Kim korkuttu seni boyle allasen? Tabiiki hayir ablam 40 kusur yasinda tam 20 kusur yildir estetikli dr hatasindan dolayi malesef eski rinolu cunki onun kusurlari,ama onun disinda her turlu yatar burnunu siler saga sola oynatir yok oyle bisey
Icin rahat olsun ilk zamanlar elbette koru ,ama yani bi seneye o uyusuklukta gecer anlamassin bile oldugunu.Bende iki cocuk anasi halimle oldum 7.ayim bende suan koruyorum tabii hasaas hala ama gececek zamanla hassasiyetAy inş yeminle kafaya taktım resmen evliyim de sıkıntı yapacağım bu durumu diye
Icin rahat olsun ilk zamanlar elbette koru ,ama yani bi seneye o uyusuklukta gecer anlamassin bile oldugunu.Bende iki cocuk anasi halimle oldum 7.ayim bende suan koruyorum tabii hasaas hala ama gececek zamanla hassasiyet
Allah bagislasin pasayi :) benimde 4.5 yasinda oglum kizim buyuk ama carpiyorlar tabi arada dizzzt oluyo suanki hissiyat bu aci yok elektrik gibi :)Bende 3 yaşında oğlum var aşırı dikkat ediyorum inş teşekkür ederim kk bana hep iyi gelmiştir
Sizinkileride bağışlasın gerçekten şöyle 1-2 sene geçmiş olsa ohh diyeceğimAllah bagislasin pasayi :) benimde 4.5 yasinda oglum kizim buyuk ama carpiyorlar tabi arada dizzzt oluyo suanki hissiyat bu aci yok elektrik gibi :)
Geçmiş olsun benimde 15. günüm yastık dokunsa bile acıyor elim değiyor açıyor bende korkuyorum ya yamulursa ya şekli bozulursa diye içini temizlerken bile korkuyorum
Oglun buyurken bakmissinki zaman hizla akmis is yapmaktan burnunu unutursun benim.gibi :)Sizinkileride bağışlasın gerçekten şöyle 1-2 sene geçmiş olsa ohh diyeceğim
Özelden mesaj attım :)Oglun buyurken bakmissinki zaman hizla akmis is yapmaktan burnunu unutursun benim.gibi :)
5.ayım, çarpmalara karşı dikkatliyim ama 2.aydan sonra hertürlü yatıyorum,burnumu siliyorum, oynatıyorum filan..
Bnm 1.5.sene oldu. Estetik oldugumu hatirlamiyorum bile. Her şey amelîyat olmadan onceki gibi. Geciyor o durum 6 aydan sonra.Arkadaşlar deviasyon konka iç ve dış estetik ameliyatı oldum çok yeniyim ama şimdiden offf diyorum ömür boyu dikkat ederek mi yaşayacağız yatarken kalkarken öpüşürken yani hep mi :/ doktorlara göre ilk 6 ay sonrası rahat eski burnun neyse o falan ama yaşayanlar deneyim paylaşabilir mi
Darısı başıma .. henüz 10 günlük biraz kısa gibi geliyor tek sinir bozucu yanı bu inş ödem vs geçince biraz uzarBnm 1.5.sene oldu. Estetik oldugumu hatirlamiyorum bile. Her şey amelîyat olmadan onceki gibi. Geciyor o durum 6 aydan sonra.
Konunuzu görmüştüm fotoğraf atarsanız.. ama evet iniyoİniyor mu burun biraz daha ya bana kısa geliyor çok yeni daha 10 günlük atel yeni çıktı :/
Özelden atıyorumKonunuzu görmüştüm fotoğraf atarsanız.. ama evet iniyo
Düştüğü söyleniyor ödemden sonra ama bende hic düşme olmadi. Sargidan nasıl ciktiysa oyle. Ödem geçince küçüldü iyice burnum ama uzama olmadıDarısı başıma .. henüz 10 günlük biraz kısa gibi geliyor tek sinir bozucu yanı bu inş ödem vs geçince biraz uzar)
Düştüğü söyleniyor ödemden sonra ama bende hic düşme olmadi. Sargidan nasıl ciktiysa oyle. Ödem geçince küçüldü iyice burnum ama uzama olmadı
Her burun her deri her doku farklidir endisen boşa eski burnun buyukse zaten dogasi geregi o deri nereye gidecek odem indikce uca inecek sarkicak kabaca tabirleAy inş benim bir tık uzar ve bir tık düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?