Şuan biraz yatmam gerek. MelekYavrum.. Ağrım var azcık. Diğer konum var ya oraya upuzun yazdım ordan okuyabilirsin canım yanlış anlamazsan. YATAYIm biraz, burayı okuyacağım ama.
Arkadaşlar selam, geçen perşembe ameliyat oldum. Safra kesem alındı, taşlarım vardı.Kapalı ameliyat oldum 4 delikten. Fakat benim bugün 3. günüm büyük tuvaletimi yapamıyorum. Yapacakmış gibi oturuyorum ama tık yok. Normal midir bu ? Aranızda ameliyat olanlar bilirler belki ... Posalı derken, neler ile tuvalete çıkmamı sağlayabilirim ? Kayısı meyve suyu olur mu mesela içsem ? Gerçi ben çok az besleniyorum iştahım yok . Bugün bütün gün iki kase çorba içtim az az. Su içtim 3 bardak anca içmişimdir. Çarşamba 3 te yedim en son bi tabak makarna. Ondan cuma sabah 7 de 8 tane bisküvi çay filan içtim. İşte eve çıkınca o gün 1 tabak püre yedim bi kase çorba içtim. Bugün de dediğim gibi 2 kase çorba. O kadar. İştahım yok.
Ne diyorsunuz bu duruma ...
bu arada ben kutu meyve suyu kullanmıyorum. hepsinde asitliği düzenleyici asit falan var :) bunun da gaz yaptığı söyleniyor.
sahte şeker fruktoz da var.
En iyisi klasik yöntemlerle komposto yapmak. Kayısı kiraz karışık yaptık. İki de karanfil attık
Tadından içilmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?