Ameliyat sonrası gozler

Ödemdir o geçecek merak etme ve takıntı yapma

Siz de 23 gunlukken gozlerim farkli bakiyor yazmissiniz.su an durum nedir duzeldi mi?benim sasiliktan ziyade gözümün sekli degismis gibi duruyor göz pınarı hizzamda.ameliyatla kalici göz sekli degismez diye dusunuyorum ama bu mumkun mu sizce?

Benim de ameliyat sonrası gözlerim farklıydı biri daha küçüktü şu an bakıyorum eşitlenmek üzere ödem den ödem olduğunuda kaşlarınızı çatmayı deneyin anlayacaksınız hala uyuşuk gibi hissedeceksiniz sanırım ameliyat sonrası hop herşey güzel olacak diye baktığımızdan :) sonuçta burun bir travma yaşadı ve tepki veriyor zaman ve sabır ihtiyacımız olan

Gittikçe azaldı tabi o tuhaf durum ama sabahları yine oluyor gün içinde azalıyor. Bu da ödemden olduğunu kanıtlıyor.

Bir de kizlar okyanus suyu spreyini kac ay kullandiniz?nasatol da vermisti doktor daha ayrintili yikama icin.2 kutu kullandim ondan ama yenisini almali miyim okyanus suyu yeter mi?doktoruma sordum ama net bi cevap vermedi..

Kizlar merhaba.su an ameliyat olali 5 haftayi gecti ve gozlerimde bir duzelme yok maalesef.hala bana garip geliyor.doktoruma sordugumda gozlerimin cok normal oldugunu iddia ediyor.ama fotograflarda ben degisikligi fark ediyorum.sanki gozlerim birbirinden ayrilmis gibi, gozlerim burnuma bakan ic kisimlarindan kesilmis ve yuvarlaklasip kuculmus gibi.tam tarif edebildim mi bilmiyorum.doktorum odem yok diyor ve bana da odemli gibi gelmiyor elimle elleyince ne yazikki.bu durum duzelir mi?benim fark edemedigim odemler olabilir mi?benim gibi bi durum yasayip duzelen var mi?lutfen bana yardimci olabilcek varsa sevinirim..burnu yapayim derken gozden oldum burnumda cok kucuk bi kusur vardi sadece cok pismanim..

Merhaba burun ucu şişliğiniz indi mi benimde çok şiş büyük duruyo??

Merhaba benimde ucu top gibi sizin şişlik indi mi?

Merhaba benimde ucu top gibi sizin şişlik indi mi?

2.5 ay oldu ama hala top gibi.kuculme olmadi maalesef.bu aydan sonra kuculen varsa yazarsa bize de umut olur yardimci olursaniz sevinirim.ayrica iki gozumun arasindaki kemigi inceltmis doktor.gozlerim ayrik geliyor gozume o yuzden.kendimi taniyamiyorum.maalesef cok pismanim ama geri donusu yok

Pişman olmak için cok erken , eyeliner kullanın daha guzel gelıcek gozunuze

Eski ve yeni halinizi bana atabilirmisiniz bende aynı şeyleri yaşadım

Bu çok normal bişey yüzü gözü öyle kalan görüşmemiş. Benim de şu an mimiksiz donuz bakışlarım var. Fotoğraf çekince bile bu kadar donukmuymuşum diyorım. Bunlar geçiici burun şekli iyi olsun da

kızlar bende de gözler garip burun köküm daha büyük.. nerden oldum şu ameliyatı ya 1. ay bitti gözlerim şiş şiş inmedi bir türlü göz altım da şiş ((

5.ayımdayım hala üst dudağım şiş ve çekiyormuş gibi bir his var. Ayrıca bakışlarım ve gülüşüm de tam eski haline dönmedi beklemekteyim günden güne düzeliyor sanırım ama üst dudak şişliği ve hissizliği çok rahatsız edici, bu kadar uzun süre aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…