Ameliyat sonrası gözlük takabilmek

bilginkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
9
1
88
İstanbul
tam olarak 2 hafta önce estetik ve burun içi ameliyatı oldum. Doktorum 8.günden sonra gözlük takabileceğimi söyledi.Ben de korka korka lens takmayı bırakıp gözlük takmaya başladım.Burun kemiğinde gözlükten ötürü kızarıklık ve iz oluşuyor.Kendisine bu durumu sorduğumda herhangi bir sorun olmadığını rahat rahat gözlük takmaya devam edebileceğimi söyledi. Acaba sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi doktorunuz 8-10 gün sonra gözlük takabileceiğinizi söyledi mi ? Doktorum Doç.Dr. Bayram Veyseller

tam olarak 2 hafta önce estetik ve burun içi ameliyatı oldum. Doktorum 8.günden sonra gözlük takabileceğimi söyledi.Ben de korka korka lens takmayı bırakıp gözlük takmaya başladım.Burun kemiğinde gözlükten ötürü kızarıklık ve iz oluşuyor.Kendisine bu durumu sorduğumda herhangi bir sorun olmadığını rahat rahat gözlük takmaya devam edebileceğimi söyledi. Acaba sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi doktorunuz 8-10 gün sonra gözlük takabileceiğinizi söyledi mi ? Doktorum Doç.Dr. Bayram Veyseller
Ben de bir ay sonra ameliyat olacağım. Doktoruma sordum, hafif gözlük kullanabilirsin, sorun olmaz dedi. Ben lens kullanamıyorum gözümün yapısından dolayı. Siz ne durumdasınız ? Başka arkadaşlr da varsa aynı durumda bilgi paylaşırlarsa sevinirim.

Ben de en az 6ay gibi bir sure gozluk kullanilmamasi gerektigini saniyorum fakat burun yapinizi en iyi kendi doktorunuz bilir belki sizin icin sakincasi yoktur

3 ay gozluk takmak yasak canm bende gozluk kullanan bırıyım . arada kaçamak yapıp takmıslgım oldu taktıımda ız yapardı

Back
X