ameliyat sonrasi hangi sutyenleri kullaniyorsunuz

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
43
Silikon+diklestirme ameliyatimin ustunden 38 gun gecti. Sutyen almak icin cok mu erken aceba
Gecen penti ve ten magazasina girdim ve birkac tane denedim sanki hicbiri icime sinmedi.onceden tek tip sutyenim vardi.ten den toparlayici destekli onu alir cikardim.simdi yeni sutyen bulmamiz gerek.erken mi aceba??
Pentiden penye büstiyer tarzi olanlardan aldim simdilik.en rahat o oldu

Balensiz sütyenler tercih edin. Pentinin balensizleri güzel, rahat.. NBB de almıştım ben ama çok rahat gelmedi bana..

Silikon+diklestirme ameliyatimin ustunden 38 gun gecti. Sutyen almak icin cok mu erken aceba
Gecen penti ve ten magazasina girdim ve birkac tane denedim sanki hicbiri icime sinmedi.onceden tek tip sutyenim vardi.ten den toparlayici destekli onu alir cikardim.simdi yeni sutyen bulmamiz gerek.erken mi aceba??
Su an bende o sıkıntıyı yaşiyorum.pentiden icime sinmeyerekde olsa aldim.benim tercihim saten ve tül tarzi olanlardan.biraz daha arastirmak gerekicek

Iyi bir marka sporcu sütyeni ile çok rahat edersiniz

Benimde bugün 20.günüm ve hastanede taktıkları sütyeni kullanıyorum. Ama çok sıkıyor beni. 1 ay olunca sporcu sütyeni alacakmışım ama nasıl alacağımı bilemiyorum. En çok Nike, Adidas ve Ayyıldız ismini duyuyorum. Aldığınız modellerin resimlerini paylaşmanız mümkün mü kızlar? Kafam çok karıştı...

Benimde bugün 20.günüm ve hastanede taktıkları sütyeni kullanıyorum. Ama çok sıkıyor beni. 1 ay olunca sporcu sütyeni alacakmışım ama nasıl alacağımı bilemiyorum. En çok Nike, Adidas ve Ayyıldız ismini duyuyorum. Aldığınız modellerin resimlerini paylaşmanız mümkün mü kızlar? Kafam çok karıştı...
bnmki cok rahat triumph markası gundeliktede kullanılablcek bsy öneririm

ameliyat olduktan 1 ay sonra bende 1- 2 sütyen aldım ama 2'si de balenli, beni çok rahatsız etti. pentide daha önce görmüştüm, deneyebilme şansım olmamıştı ancak oldukça kullanışlı bir kumaşı varmış gibi gözüküyordu. tekrar göz atacağım penti'ye. başka marka bilen var mı balensizde? nereye baksam yok göremedim ..

X