ameliyat sonrası gülüşünüz bozuldu mu? :(

selam cevoocum . lutfen beni eklermisin arkadaş olarak bende 2, amaliyatımı oldum ya ben cok kararsızım emre bey doğru bır secimmi birde fiyatı çok pahalı değilmi asistanı ile görüştüm rev,zyonu 9,000 tl ye yapıyormus acaba değermi senin burnunu çok merak ediyorum da . birde bencede onden resim çok daha önemli ...

neden herkes genellikle profil resimlerinde falan yandan çekilmiş fotolarının koyuyo, bana göre burnun yüz ile orantısı ve (gülüş,mimik,bakış) önden görüntüsü daha önemli..

evet bozuldu. 6. ayımdayım hala michael jackson gibiyim :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88

herkese merhabalar kızlar, benim sorum ameliyat sonrası üst dudak şişliği ne zamana geçmeye başlıyor? ameliyattan önce ben gülerken üst dişlerim tamamen gözüküyordu şimdi özellikle üst dudakta ve yanaklarımdaki şişlikten gözükmüyor ameliyat olalı 5 gün oldu, herşey düzgün ilerliyor gün geçtikçe şişliklerim düzeliyor ama insanoğlu sabırsız işte eski gülüşüme ne zaman kavuşurum merak ediyorum :)

canım hiç merak etme.ıLK BıR AY ıNSANIN BAKIŞLARI DA GÜLÜŞÜDE BıR GARıP OLUYOR.tABı ŞıŞLER ıNDıKÇE GÜLÜŞ DE NORMAL HALıNı ALIYOR.zAMANLA DÜZELECEK.SEN GÖRÜNTÜNE ALIŞTIKÇA GÜLÜŞÜN DE SANA NORMAL GELECEK:)

Bu acıklama banada iyi geldi :) neden derseniz cünkü bugun6. Gün bugun alcım değişti o sırada baktım burnuma ve kendimi cok garipsedim gözlerim ayrıkk ve burnum pinokyo gibi yapaydı burun derimde biraz havasızlıktan sanırım oldukca tuhaflasmıs yanı kısacası içim karardı ne zaman bu yapay görüntü gidicekk ?

Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..

uc kere ameliyat olmanin nedenleri neler merak ettim bende iki kere oldum bir ucuncu olacak diye korkuyorum

benımde 6.gunum bugun ve gulerken maymuna benzıyorum resmenn ust dudagım ust dişlerimi kapatıyor nıne gıbıyım eskıden ne guzel dıslerımı aca aca gulerdım yaaaaaaa:( ne Zaman gececek bu durum :(

ben burun estetigi olmaya ancak karar vermısken bu baslıgı gorunce korktum acıkcası..ben amelıyat olduktan sonra saglık acısndan da goruntu acısından da ıstedgım sonuca ulasmak ıstyorum herkes gıbı..bır de dogal hos ve guzel bır goruntu ıstyorum yapay estetık oldugu bellı olan yapay bır ıfade ya da gulusten korkuyorum..gercekten amelyat olunca bu sorunlarım olucak mı? lutfen cevap verın cok korktum:(

bır de bu guluslerınde sıkıntı yasayan arkadaslar hangı doktora amelyat olmustunz acaba? ınslah herkes amelyatlarından guzel sonuclar alır bu cooook onemlı cok..

Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..

uc kere ameliyat olmussun cok kotu yaa bend eiki defa uc olacak diye korkuyorm

Merhaba Cevoo,

Sanırım iki kez revizyon ameliyatı geçirmek zorunda kaldın. İlk ameliyatının sonrasında geçirdiğin 1. ve de 2. revizyon ameliyatların sana göre daha kolay mı, yoksa daha zor mu geçti? Lütfen kısaca yanıtlayabilir misin?

benim ikinci daha zor oldu

Back
X