Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 sene 2 ay oldu benim sanmıyorum düzelceğini
Ameliyat olalı 10 gün oluyor ve gülünce ördeğe benziyorumÜst dudağım hareket etmiyor!
canım hiç merak etme.ıLK BıR AY ıNSANIN BAKIŞLARI DA GÜLÜŞÜDE BıR GARıP OLUYOR.tABı ŞıŞLER ıNDıKÇE GÜLÜŞ DE NORMAL HALıNı ALIYOR.zAMANLA DÜZELECEK.SEN GÖRÜNTÜNE ALIŞTIKÇA GÜLÜŞÜN DE SANA NORMAL GELECEK:)
Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..
Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı
Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..
mucuks esocu senide ben yirim taze taze burunla:)) valla hapsuruom agzimacik ama genede korkuyom yaff bu guzellik bozulmasin die:icecream:
Merhaba Cevoo,
Sanırım iki kez revizyon ameliyatı geçirmek zorunda kaldın. İlk ameliyatının sonrasında geçirdiğin 1. ve de 2. revizyon ameliyatların sana göre daha kolay mı, yoksa daha zor mu geçti? Lütfen kısaca yanıtlayabilir misin?