ameliyat sonrası gülüşünüz bozuldu mu? :(

tuling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
33
2
86
İstanbul
Herkese merhaba!

15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)

Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzüm :( yani sormak istediğim, ameliyat sonrası eskisi gibi böyle kocaman kocaman gülemeyecek miyiz yoksa tamamen dikişlerin gerginliğinden mi merak ettim .. ve ilk günden şişlikler değil en büyük derdim gülüşümün doğallığının bozulması oldu.. (ki en korktuğum da buydu zaten:() size de aynısı oldu mu? :( daha önemlisi bu garip mimik geçicidir umarım? bilmiyorumkismile

not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum;))

Herkese şimdiden teşekkürler..

benim 45.günüm hala gülerken geriliyorum. kunduz gibi oluyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burnumu sanki geriyorlar gibi garip bişeyler işte. ooffffff 2-3 aya bir girseydim.

canım hiç merak etme.ıLK BıR AY ıNSANIN BAKIŞLARI DA GÜLÜŞÜDE BıR GARıP OLUYOR.tABı ŞıŞLER ıNDıKÇE GÜLÜŞ DE NORMAL HALıNı ALIYOR.zAMANLA DÜZELECEK.SEN GÖRÜNTÜNE ALIŞTIKÇA GÜLÜŞÜN DE SANA NORMAL GELECEK:)

gerçekten mi :) ben de şu an avatar karakterine benzetiyorum kendimi doğrusu :) gerçi daha çook erken.. 15 gün oldu sadece.. :S .. çok teşekkür ederim asilem cevabın için.. umarım alışırım kısa sürede :S

Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı

Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı

puff... :( özellikle üst dudağın inceyse daha çok göze batıyor zaten.. (burun dudak arası mesafen de fazlaysa iyice ortaya çıkıyor:() üst dudağı ince olanlara galiba operasyondan sonra burun iyice oturunca bir dudak enjeksiyonu da gerekiyor sanki.. zaman geçmesi gerek ama bence.. henüz erken..

puff... :( özellikle üst dudağın inceyse daha çok göze batıyor zaten.. (burun dudak arası mesafen de fazlaysa iyice ortaya çıkıyor:() üst dudağı ince olanlara galiba operasyondan sonra burun iyice oturunca bir dudak enjeksiyonu da gerekiyor sanki.. zaman geçmesi gerek ama bence.. henüz erken..

amanın dudaktamı inceliyoryaaa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım..akannehir
gülme işine gelince arkadasım ameliyat olalı 2 ay oldu hala gülerken üst dudagı garip bir hal alıyor ve alnıda botokslu gibi kaydirigubbakcemile
doğala dönmek için bayagı bir zaman gerekiyor galiba kafamçokkarıştı

Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..

amanın dudaktamı inceliyoryaaa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım..akannehir
gülme işine gelince arkadasım ameliyat olalı 2 ay oldu hala gülerken üst dudagı garip bir hal alıyor ve alnıda botokslu gibi kaydirigubbakcemile
doğala dönmek için bayagı bir zaman gerekiyor galiba kafamçokkarıştı

puff :( doğala hiç dönememek de var aslında.. ama burada da fotoğraflar hep profilden.. bence aslında önden görüntü de çok önemli.. ama erken dönemde çoğu insanın burnu önden şiş olduğu için koymak istemiyorlar galiba..:( sonuçta insanlarla iletişim kurarken yüzünüzü dönüyorsunuz.. profilin çok esprisi olmuyor :(

Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..

