Herkese merhaba!
15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)
Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzüm
yani sormak istediğim, ameliyat sonrası eskisi gibi böyle kocaman kocaman gülemeyecek miyiz yoksa tamamen dikişlerin gerginliğinden mi merak ettim .. ve ilk günden şişlikler değil en büyük derdim gülüşümün doğallığının bozulması oldu.. (ki en korktuğum da buydu zaten
) size de aynısı oldu mu?
daha önemlisi bu garip mimik geçicidir umarım? bilmiyorumkismile
not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum
)
Herkese şimdiden teşekkürler..
15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)
Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzüm

not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum

Herkese şimdiden teşekkürler..