Şişlikler yüzünden merak etme:)Kızlar merababugün burun ameliyatımın 10.günü. alçı ve bantlar çıktı. Burnumun üstünde kemer var ama şişlikten mi emin olamıyorum. Bir de doktorumun ameliyattan hemen sonra çektiği fotoğraf var elimde. Orada da kemer var ama aşırı minik, şimdiki gibi belirgin değil. Şişlikten olmasını umuyorum ama hiç kemer kısmından şişen duymadım. Böyle bir tecrübesi olan var mı
Şişlikler yüzünden merak etme:)
Benimde burun sırtı baya şişti inince belli olur şimdi yorum yapmak için erkenEki Görüntüle 1859372 bugün çektiğim resim
canım benim 20. günüm.bende de öyle bişey oluştu maalesefKızlar merababugün burun ameliyatımın 10.günü. alçı ve bantlar çıktı. Burnumun üstünde kemer var ama şişlikten mi emin olamıyorum. Bir de doktorumun ameliyattan hemen sonra çektiği fotoğraf var elimde. Orada da kemer var ama aşırı minik, şimdiki gibi belirgin değil. Şişlikten olmasını umuyorum ama hiç kemer kısmından şişen duymadım. Böyle bir tecrübesi olan var mı
canım benim 20. günüm.bende de öyle bişey oluştu maalesef
Kızlar merababugün burun ameliyatımın 10.günü. alçı ve bantlar çıktı. Burnumun üstünde kemer var ama şişlikten mi emin olamıyorum. Bir de doktorumun ameliyattan hemen sonra çektiği fotoğraf var elimde. Orada da kemer var ama aşırı minik, şimdiki gibi belirgin değil. Şişlikten olmasını umuyorum ama hiç kemer kısmından şişen duymadım. Böyle bir tecrübesi olan var mı
valla ilk 15 gün fındık gibiydi.sadece ucuna müdahale yapılmıştı.yani kemiğe herhangi bir müdahale yapılmamıştı.bende dra foto gönderdim.bakacakmış bakalım.Sonradan mı oluştu canım senin de? Ameliyatta kemer alınmış mıydı
yaa inanırmısın dünden beri bende kahroldum. benimde alçım çıktı kemer var ama bildiğin kemik. şişlik desem değil. doktora ulaşmaya çalışıyorum. bunca çile boşunamıydıbenim 19. günüm dün alçı sonrası alınan bandajları çıkardım. umarım geçici birşeydir. ayrıca benim burun ucumda çok büyük yüzüme göre (
valla ilk 15 gün fındık gibiydi.sadece ucuna müdahale yapılmıştı.yani kemiğe herhangi bir müdahale yapılmamıştı.bende dra foto gönderdim.bakacakmış bakalım.
Hafif dokunuşlarla kemik gibi geliyor belki biraz daha sert dokunabilsem(korkuyorum) biraz esnekliği varsa hissedebilirim. onuda geçtim karşıdan bakıldığında burun deliklerim görünüyorseninki güzel olmuş.
Kızlar merababugün burun ameliyatımın 10.günü. alçı ve bantlar çıktı. Burnumun üstünde kemer var ama şişlikten mi emin olamıyorum. Bir de doktorumun ameliyattan hemen sonra çektiği fotoğraf var elimde. Orada da kemer var ama aşırı minik, şimdiki gibi belirgin değil. Şişlikten olmasını umuyorum ama hiç kemer kısmından şişen duymadım. Böyle bir tecrübesi olan var mı
canım benim 20. günüm.bende de öyle bişey oluştu maalesef
kizlar kemer geçmiyor inaninki benimde ilk başlarda oluştu hala var 7.ayimdayim doktora sordum ve 1.y il dolunca tekrar ameliyat dedi beni çok rahatsız ediyor lokal ile tekrar duzeltme yapacak ve törpü ve burun ucu kalkacak
sonucta sizinde gecmezse torpu olur ufak bisey ben cok kafaya takiyordum ama yapacak bişey yok sonuçta çok kötü durumda olanlar
Resim ekledim. Doktorum sigara içen ve güneşe maruz kalanlarda kalıcı olabileceğini söyledi. Bu vesileyle 4 ay önce sigarayı bırakmıştım zaten güneşe de çıkmıyorum. Masaj yaparak devam edicem.( tabi kişiden kişiye değişiyor bu masaj ) çok haklısınız takmamak gerekiyor ufak şeyleri.. Teşekkürler tüm cevaplarınız için. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?