SAHİ Mİİ:) gerçekten içimi rahatlattın çook saoll! ama 3 kere ameliyat olmak çok zor olmalı:( umarım son olmuştur.. bir daha yaşamazsın o sıkıntıları canım:( biraz panik yapıyor insan işte böyle hemen düzelsin istiyor :)

Canım Allahın izniyle son oldu...Doktorum Emre ılhan ın sayesinde..Evet çok zor günler yaşadım..aman iyi düşün öyle ol canım...boshayallersmile

Canım Allahın izniyle son oldu...Doktorum Emre İlhan ın sayesinde..Evet çok zor günler yaşadım..aman iyi düşün öyle ol canım...boshayallersmile

Emre Bey ise son olmuştur zaten :) Benim daha çok yeni canım 15. gün bugün.:) işte gözlerin arasındaki bölge ve burun ucu epey sert ve şiş.. bunlar operasyonun doğal evreleri olduğu için panik yapmıyorum zaten... ama mimikler oturursa çok mutlu olacağım tabi..!

Birazcık sabret canım..Burun ameliyatlarında sonuç biraz geç alınıyor...Canını hiç sıkma güzel olacaktır..Mimiklerini yadırgaman çok normal..Burun insanın yüzünü tamamen değiştiren bir organmış, ben bunu anladım...

Birazcık sabret canım..Burun ameliyatlarında sonuç biraz geç alınıyor...Canını hiç sıkma güzel olacaktır..Mimiklerini yadırgaman çok normal..Burun insanın yüzünü tamamen değiştiren bir organmış, ben bunu anladım...

çook teşekkür ederim cevo'cuğum moral veren sözlerin için.. :) beklemek tek çözüm galiba.. sana da tekrardan kocaman geçmiş olsun.:)

ameliyattan sonra bir müddet ho ho ho diye güldüm ciddiyimmm :D :D :D dedimki eywahhhh noel baba misali kalcam herhaldee şimdi düzeldi 5.5 ay oldu :)))))))))))

ameliyattan sonra bir müddet ho ho ho diye güldüm ciddiyimmm :D :D :D dedimki eywahhhh noel baba misali kalcam herhaldee şimdi düzeldi 5.5 ay oldu :)))))))))))

bişey sorcam benm sag burun deligimden cok hafifte olsa kan geliyo 5.gunum bugun normalmi?sendede olmusmuydu?

bişey sorcam benm sag burun deligimden cok hafifte olsa kan geliyo 5.gunum bugun normalmi?sendede olmusmuydu?

Benim anormallik 4 aydan sonra başlamıştı 4 aya hiç kanamadı ama doktorum şunu demişti 7 gün 10 gün kanaması durmayan hastalarımız oluyodu diye o yüzden normal canmm sprey bişi sıkıyomusun temizlensn diye

Benim anormallik 4 aydan sonra başlamıştı 4 aya hiç kanamadı ama doktorum şunu demişti 7 gün 10 gün kanaması durmayan hastalarımız oluyodu diye o yüzden normal canmm sprey bişi sıkıyomusun temizlensn diye

evet okyanus suyuymus ztn onu sıktıktan sonra oluyo bide bişey daha sorcam benm tamponlar burnuma dikili nasıl cekcekler onu ordan :( korkuyorum zaten 10 gun sonra alcam dedi tamponları o beni korkutmustu dikişleri dusununce dahada bi korktum

evet okyanus suyuymus ztn onu sıktıktan sonra oluyo bide bişey daha sorcam benm tamponlar burnuma dikili nasıl cekcekler onu ordan :( korkuyorum zaten 10 gun sonra alcam dedi tamponları o beni korkutmustu dikişleri dusununce dahada bi korktum

hehehe benmde gözlerim büyümüştü burnumda silikon tampon vardı bu nası çıkcak diyee şimdi şöle anlatim o tamponlar burnunun üstüne minik dikişlerle tutturuldu doktorun onu alırken önce incecik uçlu bi makasla kırt kırt kesiyo tenine değmiiyo korkma sadece ses duyuyosun sonra cukkkkkkkk diye çıkıyo hiiiiç acımıyo ben ortalıı inletirdim yoksa gık demedim hatta çıktıını cukkkkkkkk sesinden anladm :))))))) yaa fısfısı sıkınca kanaması normal içerde kan pırtısı falan varsa onlar akıyodurr korkma onu sıkmadında şıp şıp damlamıyosa sorun yok canım

Back
X