumda bazilarinin fotolarina bakiyorjm alci ciktiktan sonra cok degismemis uzun vadede cok moralim bozuldu ucu top gibi benim su an
Merhaba benimde ucu top gibi sizin şişlik indi mi?
Pişman olmak için cok erken , eyeliner kullanın daha guzel gelıcek gozunuze2.5 ay oldu ama hala top gibi.kuculme olmadi maalesef.bu aydan sonra kuculen varsa yazarsa bize de umut olur yardimci olursaniz sevinirim.ayrica iki gozumun arasindaki kemigi inceltmis doktor.gozlerim ayrik geliyor gozume o yuzden.kendimi taniyamiyorum.maalesef cok pismanim ama geri donusu yok
Eski ve yeni halinizi bana atabilirmisiniz bende aynı şeyleri yaşadım2.5 ay oldu ama hala top gibi.kuculme olmadi maalesef.bu aydan sonra kuculen varsa yazarsa bize de umut olur yardimci olursaniz sevinirim.ayrica iki gozumun arasindaki kemigi inceltmis doktor.gozlerim ayrik geliyor gozume o yuzden.kendimi taniyamiyorum.maalesef cok pismanim ama geri donusu yok
Aynı benim gibiEski ve yeni halinizi bana atabilirmisiniz bende aynı şeyleri yaşadım
Bu çok normal bişey yüzü gözü öyle kalan görüşmemiş. Benim de şu an mimiksiz donuz bakışlarım var. Fotoğraf çekince bile bu kadar donukmuymuşum diyorım. Bunlar geçiici burun şekli iyi olsun daAmeliyat olali 10 gun oldu.aslinda sisliklerim baya indi morlugum da az kaldi.onceden buyuk badem seklinde gozlerim vardi.su an gozumun sekli o kdr farkli ki.kucucuk ve yuvarlak.goz punarlarim iceri kacmis gibi duruyor.bakislarim bos ve ifadesiz.bi gozum de sasi gibi sanki.o kdr mutsuzum ki aynaya baktikca aglayasim geliyor cok pismanim.benim gibi bir sorun yasayan var mi gozlerim tamamen eski haline doner mi?ameliyat goz sekline zarar vermez gibi geliyor ama boyle bir ihtimal var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?